הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ יהומבין

hanna666

משתמש מתחיל
152
0
נק' מוניטין:
14
152
0
איך לצרוך אותו ומתי אני יודע שצריך על קיבה ריקה ושהאינסולין מפריע לו אז מתי לצרוך וכמה ?

ממש לא עדיף, אתה יכול להציץ בתוכנית שלי לחיטוב בפורום קרוספיט (באשכול שפתחתי), זה אימון של שעה וקצת אבל אני תמיד דוגל על עצימות לעומת נפח.
SS יכול לא להתאים לך כי אתה אולי לא מתאמן מתחיל שמסוגל להתאושש מאימון לאימון (ולעלות משקלים במקביל) ו 5X5 גם תלוי איזו אתה עושה יש המון סוגים.

• פותח/ת השרשור
טוב אבל שמע אבל גם לדיאטה יש תפקיד מסוים פה
משהו עם דיאטה אניבולית כגון AD עדיף לו לעבוד בתוכנית כוח כמו 5X5 לא משנה הסוג
בנאדם עם דיאטה דלת פחמימה עם כמות אירובי מכובדת לא יכול לתפקד בתוכנית כזו

מה אתה אומר, אני לא אוכל פחמימה כבר 3 חודשים בכלל היא גם לא מעניינת ואני מרגיש מצויין.
מה גם שאני עולה בכוח בתוכניות הללו שאני מציג לך, לא מאימון לאימון אבל יש התקדמות לפחות שבועית.
בנוסף אני עוד עושה קרוספיט שזה הרבה יותר גרוע מבחינת מערכת העצבים והתאוששות מאשר אירובי של 40 דקות או שעה לא משנה, ההתאוששות שם הרבה יותר ארוכה.

מה אתה אומר, אני לא אוכל פחמימה כבר 3 חודשים בכלל היא גם לא מעניינת ואני מרגיש מצויין.
מה גם שאני עולה בכוח בתוכניות הללו שאני מציג לך, לא מאימון לאימון אבל יש התקדמות לפחות שבועית.
בנוסף אני עוד עושה קרוספיט שזה הרבה יותר גרוע מבחינת מערכת העצבים והתאוששות מאשר אירובי של 40 דקות או שעה לא משנה, ההתאוששות שם הרבה יותר ארוכה.

אחחח בסוף כולם פה יעברו ל no carbs for me please
😘

לא הייתי לוקח את זה, יותר מדי תופעות לוואי לא ממש כיף.
וכן כל 500 מ"ג של יהומבין בארק = 8 מ"ג יהומבין HCL (לפי התווית).

על אלו תופעות שמעת (או חווית) ספציפית?
כי אתה הרי יודע שבערך כל תקלה אפשרית מופיעה היום על התוויות, כך שכבר אי אפשר לדעת מה רלוונטי ומה נרשם ע"י עורכי הדין.
+ אלו תופעות (או הקצנת תופעות) אתה יודע שיש בבארק ולא ב HCL?

כי אתה הרי יודע שבערך כל תקלה אפשרית מופיעה היום על התוויות, כך שכבר אי אפשר לדעת מה רלוונטי ומה נרשם ע"י עורכי הדין.

לקחתי יהומבין נקי והתופעות שחווייתי היו מועטות, רק במינונים הגבוהים סבלתי טיפה מהזיות וחוסר שקט ועיקצוצים בגוף, לא מומלץ לקחת לפני אימון משקולות כיוון שזה גורם לדפיקות לב מטורפות.

בבארק רוב הסיכוים שתחווה את כל תופעות הלווי שמצויינות על התווית ובעוצמה די חזקה, לכן לא מומלץ.
אתה יכול לראות גם שכדי להגיע למינון נורמלי של יהומבין אתה צריך לצרוך כמות גדולה מאוד דבר שמגדיל את הסבירות לתופעות הלוואי.

לקחתי יהומבין נקי והתופעות שחווייתי היו מועטות, רק במינונים הגבוהים סבלתי טיפה מהזיות וחוסר שקט ועיקצוצים בגוף, לא מומלץ לקחת לפני אימון משקולות כיוון שזה גורם לדפיקות לב מטורפות.

בבארק רוב הסיכוים שתחווה את כל תופעות הלווי שמצויינות על התווית ובעוצמה די חזקה, לכן לא מומלץ.
אתה יכול לראות גם שכדי להגיע למינון נורמלי של יהומבין אתה צריך לצרוך כמות גדולה מאוד דבר שמגדיל את הסבירות לתופעות הלוואי.

בחייאת רועי, ממך ציפיתי ליותר... 😃
"רוב הסיכויים..." לפי סקר שעשית עם עצמך?
"כמות גדולה...שמגדיל את הסבירות.." כולה כדור קטן שחוץ מלהכיל את החומר הפעיל (במינון המצוין שם) מכיל כל מיני דברים לא רלוונטיים. כמו בכל כדור אחר אגב..

בחייאת רועי, ממך ציפיתי ליותר... 😃
"רוב הסיכויים..." לפי סקר שעשית עם עצמך?
"כמות גדולה...שמגדיל את הסבירות.." כולה כדור קטן שחוץ מלהכיל את החומר הפעיל (במינון המצוין שם) מכיל כל מיני דברים לא רלוונטיים. כמו בכל כדור אחר אגב..

חחח 🤩
אני רושם רוב הסיכויים כי בסופו של דבר זה אינדיבידואלי, ייתכן גם שלא תרגיש שום תופעות לוואי, זה גם אפשרי.
שאתה קונה יהומבין טהור אין בזה שום חומר מלבד היהומבין.

אני אגיד לך מניסיון אישי שלי ושל אור (מנהל אתר כאן).
לקחנו ביחד, אני לקחתי שבוע סה"כ הוא לקח יומיים.(מדובר כרגע על ה HCL ולא בארק כי לא ניסינו את הגירסא ה"מלוכלכת" של החומר).
אצל אור התחילה פריחה על כל הגוף לאחר שימוש יחיד, הוא ניסה עוד פעם וזה חזר על עצמו אז הוא עזב את זה.
אני לקחתי שבוע, היו לי דפיקות לב בהתחלה לא משהו רציני עם עיקצוצים כמעט כל אירובי שעשיתי, תחושה לא נעימה כמו גירוד לא נעים אבל אין לך מה לעשות איתו.
סה"כ אני מעדיף הרבה יותר אפדרין מאשר יהומבין, לא הגעתי אף פעם לאחוזי שומן (10 ומטה) כדי לראות את היעול שיש ביהומבין, אבל לפי המחקרים והמידע שרץ ברשת המוצר נראה מבטיח שם.

אני אגיד לך מניסיון אישי שלי ושל אור (מנהל אתר כאן).
לקחנו ביחד, אני לקחתי שבוע סה"כ הוא לקח יומיים.(מדובר כרגע על ה HCL ולא בארק כי לא ניסינו את הגירסא ה"מלוכלכת" של החומר).
אצל אור התחילה פריחה על כל הגוף לאחר שימוש יחיד, הוא ניסה עוד פעם וזה חזר על עצמו אז הוא עזב את זה.
אני לקחתי שבוע, היו לי דפיקות לב בהתחלה לא משהו רציני עם עיקצוצים כמעט כל אירובי שעשיתי, תחושה לא נעימה כמו גירוד לא נעים אבל אין לך מה לעשות איתו.
סה"כ אני מעדיף הרבה יותר אפדרין מאשר יהומבין, לא הגעתי אף פעם לאחוזי שומן (10 ומטה) כדי לראות את היעול שיש ביהומבין, אבל לפי המחקרים והמידע שרץ ברשת המוצר נראה מבטיח שם.

תודה.
לא ענית לעצם מה ששאלתי (הבדל בתופעות בין גרסאות שונות של החומר) אבל גם זה בסדר.
אני אעשה ניסיון. מעניין

ההבדל שיש את אותן התופעות לוואי אך בגירסת הבארק הן יותר דומיננטיות ונשארות למשך זמן רב יותר.

כן, זה מה שאמרת קודם, ועל כן שאלתי (מה ששאלתי) וטרם קיבלתי תשובה.
זה בסדר, אם לא יודעים בדיוק זה גם בסדר.. : )

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית