הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

הגמד שרוצה להרים כמו הענק

• פותח/ת השרשור Ori.S
  • פורסם בתאריך

Ori.S

משתמש משקיע
2,609
2,646
נק' מוניטין:
11,371
2,609
2,646
Ori.S הוסיף לוג חדש:

לוג נייטרלי - משמרים משקלי עבודה עד החתונה

מתחתן עוד חודשיים וחצי, כרגע אין אופציה לעשות מסה, ואין צורך בחיטוב. אני כבר כמה חודשים על מאזן נייטרלי ומתאמן לפי החשק. מ"ג עלה ב3 חודשים האחרונים מסוף החיטוב מ69 ל70\71, בעיקר נוזלים לדעתי.
היום היה אימון במתכונת הליניארית של ביל סטאר.
הסקוואט לאחר ירידה משמעותית במשקלי עבודה בגלל ניסיון מעבר לLB,
השאר כרגיל.

סקוואט 70x5. 85x5. 95x5. 105x5. 120x5
בנץ׳ 60x5. 75X5. 85X5. 95X5. 105X5. חזה אחרונה בסט אחרון עלתה מאוד לאט.
חתירה, יותר סטים של עבודה בשביל לשפר טכניקה: 50x5. 60X5. 75x5....

למעבר ללוג המלא - לחץ כאן

למה לא מסה עם הרבה נפח פלוס קלורי קטן ודל פחמימה ? ככה לא תהיה נוזלי ותהיה עלייה מועטת בשומן (אמנם גם בשריר)

• פותח/ת השרשור
למה לא מסה עם הרבה נפח פלוס קלורי קטן ודל פחמימה ? ככה לא תהיה נוזלי ותהיה עלייה מועטת בשומן (אמנם גם בשריר)
לא מעוניין לעלות במשקל כרגע, בטח שלא להסביר לילדים שלי עוד 20 שנה שאבא שמן בתמונות החתונה כי הוא היה במסה.🤣

וברצינות, אני לא ממהר לשום מקום ואני נהנה להתאמן גם מבלי לשבור PRים כל שבוע. אחרי החתונה אפציץ.

סוף סוף פתחת לוג!! מזל טוב! עוקב + מוניטין! 😃
תודה:kiss3:

משקלים טובים למשקל גוף כמה זמן אתה מתאמן?

• פותח/ת השרשור
תאמין לי זה אחלה רעיון

מ'כפת לי? בלוג אין חובות לראק TROLOLOLOL:jester:
lolololol.gif

• פותח/ת השרשור
Ori.S עדכן/ה את הלוג ״לוג נייטרלי״:

עדכון לוג: 31/03/15 אימון b madcow

אימון B במסגרת הפרה המשוגעת.
סקוואט בדומה לאימון A ולא אימון התאוששות, כי הגורם המקביל הוא עדיין הטכניקה. מישהו פנה אליי באמצע החזרה הראשונה ואיבדתי ריכוז לגמרי, ככה זה בלי אוזניות. שאר הסט הלך לא רע והטכניקה במגמת שיפור.
Squat LB: 70x5. 85x5. 100x5. 110x5. 125x5.
Press: 45x5. 50x5. 60X5. 65x5 הקפיצות בסטים של החימום קטנות וזה יוצא כמעט כמו לעבוד אקרוס במשקל גבוה. יש עוד כוח בטנק.
Deadlift 100x5. 115x5. 130X5. 140X5. 155x5. די מתיש לעבוד בצורה הזו. בלי תירוצים מיותרים, טכניקה פח זבל בושה...

קרא את שאר עדכון הלוג...

בשבילי הדדליפט נראה טוב לא יודע על מה אתה בוכה הלוואי עלי טכניקה כזאת !

• פותח/ת השרשור
בשבילי הדדליפט נראה טוב לא יודע על מה אתה בוכה הלוואי עלי טכניקה כזאת !
חזרה ראשונה סבירה, שניה גבולית, שלישית רביעית הלך כיווץ גב תחתון וחמישית גם עליון כבר השתחרר.
ולמה לא נתת מוניטין?🤬

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית