הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ טקסס-לחיצות

• פותח/ת השרשור kroif
  • פורסם בתאריך

kroif

משתמש קבוע
1,219
58
נק' מוניטין:
131
1,219
58
את הליניארית סיימתי בבנץ' 140ק"ג ל-2 חזרות.
התחלתי טקסס לפני כמה שבועות עם ריסט קטן והמצב השבוע:
אימון נפח-5X5 עם 115ק"ג ובעצימות 137ק"ג 2חזרות,כאשר בעצימות השבוע החלטתי לנסות קפיצה של 5ק"ג לעומת 2.5ק"ג בכל שבוע(עצימות בשבוע שעבר-132ק"ג ל-3).
הרגשה שלי,כם כל הכיף והסחיטה באימון נפח..אולי זה טו מאצ' ולא מצליח להתקדם אידיאלית בבנץ...?
אימון הבא אנסה שוב 137ק"ג בבנץ',חוצמזה אשמח לטיפים מחברה שמכירים את הטקסס איך אני יכול לעבור את השיא האחרון-140 ל2חז.

הרגשה שלי,כם כל הכיף והסחיטה באימון נפח..אולי זה טו מאצ' ולא מצליח להתקדם אידיאלית בבנץ...?
בעצימות אתה מנסה חמישיות בינתיים או שלשות?

יש כאן כמה חבר'ה שמכירים טוב את התוכנית לדעתי...

@THE BEAR
@the Raccoon

לדעתי מ 125-130אתה אמור להתקדם רק ב 2.5 כל שבוע לא 5 אם אני גם יקפוץ כל שבוע ב 5קילו לא אצליח להתקדם

• פותח/ת השרשור
לא מתקדמים בחמישה קג בשום דבר. עדיף טקסס חצי שנה מאשר שלושה שבועות

בסקוואט והדדליפט ההתקדמות ב-5ק"ג עבדה אבל מעכשיו אנסה בכל שלוש התרגילים להתקדם ב-2.5ק"ג.
שאלה נוספת :
האם ביום הנפח אפשר/כדאי לרדת מ-5 סטים ל3 או 4...?
או אפשרי להחליף את הסט/שנים האחרונים לסטים של 8 חזרות,שואל בעיקר לבנץ'?

כשקשה תרד ל4 סטים. לא לשנות מעבר לזה
אולי כדאי לכתוב מדריך יותר מפורט לטקסס

• פותח/ת השרשור
כשקשה תרד ל4 סטים. לא לשנות מעבר לזה
אולי כדאי לכתוב מדריך יותר מפורט לטקסס
בהנחה שאני בפלוס קלורי משמעותי,האם יכול להיות מצב שקשה לי להתאושש מהאימון נפח בבנץ'...?

בהנחה שאני בפלוס קלורי משמעותי,האם יכול להיות מצב שקשה לי להתאושש מהאימון נפח בבנץ'...?
לא ממש.
בטקסס לדעתי צריך לעלות בין קילו ל2 בחודש וזה יספיק.
מה שכן - הלחיצות נתקעות הרבה לפני הסקוואט, אבל זה כדאי סה"כ כי טקסס נותנת בסיס כליפטר ומתאמן שאף תכנית אחרת לא נותנת.

• פותח/ת השרשור
לא ממש.
בטקסס לדעתי צריך לעלות בין קילו ל2 בחודש וזה יספיק.
מה שכן - הלחיצות נתקעות הרבה לפני הסקוואט, אבל זה כדאי סה"כ כי טקסס נותנת בסיס כליפטר ומתאמן שאף תכנית אחרת לא נותנת.

כמו שצינתי בתחילת הפוסט,ליניארית הביאה אותי ל-2ח' עם 140ק"ג ואני מאד מקווה שבטקסס אעבור אתה,לפחות בחזרות וכל זה לפני שאבצע ריסט...
ואני בהחלט עולה במשקל.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית