עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
שטות מוחלטת.רציתי לדעת כמה פעמים כדי להתאמן בטן בשבוע ואם יש תוכנית שאתם ממליצים עליה אם אני רוצה להגיע לתוצאות כרגע אני 13 אחוז שומן ואמרו לי שלא כדי להשקיע בבטן עד שאני לא אגיע לעשר אחוז זה נכון?
שאני אבין: הוא אומר שיש קשר בין תרגילים לשרירי הבטן לבין מניעת צבירת שומן בטני?מניעת צבירת שומן בטני
לא חושב לזה הוא התכוון-שאני אבין: הוא אומר שיש קשר בין תרגילים לשרירי הבטן לבין מניעת צבירת שומן בטני?
ישנם 2 מטרות לפי המחבר שאנשים ירצו
2. מניעת צבירת שומן בטני
אתה תבין יותר טוב ממני מורןלא חושב לזה הוא התכוון-
אבל למה החוט המעצבן הזה שמסתיר את כל ההתחלה של הפסקה? 😆אתה תבין יותר טוב ממני מורן
ממה שהבנתי-שוב לקום מהמיטה....
רגע אחד. אתה אומר שמנסיונך האישי אפשר להוריד שומן מאזור מסויים בגוף ע"י אימון של אותו אזור, ועד היום ישבת בשקט ולא התייחסת לכל מאות הפוסטים שאומרים שאי אפשר לעשות זאת?את זה אני אומר מניסיון אישי שלי, על בשרי.
זה טרי אצלי 😉רגע אחד. אתה אומר שמנסיונך האישי אפשר להוריד שומן מאזור מסויים בגוף ע"י אימון של אותו אזור, ועד היום ישבת בשקט ולא התייחסת לכל מאות הפוסטים שאומרים שאי אפשר לעשות זאת?
עד כמה שאני יודע זה לא נכון, אבל קשה להתווכח עם הנסיון האישי שלך. כתבת את המשקלים (76 ו 83), האם אתה יודע גם מה היה אחוז השומן בשתי התקופות האלה?אגירה מופחתת של שומן באותו איזור.
ב 83 מעט יותר.עד כמה שאני יודע זה לא נכון, אבל קשה להתווכח עם הנסיון האישי שלך. כתבת את המשקלים (76 ו 83), האם אתה יודע גם מה היה אחוז השומן בשתי התקופות האלה?
כאמור, אני לא יכול ולא רוצה להתווכח עם נסיונך האישי, אבל זה מנוגד לכל מה שאני יודע על הנושא.מניסיוני האישי בלבד
כנ"לכאמור, אני לא יכול ולא רוצה להתווכח עם נסיונך האישי, אבל זה מנוגד לכל מה שאני יודע על הנושא.