הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

הגמד שרוצה להרים כמו הענק

• פותח/ת השרשור Ori.S
  • פורסם בתאריך
הכי חשוב להגיד לספוטר: "ספוט, דונט טאץ'"...
זה לא כ"כ חשוב. אתה עדיין גור, תן בראש!
תודה אחי! עוד 4 שבועות סוף מסה ואני על משקל של בערך 93-94 וכשאני אסיים מסה (בתקווה ל100 קילו עד אז) אני אעלה סרטונים עם PRים וטכניקה כמו שצריך שעבדתי עליה הרבה ב3 החודשים האחרונים מאז שחזרתי לאימוני כוח 😃
קיצור מה אני חופר פה זה אפילו לא הלוג שלי 😆

מבסוט עלייך. אתה לא עובר לחיטוב בקרוב? מה תהיה התוכנית?
4 שבועות אחרונות למסה. תכנון להגיע ל100 קילו משקל גוף ולצלם RM1 בסקוואט/בנץ'/דד ליפט/פרס. מאמין שהRM1 יהיה באזור ה200 סקוואט 210 דד ו140 בנץ' ופרס אם יהיה מזל אז 90.
אחר כך מתחטב חצי שנה ל13 אחוז 😃

תודה אחי! עוד 4 שבועות סוף מסה ואני על משקל של בערך 93-94 וכשאני אסיים מסה (בתקווה ל100 קילו עד אז) אני אעלה סרטונים עם PRים וטכניקה כמו שצריך שעבדתי עליה הרבה ב3 החודשים האחרונים מאז שחזרתי לאימוני כוח 😃
קיצור מה אני חופר פה זה אפילו לא הלוג שלי 😆
מה הגובה? אני לא מדגדג 100Kg...
חזק. אני מתפתה לעבור לפלוס קלורי, אבל אשרוד עוד כמה חודשים ככה. אולי אוסיף פלוס מינימלי כדי לשפר התאוששות(100\200).

ברוך הבא ללוג שלי:sweatingbullets:
בכבוד. עברתי על הסקירה. גם אתה גור, לא?... 😉

גובה 1.78 בערך, המשקל המקסימלי שלי היה גם 110 קילו בסרטונים של גיל 18. מאז שאני זוכר את עצמי בתוכניות כוח אני תמיד על משקל גבוה ואחוז שומן גבוה. רוצה לשנות את זה אבל אני כבר לא אוהב להיות שמן

גור מאוד קטן. וחוץ מזה, רק לפני חודש התחלתי תכנית כוח לראשונה אז יש לגור הזה עוד דרך ארוכה..
תעבור יש פה כל מיני סרטונים שאתה יכול לתת עליהם מוניטין:s85:

גובה 1.78 בערך, המשקל המקסימלי שלי היה גם 110 קילו בסרטונים של גיל 18. מאז שאני זוכר את עצמי בתוכניות כוח אני תמיד על משקל גבוה ואחוז שומן גבוה. רוצה לשנות את זה אבל אני כבר לא אוהב להיות שמן
אני 1.76... די קרוב. אחוז שומן גבוה בד"כ מלווה בכדי להרוויח כמה שיותר. מצד שני, בסופו של דבר, דופק אותך בקטגוריית משקל...

4 שבועות אחרונות למסה. תכנון להגיע ל100 קילו משקל גוף ולצלם RM1 בסקוואט/בנץ'/דד ליפט/פרס. מאמין שהRM1 יהיה באזור ה200 סקוואט 210 דד ו140 בנץ' ופרס אם יהיה מזל אז 90.
אחר כך מתחטב חצי שנה ל13 אחוז 😃
מטורף, מקווה שתשמור על המשקלים בכבוד בחיטוב. אני רואה את עצמי מגיע לכל המשקלים שלך חוץ מהפרס, נשמע לי בלתי אפשרי.
בעצם ל1rm אולי כן אפשרי..עוד פחות מ15 ק"ג.

גור מאוד קטן. וחוץ מזה, רק לפני חודש התחלתי תכנית כוח לראשונה אז יש לגור הזה עוד דרך ארוכה..
תעבור יש פה כל מיני סרטונים שאתה יכול לתת עליהם מוניטין:s85:
קשה להאמין שאתה כבר סוגר חמישיות בנץ' עם מעל 150% משקל גוף ורק התחלת לעבוד כוח! אני אמרתי לך כבר כמה פעמים יש לך המון פוטנציאל ואתה תראה את זה כשתתחיל להוסיף בשר לגוף! לגבי הפרס אני לא יודע אם אני אצליח 90 אימון שעבר סגרתי 72.5 בלי בעיה ל-5 אבל מי יודע כמה שבועות אני אצליח להוסיף 2.5 בשבוע...
מטורף, מקווה שתשמור על המשקלים בכבוד בחיטוב. אני רואה את עצמי מגיע לכל המשקלים שלך חוץ מהפרס, נשמע לי בלתי אפשרי.
גם אני מאוד מקווה. בחיטוב הזה אני לא הולך למהר לשום מקום, המטרה לרדת ל80 קילו משקל גוף ולשמור על 90% מהRM1. מקווה שזה יצליח אם אני אעשה את החיטוב בצורה מבוקרת. שמח שתמיד יש לי את @Moran W ואת @yujinius שתמיד עוזרים לי בכל עניין התזונה שאני לא הכי חזק בו.
אני 1.76... די קרוב. אחוז שומן גבוה בד"כ מלווה בכדי להרוויח כמה שיותר. מצד שני, בסופו של דבר, דופק אותך בקטגוריית משקל...
מצד אחד החיים קשים כשאתה אנדומורף, ומצד שני אתה מוסיף מסה כמו מטורף ויש לך פוטנציאל ענק בליפטינג. ככה שזה גם חיסרון וגם יתרון אצלי. בסופו של דבר הקטגוריית משקל תלויה בכמה נוזלים אני אצליח להוריד לפני השקילה, יש פה חברה בפורום שביום הורידו 4 קילו לקראת השקילה וירדו קטגוריה.

קשה להאמין שאתה כבר סוגר חמישיות בנץ' עם מעל 150% משקל גוף ורק התחלת לעבוד כוח! אני אמרתי לך כבר כמה פעמים יש לך המון פוטנציאל ואתה תראה את זה כשתתחיל להוסיף בשר לגוף! לגבי הפרס אני לא יודע אם אני אצליח 90 אימון שעבר סגרתי 72.5 בלי בעיה אבל מי יודע כמה שבועות אני אצליח להוסיף 2.5 בשבוע...

גם אני מאוד מקווה. בחיטוב הזה אני לא הולך למהר לשום מקום, המטרה לרדת ל80 קילו משקל גוף ולשמור על 90% מהRM1. מקווה שזה יצליח אם אני אעשה את החיטוב בצורה מבוקרת. שמח שתמיד יש לי את @Moran W ואת @yujinius שתמיד עוזרים לי בכל עניין התזונה שאני לא הכי חזק בו.

מצד אחד החיים קשים כשאתה אנדומורף, ומצד שני אתה מוסיף מסה כמו מטורף ויש לך פוטנציאל ענק בליפטינג. ככה שזה גם חיסרון וגם יתרון אצלי. בסופו של דבר הקטגוריית משקל תלויה בכמה נוזלים אני אצליח להוריד לפני השקילה, יש פה חברה בפורום שביום הורידו 4 קילו לקראת השקילה וירדו קטגוריה.
יכול להיות שאתה צודק. אני מאוד מתקשה להגיע ל-95Kg מבלי להפגיז פחמימה כאילו אין מחר. מצד שני, שוב, השמנה יתרה עלולה לשים אותך בקלות בקטגוריית משקל בעייתית.
אבל ברצינות, אתם גורים בסדר 😉 עוקב...

גם אני די בשוק, שיפרתי את הבנץ׳ ב15 ק"ג תוך תקופה קצרה באופן הזוי, גם הדדליפט מ145x3 בt&g על הגבהה ל160x5 עם עצירה וגובה סטנדרטי. מאוד מרוצה מהלינארית הזו, במיוחד כי היא מאפשרת להיות על פלוס קלורי אפסי.

טוב עפתי לישון..ניפגש מחר:sarcastic:

יכול להיות שאתה צודק. אני מאוד מתקשה להגיע ל-95Kg מבלי להפגיז פחמימה כאילו אין מחר. מצד שני, שוב, השמנה יתרה עלולה לשים אותך בקלות בקטגוריית משקל בעייתית.
אבל ברצינות, אתם גורים בסדר 😉 עוקב...
נעקוב גם אחרי שלך, נראה למה הזקנים פה מסוגלים 😉
גם אני די בשוק, שיפרתי את הבנץ׳ ב15 ק"ג תוך תקופה קצרה באופן הזוי, גם הדדליפט מ145x3 בt&g על הגבהה ל160x5 עם עצירה וגובה סטנדרטי. מאוד מרוצה מהלינארית הזו, במיוחד כי היא מאפשרת להיות על פלוס קלורי אפסי.

טוב עפתי לישון..ניפגש מחר:sarcastic:
ניפגש מחר אחי! אנחנו עוד נוכיח לכולם שהלינארית היא התוכנית הטובה ביותר שקיימת!

אורי יא חזק.
מבסוט עליך.
אתה מתחזק בניטראלי מאימון לאימון.. גור 😉

תום לא עוקב אפילו אחריי.. 🤡

אורי יא חזק.
מבסוט עליך.
אתה מתחזק בניטראלי מאימון לאימון.. גור 😉

תום לא עוקב אפילו אחריי.. 🤡
צ׳מע..אני בחופש בכל חול המועד ואני ממש לא בטוח שהייתי על נייטרלי:lol:
ולמה אתה מתעלם ממני בלוג שלך ינוכל

מצאתי את הPR!
בנץ' 135 זכרתי נכון!

הספוטר @danger doom אני לא זוכר אם הוא עזר או לא.

למרות שהראש שלי כבר מתחיל להדפק אני לא מבין איך עשיתי PR ב2010 כשהתגייסתי רק בסוף 2011 מה איכשהו שנה שלמה לא התקדמתי בבנץ'? קיצור אין לי כוח עכשיו להבין מה הלך פה כבר 2 בלילה ליל"ט (הסרטון צולם 8 יום אחרי יומולדת 18)

מקס... זה לא אני
בטח ויטל

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית