הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון פואם רולר - לכמה כאן יש ? והאם זה משפר משהו ?

• פותח/ת השרשור oz25
  • פורסם בתאריך

oz25

משתמש משקיע
7,975
2,377
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
5,827
7,975
2,377
Space חולון
מי כאן משתמש בפואם רולר ? האם ההתאוששות טובה יותר אחרי שימוש בפואם רולר מאשר ללא שימוש בו ?

"FOAM ROLLING I’m about to say something that’s going to cause a little bit of controversy, but you know what? I don’t really care, because it’s the truth: Foam rolling is highly overrated. I used to be that guy who’d roll everything, including my broken back, on a daily basis. Ironically enough, once I stopped rolling it, it stopped hurting so much. You can roll your hips, hamstrings, and IT bands, but is it really necessary? In certain circumstances, maybe, but it’s an individual thing you don’t need to fall in line with if it’s not absolutely crucial for you. One thing Dr. McGill taught me was that I should never foam roll my lower back, especially right before it’s time to lift heavy weight. Think about it: Why, when you need to be as tight as possible under heavy loads, would you want to loosen up your back? I took this advice to heart, and it both lessened the amount of pain I was in and helped me accelerate my comeback from my back issues."

מתוך הספר 10/20/חיים מאת בריאן קרול.

Why, when you need to be as tight as possible under heavy loads, would you want to loosen up your back?
נשמע לי הגיוני, אבל זה לא אומר שאתה לא יכול להתגלגל עליו אחרי האימון בשביל שחרור.
לשאלה של עוז, עשיתי כמה פעמים פואם רולר (ראמבל רולר, זה עם הקוצים),לכתפיים, פשוט מצאתי ביוטיוב איך להתגלגל בשביל מסובבי הכתף. היה לי איזה משהו בכתף ימנית, וזה עזר.

לא יודע איך חייתי בלעדיו. הוא משחרר לי את עמוד השדרה ואת איזור הטרפזים וכתפיים בצורה מדהימה, ובכל פעם אני מרגיש בנאדם חדש.

אין שום סיבה בעולם שלא יהיה לך פואם רולר, יש לך נעליים ב400 שקל רק בשביל ליפטינג, ופואם רולר עולה 30 שקל והוא אחד הדברים הכי בסיסים שכדאי שיהיה לך.
30 שקל קטן כזה מאיבי

פום רולר זה אחלה , אבל צריך לדעת להשתמש בו.

ממליץ לעשות פעם בשבוע לפחות סשן של פום רולר + מתיחות ביום מנוחה מוחלט לשחרר שרירים ולפתוח טווחי תנועה

אין שום סיבה בעולם שלא יהיה לך פואם רולר, יש לך נעליים ב400 שקל רק בשביל ליפטינג, ופואם רולר עולה 30 שקל והוא אחד הדברים הכי בסיסים שכדאי שיהיה לך.
30 שקל קטן כזה מאיבי

אתה יכול אולי להמליץ על משהו ספציפי?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית