הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ כמה שאלות שלא הצלחתי למצוא להם מענה -

• פותח/ת השרשור nion
  • פורסם בתאריך

nion

משתמש פעיל
340
6
נק' מוניטין:
3
340
6
1) אני 172 , בן 24 , משקל התחלתי (82-83 בערך) אחוז שומן אני מעריך סביבות ה17

התחלתי דיאטה , שהיא מתחת ל-100 גרם פחמימה , (אציין שבהתחלה זה היה מעלה 100 , ואז אחרי שבוע פשוט ירדתי מתחת ל100 אז המשכתי כבר עם זה)

אני לא מתאמן כרגע לא אנאירובי לא אירובי.

בפעם האחרונה שנשקלתי ראיתי שאני כבר 79 קילו .
מחר זה היום ה-14 של הדיאטה - האם לעשות העמסת פחמימות במשך כל היום או לחכות עוד קצת ?

האם כדאי לאחר ההעמסה להקצין עוד קצת את התפריט ?

2) משקל של חזה עוף מבושל או לא מבושל לפני ואחרי , אלה הם אותם ערכים בסופו של דבר ??

3) אם כבר אני בדיאטת דלת פחמימה ( שלאחר ההעמסה הזו אני אקצין עוד קצת ) אז כבר להעמיס אחת לשבוע ונגמר הסיפור ?

וכמו שראיתי יש פה אנשים חלוקים על לעשות העמסה איכותית באותו יום , או לעשות ארוחות ציט , או שכל אחד ואיך שהגוף שלו מקבל אותו ?

ואחרון -
במידה וכן מחר אבצע העמסה , אני אשקל לפני , ולפי המשקל הנתון אני אחשב מחדש את התפריט שלי ?

1.אתה יכול להעמיס,למרות שחיטוב ללא אנאירובי זה חסר טעם לדעתי.
2לא,יש ירידה של נוזלים בבישול על גריל בד"כ.
3.תלוי על כמה פחמימה תהיה.
4.אתה יכול לנסות מה עובד עלייך יותר..אני מאמין בהעמסות איכותיות+הצ'יט השבועי באותו יום.בד"כ אתה יוצא נורא מסופק אח"כ עם כוחות מחודשים ורצון לחזור לתפריט רגיל.

5.כן תשקל לפני במידה וישנת טוב.אבל,אתה לא מחויב לתפריט חדש,אתה יכול להמשיך עם אותו תפריט ולראות אם הירידה בשבוע הבא מוצאת חן בעינייך.במידה וכן - תמשיך.
במידה ולא- תשנה.

• פותח/ת השרשור
1.אתה יכול להעמיס,למרות שחיטוב ללא אנאירובי זה חסר טעם לדעתי.
2לא,יש ירידה של נוזלים בבישול על גריל בד"כ.
3.תלוי על כמה פחמימה תהיה.
4.אתה יכול לנסות מה עובד עלייך יותר..אני מאמין בהעמסות איכותיות+הצ'יט השבועי באותו יום.בד"כ אתה יוצא נורא מסופק אח"כ עם כוחות מחודשים ורצון לחזור לתפריט רגיל.

5.כן תשקל לפני במידה וישנת טוב.אבל,אתה לא מחויב לתפריט חדש,אתה יכול להמשיך עם אותו תפריט ולראות אם הירידה בשבוע הבא מוצאת חן בעינייך.במידה וכן - תמשיך.
במידה ולא- תשנה.

אנאירובי אני אתחיל בקרוב .. אבל בנתיים פשוט אני רוצה לרדת באחוזי שומן לפחות בתור התחלה

• פותח/ת השרשור
אותה חושב שאנאירובי ימנע ממך זאת?
ההפך הוא הנכון

לא לא אמרתי שלא ,פשוט זה מחוסר זמן כרגע.

עשיתי את ההעמסה , האמת לא מרגיש משהו מיוחד .. (מקווה שהכנסתי מספיק פחמימות ..)
אם ההעמסה לא הייתה הכי טובה שיכולה להיות , זא תאומרת שלא הכנסתי יותר מידי פחמימות או משהו , זה קריטי ?

אגב אני בערך על 70-80 גרם פחמימה (250 גרם אורז מבושל ואולי קצת חלב עם האבקת חלבון) כמובל שזה כלול בערכים ובקלוריות.
, זה מצדיק לעשות פעם בשבוע העמסה ? או אפשר גם פעם בשבועיים ?

ושוב , לא הבנתי את הקטע של חזה עוף לפני/אחרי בישול , איך אני אמור לשקול זאת ? לפני או אחרי בישול ?
כלומר מבחינת הערכים בסופו של דבר .

לא לא אמרתי שלא ,פשוט זה מחוסר זמן כרגע.

עשיתי את ההעמסה , האמת לא מרגיש משהו מיוחד .. (מקווה שהכנסתי מספיק פחמימות ..)
אם ההעמסה לא הייתה הכי טובה שיכולה להיות , זא תאומרת שלא הכנסתי יותר מידי פחמימות או משהו , זה קריטי ?

אגב אני בערך על 70-80 גרם פחמימה (250 גרם אורז מבושל ואולי קצת חלב עם האבקת חלבון) כמובל שזה כלול בערכים ובקלוריות.
, זה מצדיק לעשות פעם בשבוע העמסה ? או אפשר גם פעם בשבועיים ?

ושוב , לא הבנתי את הקטע של חזה עוף לפני/אחרי בישול , איך אני אמור לשקול זאת ? לפני או אחרי בישול ?
כלומר מבחינת הערכים בסופו של דבר .
עדיף לך אפילו ליצור אימוני התנגדות בבית ע"י משקולות לכל הגוף\TRX..אני באמת פשוט לא רואה שום טעם בתפריט הורדה במשקל בלי אימוני התנגדות..הגוף יקריב את השריר כיוון שהוא לא בפעולה כי אין לו צורך בו..אתה חייב להפעיל את הגוף קצת כדי לייעל את ההורדה.

חזה עוף - איך שאתה רוצה אתה יכול לשקול את זה.פשוט לפי זה תכניס במחשבון תזונה

• פותח/ת השרשור
עדיף לך אפילו ליצור אימוני התנגדות בבית ע"י משקולות לכל הגוף\TRX..אני באמת פשוט לא רואה שום טעם בתפריט הורדה במשקל בלי אימוני התנגדות..הגוף יקריב את השריר כיוון שהוא לא בפעולה כי אין לו צורך בו..אתה חייב להפעיל את הגוף קצת כדי לייעל את ההורדה.

חזה עוף - איך שאתה רוצה אתה יכול לשקול את זה.פשוט לפי זה תכניס במחשבון תזונה

הבנתי.

מכמה גרם פחמימה צריך לעשות העמסה פעם בשבוע ? 50 ומטה ?

הבנתי.

מכמה גרם פחמימה צריך לעשות העמסה פעם בשבוע ? 50 ומטה ?
אין תשובה חד משמעית.אני אעמיז פעם בשבוע רק בad ודומיו.אחרת פשוט אעשה דיאטה עם קצת פחמימה ואעמיס לפי הצורך והמטרה שלי.
נגיד אם אני ליפטר.אנסה שההעמסות יהיו יום לפני אימון כבד

• פותח/ת השרשור
אין תשובה חד משמעית.אני אעמיז פעם בשבוע רק בad ודומיו.אחרת פשוט אעשה דיאטה עם קצת פחמימה ואעמיס לפי הצורך והמטרה שלי.
נגיד אם אני ליפטר.אנסה שההעמסות יהיו יום לפני אימון כבד

ואם אני פשוט אחד שמעוניין להוריד באחוזי שומן , ולהתאמן בסבבה כדי שהגוף לא יקריב את השריר בהורדה,ולהגיע לגוף נחמד (יותר פיטנס הייתי אומר) ? זה הכל

ואם אני פשוט אחד שמעוניין להוריד באחוזי שומן , ולהתאמן בסבבה כדי שהגוף לא יקריב את השריר בהורדה,ולהגיע לגוף נחמד (יותר פיטנס הייתי אומר) ? זה הכל
גם פה אין תשובה חד משמעית.
אתם צריכים להבין שאין פה שחור ולבן,יש מה עובד יותר על הגוף.

בוא אני אענה על השאלה הזו ומקווה שזה יקלע לך.
במידה והיה בא אלי לייעוץ מתאמן שרוצה להוריד במשקל במטרות שלך. - הייתי נותן לו תפריט עם 100 גרם פחמימה ומעמיס לו אחד ל12-14 יום העמסה ראשונה ,והעמסה שניה והלאה כל 10 ימים

ידידי גוף פיטנס זה להזריק+לא פחות מ4 שנים של עבודה. גוף של פיטנס זה לא גוף סבבה זה גוף מדהים

• פותח/ת השרשור
גם פה אין תשובה חד משמעית.
אתם צריכים להבין שאין פה שחור ולבן,יש מה עובד יותר על הגוף.

בוא אני אענה על השאלה הזו ומקווה שזה יקלע לך.
במידה והיה בא אלי לייעוץ מתאמן שרוצה להוריד במשקל במטרות שלך. - הייתי נותן לו תפריט עם 100 גרם פחמימה ומעמיס לו אחד ל12-14 יום העמסה ראשונה ,והעמסה שניה והלאה כל 10 ימים

העמסה שניה כל 10 ימים ?

אגב אני אציין שלא ראיתי או הרגשתי משהו מיוחד , כלומר נשקלתי היום והיית קצת יותר (באיזה 200-300 גרם) מעל הפעם האחרונה שנשקלתי מלפני ההעמסה.
האם לדעתך ומניסיונך זה מצריך שינוי תפריט ?
או שיתכן והעמסה לא הייתה טובה ואפקטיבית? ? ( לדעתי , לא העמסתי מספיק כלכך.)

מה גם שבאלי לקצץ עוד בפחמימה , לרדת ל50 גרם אפילו , ולהעמיס כל שבוע , אפקטיבי או לא ? או שפשוט כדאי לנסות ? 😃

העמסה שניה כל 10 ימים ?

אגב אני אציין שלא ראיתי או הרגשתי משהו מיוחד , כלומר נשקלתי היום והיית קצת יותר (באיזה 200-300 גרם) מעל הפעם האחרונה שנשקלתי מלפני ההעמסה.
האם לדעתך ומניסיונך זה מצריך שינוי תפריט ?
או שיתכן והעמסה לא הייתה טובה ואפקטיבית? ? ( לדעתי , לא העמסתי מספיק כלכך.)

מה גם שבאלי לקצץ עוד בפחמימה , לרדת ל50 גרם אפילו , ולהעמיס כל שבוע , אפקטיבי או לא ? או שפשוט כדאי לנסות ? 😃
1) הייתי ממליץ.
2)במידה ונשקלת יותר משבוע שעבר תשאל את עצמך כמה דברים ואני צריך שתענה לי אליהם בכנות.
א) שמרת על התפריט כל השבוע?
ב) ישנת מספיק טוב באותו לילה?
ג) נשקלת עם אותם בגדים על אותו משקל באותם תנאים (בטן ריקה,פיפי וכ'ו).

אתה יכול לנסות לרדת ל50 גרם ולהעמיס כל שבוע. מציע לך שאם כבר 50 גרם לך על משהו בסגנון AD.זה עד 35 פחמימה אבל לפחות אתה יודע בדיוק מה אתה עושה ויש לך מדריך.

• פותח/ת השרשור
1) הייתי ממליץ.
2)במידה ונשקלת יותר משבוע שעבר תשאל את עצמך כמה דברים ואני צריך שתענה לי אליהם בכנות.
א) שמרת על התפריט כל השבוע?
ב) ישנת מספיק טוב באותו לילה?
ג) נשקלת עם אותם בגדים על אותו משקל באותם תנאים (בטן ריקה,פיפי וכ'ו).

אתה יכול לנסות לרדת ל50 גרם ולהעמיס כל שבוע. מציע לך שאם כבר 50 גרם לך על משהו בסגנון AD.זה עד 35 פחמימה אבל לפחות אתה יודע בדיוק מה אתה עושה ויש לך מדריך.

שמרתי כמו שצריך , אפילו יש סיכוי שזה היה בנקודת ירידה - (סתומרת נכנסו קצת פחות קלוריות מהתפריט המקורי) לא היה שום זגזוג.

2) השינה כרגע קצת פחות טובה כי יש תקופה עמוסה בעבודה , למרות שישנתי יחסית בסדר בלילה שלפני שנשקלתי (אתמול) אבל
לא נראלי שאפשר לקרוא לזה "שינה מספיקה וטובה",מה גם שגם קמתי באמצע הלילה , וזו לא הייתה שינה רצופה כל כך.
בדרך כלל אני ישן למעלה מ8-9 שעות.

לא נשקלתי עם אותם בגדים האמת , נשקלתי עם גופייה ומכנס קצרצר (כמו בוקס) ,לעומת פעמים שעברות שנשקלתי רק עם בוקסר.

שמרתי כמו שצריך , אפילו יש סיכוי שזה היה בנקודת ירידה - (סתומרת נכנסו קצת פחות קלוריות מהתפריט המקורי) לא היה שום זגזוג.

2) השינה כרגע קצת פחות טובה כי יש תקופה עמוסה בעבודה , למרות שישנתי יחסית בסדר בלילה שלפני שנשקלתי (אתמול) אבל
לא נראלי שאפשר לקרוא לזה "שינה מספיקה וטובה",מה גם שגם קמתי באמצע הלילה , וזו לא הייתה שינה רצופה כל כך.
בדרך כלל אני ישן למעלה מ8-9 שעות.

לא נשקלתי עם אותם בגדים האמת , נשקלתי עם גופייה ומכנס קצרצר (כמו בוקס) ,לעומת פעמים שעברות שנשקלתי רק עם בוקסר.
בסדר להבא נסה ליישם את כל מה שאמרתי לך.
נראה כאילו התפריט כבר מיצה.
כמה ירידה שבועית כיוונת עד עכשיו וכמה שבועות עמדת בזה?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית