הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

הגמד שרוצה להרים כמו הענק

• פותח/ת השרשור Ori.S
  • פורסם בתאריך
גמד תעדכן מחר מחכה ל 150 סקוואט נפח !
גם אני ביום שני 150 סקוואט אבל ל 3 סטים ודדליפט 160 ל 5
ולדעתי השבוע עצימות תעשה סקוואט 172.5 לדאבל
בנץ 122.5 ל דאבל
ודדליפט 187.5 לדאבל

אני לא בטוח אם כדאי לי להעלות משקל מחר ולעבוד עם 150, האימון האחרון היה קשה מאוד.

לגבי חמישי זה בדיוק התכנון אחי:)

חושב שאצליח. אתה מציע לעשות ככה ומקס לעשות סט נוסף קל יותר?
תאכל טוב 3 שעות לפני ! וקח מים עם לימון סחוט יעזור עם הבחילות תכנס כל סט עם רייג טוב זה קטן עליך יש לך גם 180 לסינגל אז מה זה 150
אני בחודש וחצי הדעתי מ 100 ל 150 אתה יכול גם
לדעתי 4 סטים של5 וסט אחרון באק אוף 120 קילו ל סביב ה 8-12 חזרות כמה שאתה יכול בטווח הזה להשלים נפח ותו לא .

קודם כל פח אתה לא !
דבר שני אחי לדעתי סבב נוסף של טקסס עם ריסטים טובים .
אם אתה צריך עזרה בתכנון אני יעזור לך 😃
לא מצליח לשמור כרגע על שינה ותזונה ככה שלא ממש משנה מה אני עושה אני נתקע או הולך אחורה. בתקופה די קשה וגם אשתי עברה ניתוח לפני שבועיים(הכל טוב), ככה שהיה עלי עוד קצת עומס שהקשה על השגרה. בסהכ אין טעם לעדכן כי הכל חוזר על עצמו, אעשה ריסט ואחזור לתזונה נורמלית כנראה כבר משבוע הבא. תודה על התמיכה חבר:s17:

יש תקופות כאלה גם, מה לעשות, האימונים הם תחביב ולא מרכז החיים בשבילנו אז לפעמים צריך קצת להזניח בלית ברירה. הרבה בריאות לאישה ולך זה הכי חשוב

Ori.S עדכן/ה את הלוג ״הגמד שרוצה להרים כמו הענק״:

עדכון לוג: 10/12/15

אוקיי הרבה זמן לא עדכנתי, השבוע ניסיתי להתאפס על תזונה ושעות שינה טובות יותר ומקווה להמשיך על אותו תדר.
בנוסף החלטתי לחזור לHB. נמאס לי מהLB המחורבן הזה שיוצר לי עומס מיותר על המרפקים והכתפיים בכל אימון. היום עשיתי מבחן קל לראות איך מרגיש הHB, משבוע הבא אני מתחיל SS לסקוואט בלבד עד שאגיע למשקל מאתגר.

HB סקוואט, הכל עם עצירות:
130kg 2x3 ללא חגורה.
140kg 2x3 עם חגורה.
אתחיל עם 130kg ל3x5 באימון הקרוב ללא חגורה.

בנץ':
100x1, 120x1
PR: 130kg 2x1.
רציתי בסהכ לעשות סינגל, נתקעתי מעט בסטיקי פוינט מעל החזה בתחילת החזרה וחשבתי שהספוטר עומד לגעת במוט, אז אמרתי "עלה!" כדי שיבין שהתגברתי על הנקודה. הוא מבחינתו שמע "הלך" וישר שם ידיים כדי לעזור לי.
אחכ עשיתי סט פיצוי ועלה יפה לבד.

דדליפט:
180x1, 190x1, 200xF, 200xF.
הכל הרגיש מצוין, לא ידעתי אם יש לי 200 לסינגל או לא, למרות שאני מרגיש בטוח שכן. הלכתי על 190 קודם ועלה יפה מאוד. ניסיתי אחרי כמה דקות 200 ונתקעתי בערך 2 ס"מ מהרצפה. ניסיון חוזר כשל גם הוא.
מתלבט אם שבוע הבא לנסות למשוך 200 או להתאמן כרגיל ולעשות מעט יותר נפח בדדליפט.

קרא את שאר עדכון הלוג...

Ori.S עדכן/ה את הלוג ״הגמד שרוצה להרים כמו הענק״:

עדכון לוג: 13/12/15

סוף סוף באתי שמן ונפוח מפחמימה. אימון אחרי 5 שעות בלי אוכל, אבל הייתי מלא אנרגיה אחרי שנ"צ ואוכל טוב(מדי) בסופ"ש.

סקוואט HB ל130kg 3x5. כרגע בלי חגורה, אבל באימונים הקרובים זה כבר יהיה דרוש לדעתי. סט ראשון היה די קשה, הקאווד לא ממש יודע לעבוד, אבל אכריח אותו ולאט לאט יהיה בסדר.

בנץ' 105kg 4x5, 110kg 1x5. תכננתי לחזור על הנפח של שבוע שעבר, אבל היה נורא קל, אז בסט האחרון שמתי 110 כדי לאתגר וגם הוא היה קל לחמישיה. שבוע הבא 107.5 לנפח.

פנדליי 5x5 80kg קל מדי, מתח BW 3x5 חסר משמעות לגמרי.

מקבילים+30kg ל2x6, גם כן די קל, מעט קושי בנעילה רק.

קרא את שאר עדכון הלוג...

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית