הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אימוני בטן

דור ליסקר

משתמש מתחיל
7
0
נק' מוניטין:
0
7
0
רציתי לדעת כמה פעמים כדי להתאמן בטן בשבוע ואם יש תוכנית שאתם ממליצים עליה אם אני רוצה להגיע לתוצאות כרגע אני 13 אחוז שומן ואמרו לי שלא כדי להשקיע בבטן עד שאני לא אגיע לעשר אחוז זה נכון?

רציתי לדעת כמה פעמים כדי להתאמן בטן בשבוע ואם יש תוכנית שאתם ממליצים עליה אם אני רוצה להגיע לתוצאות כרגע אני 13 אחוז שומן ואמרו לי שלא כדי להשקיע בבטן עד שאני לא אגיע לעשר אחוז זה נכון?
שטות מוחלטת.

תעבוד על התרגילים המורכבים והבטן תתחזק יופי.
אפשר להוסיף עוד תרגיל של כפיפות בטן עם משקל מעל הראש או כריעה עם חבל.

תיקונים הערות והוספות יתקבלו בברכה אני מקווה שלא אטעה.

על פי the strength anatomy workout 2 נכתב ע"י פרדריך דלוויר
כמו שהמנהל אמר הרבה תרגילים עובדים גם על הבטן ובתאוריה לא צריך עליה עבודה.
ישנם 2 מטרות לפי המחבר שאנשים ירצו
1. produce curved mucles את זה התקשתי לתרגם לעניות דעתי זו הצורה של המשולש בבטן אולי.....
2. מניעת צבירת שומן בטני, והוא מוסיף הערה שהעיקר זה הדיאטה ופחות האימון המבודד.

40% מהסטים ילכו לבטן תחתונה
30% לעליונה
30% לצדדים

מוסיף פרדריך דלוויר, שזווית התרגיל תשתנה לפי הצרכים של כל אחד בנפרד.

לדעתי הסיבה שכך כתב על שינוי הזווית בתרגילים שזה אינדוודואלי היא :מפני שלפני בספר דיבר על שרירים שמתפתחים באיחור או עקב גנטיקה או עקב כך, שהם פחות "מגויסים"
בביצוע התרגילים הכלליים.
לדוגמה' בדחיקת חזה הכתפיים יעבדו יותר מידי, לכן צריך להוריד משקל ולהתאמן על התנועה ולהרגיש את החזה.

רצוי בתור חימום עבוד על הבטן או אחררי האימון, ומכיוון שלא דרוש מכשור מיוחד אפשר גם בבית בבוקר או לפני שעולים לישון.
המינימום זה 4 סטים כפול 25 חזרות, למטרה של שימור על "חדות השריר(maintain your muscle definition)".
פעמיים בשבוע יספיק לעבוד על הבטן, ומי שרוצה ליבוד על הבטן יותר ישנה כל אימון את הזווית(בטן עליונה, תחתונה וכו) על מנת להימנע מאימון יתר.

בעיקרון אני הסקתי שעדיף בתדירות גבוהה של אימוני כח למעט אימוני בטן, ולהדביק אותם נניח ליום שאתה עובד גב ויום של רגליים ולהרחיק את אימון הגב והרגליים.

אישית לי היה קשה לפתח את השרירים בצלעות, פשוט הוספתי אותם לאימונים והם יתפתחו, אפילו שבמהלך הסייקל אפילו ללא עבודה סרבו להתפתח, כנראה שהיה דרוש גירוי נוסף.

תיקונים הערות והוספות יתקבלו בברכה

קבצים מצורפים

• DSC_0362.JPG
    DSC_0362.JPG
    KB 54.7 · צפיות: 219
שוב לקום מהמיטה....
ממה שהבנתי-

עבודה על תרגילים כגון הסקוואט, פול אובר ומס' תרגילי טרייספס מפעילים מספיק עבודה על הבטן אלא אם אתה מספיק חרוץ כדי להתמיד בהם.
משמע- אם אתה עובד בתוכנית כח, אין ספק שזה מספיק.

בכל מצב אחר, עדיף לבודד מכיוון שאין מספיק גירוי לבטן.
מה גם שיש שם משפט שטוען שעבודה ישירה על הבטן תימנע משומן להיאגר בתאי השומן ששם, משמע שומן בטני.
נשמע לי קצת מוזר.

אבל הגיוני (במחשבה תיאורטית בלבד) כי-
אם תיהיה בפלוס קלורי ולא תעבוד על פלג הגוף התחתון של הגוף סביר להניח שתשמין בירכיים ובשאר איזורי הרגליים.
אם תעבוד כבד על הרגליים, אחוז השומן שייאגר שם יהיה משמעותית פחות.

את זה אני אומר מניסיון אישי שלי, על בשרי.
במשקל 76 אף מכנס לא עלה עליי, באחת המסות שלא עבדתי על הרגליים. (לא נדבר על זה)
במשקל 83, כמעט הכל עלה עליי. והרגליים צברו מסת שריר, ומעט מאוד שומן באיזור הזה.

את זה אני אומר מניסיון אישי שלי, על בשרי.
רגע אחד. אתה אומר שמנסיונך האישי אפשר להוריד שומן מאזור מסויים בגוף ע"י אימון של אותו אזור, ועד היום ישבת בשקט ולא התייחסת לכל מאות הפוסטים שאומרים שאי אפשר לעשות זאת?

רגע אחד. אתה אומר שמנסיונך האישי אפשר להוריד שומן מאזור מסויים בגוף ע"י אימון של אותו אזור, ועד היום ישבת בשקט ולא התייחסת לכל מאות הפוסטים שאומרים שאי אפשר לעשות זאת?
זה טרי אצלי 😉

ולא הורדת אחוזי שומן,
אלא אגירה מופחתת של שומן באותו איזור.

אגירה מופחתת של שומן באותו איזור.
עד כמה שאני יודע זה לא נכון, אבל קשה להתווכח עם הנסיון האישי שלך. כתבת את המשקלים (76 ו 83), האם אתה יודע גם מה היה אחוז השומן בשתי התקופות האלה?

עד כמה שאני יודע זה לא נכון, אבל קשה להתווכח עם הנסיון האישי שלך. כתבת את המשקלים (76 ו 83), האם אתה יודע גם מה היה אחוז השומן בשתי התקופות האלה?
ב 83 מעט יותר.
אבל כפי שאתה יודע זה לא מדוייק.

שוב,
מניסיוני האישי בלבד.
לא מתיימר להמציא את הגלגל

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית