הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שריפת קלוריות בחיטוב

Asaf1427

משתמש מתחיל
38
2
נק' מוניטין:
2
38
2
אם אני צורך ביום 1400 קלוריות ( ביום שאני לא מתאמן שזה רק יום אחד בשבוע ) שבהם אני אוכל : 175 גר' פחמימה , 123 גרם חלבון , ו23 גרם שומן ... ביום שאני מתאמן ( ארובי 40 דקות / אימון משקולות שעה + 15 דק/ ריצה ) שבאימונים אלו אני שורף 500 קלוריות , לאן מומלץ להוסיף את הקלוריות שנשרפו ? [ אני נמצא בגירעון קלורי של 650 קלוריות ליום בלי שום קשר לפעילות , ולכן אני צריך "לכסות " את הקלוריות שאני שורף ... לאן מומלץ להוסיף אותם לחלבון פחמימה או בכלל לשומן ?

כי זה נשמע לי טיפה תמוהה ואתם לא הכי מסבירים את עצמכם ... חד משמעית תפריט דל קלוריות 1700 קלוריות בערך ( שכולל אימון משקולות ) עדיף על תפריט של 1900 קלוריות ( הכלל אירובי ) ?

אם כן,
לחדול את האירובי או חלקית ( פעם בשבוע - 40 דקות )
כן, 1700 בלי ארובי עדיף על 1900 עם אירובי. אם תצטרך לרדת עוד בקלוריות יכול להיות שאין ברירה אלא להוסיף אירובי.
כרגע תצמצם את כמות האירובי

בחיטוב אתה תשתדל לאכול כמה שפחות פחמימה,
אם אתה עושה אירובי (שזה מומלץ) תרצה להוסיף אותם מן הסתם משומן,
אל תעשה יותר מ 600קל' גירעון, אם אתה רוצה ייעוץ על האימונים בחיטוב שלח פרטית

• פותח/ת השרשור
בחיטוב אתה תשתדל לאכול כמה שפחות פחמימה,
אם אתה עושה אירובי (שזה מומלץ) תרצה להוסיף אותם מן הסתם משומן,
אל תעשה יותר מ 600קל' גירעון, אם אתה רוצה ייעוץ על האימונים בחיטוב שלח פרטית

אתה אומר מומלץ חנן אומר לא .. חחחח למי אני אמור להקשיב כבר ?
ומה זאת אומרת שאני ירצה להוסיף אותם משומן ?

אתה אומר מומלץ חנן אומר לא .. חחחח למי אני אמור להקשיב כבר ?
ומה זאת אומרת שאני ירצה להוסיף אותם משומן ?
עשית אירובי של 400 קלוריות משמע -
תוסיף לתפריט הקבוע שלך עוד 45 גרם שומן (שווה ערך ל400 קלוריות)

לעשות אירובי ולהשלים את הקלוריות עדיף בהרבה מפשוט לאכול פחות ומי שאומר לך אחרת כנראה לא ממש מבין..

• פותח/ת השרשור
למה להוסיף את זה לשומן בכמות כזאת ? המטרה שלי לרדת באחוזי שומן .. אומנם אם אין פחמימות הגוף יפנה לשומנים אבל אני לוקח גם סיכון שהגוף יפרק מסת שריר ( הרבה יןתר קל לו לפרק את זה )

למה להוסיף את זה לשומן בכמות כזאת ? המטרה שלי לרדת באחוזי שומן .. אומנם אם אין פחמימות הגוף יפנה לשומנים אבל אני לוקח גם סיכון שהגוף יפרק מסת שריר ( הרבה יןתר קל לו לפרק את זה )
אין קשר בין שומן במזון לשומן בגוף שלך.

• פותח/ת השרשור
אז למה לא להוסיף את כל זה לפחמימות ? הרי אני בנאדם פעיל וכך או כך זה ישרף בין אם בתור שומן או בתור פחמימה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית