Resource icon

הגמד שרוצה להרים כמו הענק

• פותח/ת השרשור Ori.S
  • פורסם בתאריך
לגבי סיבה ג- אני זוכר שכשעשיתי SS כשהייתי מגיע לדדליפט הרגשתי נורא חלש אם הייתי אוכל יותר מדי זמן לפני האימון (ביום של פרס ומתח לא הרגשתי תבעיה הזאת), אז הייתי לוקח איזה פירות יבשים או משהו בסגנון ומנשנש קצת לפני הדדליפט וזה היה עוזר
אכלתי פעם תמר לפני דדליפט וזה חירבן לי את האימון. לא אכלתי הרבה שעות כי תכננתי גרוע את הלו"ז והזמן שיקח לי להגיע לאימון מהלימודים. בכל מקרה, כבר משכתי דדליפט כבד יותר על בטן ריקה באימון בוקר, אז אני לא חושב שזה היה הגורם המגביל במקרה הנוכחי..

Ori.S עדכן/ה את הלוג ״הגמד שרוצה להרים כמו הענק״:

עדכון לוג: 09/08/15

אימון נפח טקסס..
סקוואט 135x5x5 עליה של 5 ק"ג משבוע שעבר, הנפח היה קשה יותר הפעם.

פרס על אותו משקל שהיה - 62.5x5x5
הפעם עבדתי עם עצירה למעלה ולא על החזה. זה דורש קצת תרגול, אבל כל הסטים עלו חלק. אם ביום חמישי אצליח ללחוץ 72.5 לחמישיה, אעלה משקל גם בנפח הפרס הבא. אם לא, אני עובר לעשות בנצ׳ים בלבד, ופרס רק בימי שלישי באופן קבוע.

מתח 20x5, 25x5, 25x4. היה כבד, אני גם נורא נוזלי משבת, אבל לא נשקלתי במכון אז לא יודע מה המשקל, בבוקר היה 75.7(מטורף).

קרא את שאר עדכון הלוג...

יפה שאתה עולה המשקלים גם עבודה וגם משקל גוף ..לדעתי תעלה ל 140 משמה תחתוך תעלייה ל 2.5 בכל מקרה אחלה משקלים כל הכבוד
הוספתי תרגילים ששכחתי לעדכן, וכתבת בדיוק את התכנון שלי. תודה אחי:)

שמנצ'יק, מתכונן להיות איש הברזל בדצמבר? 🕴

איך הולך בטקסס?

שמנצ'יק, מתכונן להיות איש הברזל בדצמבר? 🕴

איך הולך בטקסס?
מוקדם מדי כדי להעביר ביקורת, נראה איך יתקדם הפרס בחמישי הקרוב, ובבנץ' נדע רק כשאגיע בחזרה ל120 ק"ג. החיסרון בתכנית לדעתי הוא הדדליפט, שמקבל עדיפות משנית ביותר אחרי 2 תרגילים כבדים וקשים.

אני רואה שכולם מתחרים בדצמבר? הולכת להיות תחרות טובה

אני רואה שכולם מתחרים בדצמבר? הולכת להיות תחרות טובה
כולם אומרים שהם מתחרים..נראה מה יהיה כשנגיע ליעד. אישית אני אתבאס להתחרות במעל 75 ק"ג, בפוטנציאל אני יכול לרדת ל67..

כולם אומרים שהם מתחרים..נראה מה יהיה כשנגיע ליעד. אישית אני אתבאס להתחרות במעל 75 ק"ג, בפוטנציאל אני יכול לרדת ל67..
גם אני רציתי בעד 75 ואז אמרתי זין שאני לא אתחזק כמו שצריך גם ככה אני בא רק לכיף.. אבל תכלס יכול להיות שאם אני אייבש אני אהיה 75.. אבל יש עוד זמן

גם אני רציתי בעד 75 ואז אמרתי זין שאני לא אתחזק כמו שצריך גם ככה אני בא רק לכיף.. אבל תכלס יכול להיות שאם אני אייבש אני אהיה 75.. אבל יש עוד זמן
נראה איך ישתנו המספרים על המוט עד אז..

Ori.S עדכן/ה את הלוג ״הגמד שרוצה להרים כמו הענק״:

עדכון לוג: 11/08/15

עימון התעוששות.
פרונט סקוואט 100kg 1x5
LB pause squat 100kg 2x5
בנץ׳ 80kg 2x5 ואז 60kgx23. ניסיתי 30 אבל אחרי החזרה ה20 נגמר כל הATP. 🤣
פאוורקלין 60kg מיליון שלשות. לא ממש זרם מסיבות כאלה ואחרות.

3 סטים אב רולר וזהו. סרטון בנץ׳ יעלה כשאגיע לWIFI
😵‍💫🥊

קרא את שאר עדכון הלוג...

אחלה אימון 😉
בהחלט..הכנסתי לעצמי לראש שהמטרה של האימון היא באמת להתאושש, אז עבדתי קל והיה כיף להשתחרר קצת
בנץ׳ @yujinius @Tank

אגב היום באה דוגמנית פיטנס להצטלם בחד"כ, לא יודע מי היא אבל הנה כמה תמונות
IMG-20150811-WA0006.jpg
IMG-20150811-WA0005.jpg
IMG-20150811-WA0004.jpg

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית