הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

הגמד שרוצה להרים כמו הענק

• פותח/ת השרשור Ori.S
  • פורסם בתאריך
זה בקושי נחשב פרט מזהה.. 😉

התנצלתי כבר 🫤

בטח שצבע עור זה פרט מזהה, הרי אין לשני אנשים בעולם בדיוק את אותו צבע העור...
ולא ראיתי את התנצלותך, אז קבל ביטול לגבי ההודעה הנ"ל:P:

חחח תסתכלו על התגובות הקודמות ותראו מקום מגורים ומהמכון
ככל שיהיו יותר מאפיינים בפורום יהיה יותר קל לזהות אותי

חחח תסתכלו על התגובות הקודמות ותראו מקום מגורים ומהמכון
ככל שיהיו יותר מאפיינים בפורום יהיה יותר קל לזהות אותי

מצטער, אבל אני הולך לספר לכולם מי אתה. לא מעניינת אותי הפרטיות שלך!

d8aa4750-deef-44ac-83a1-f2b5e6ee029a.jpg

אתה בטמן!

Ori.S עדכן/ה את הלוג ״לוג נייטרלי״:

עדכון לוג: 12/04/15

😭
ביום שישי, ללא סיבה ברורה, הופיעו כאבים עמומים באזור הבייספס ביד שמראל, שהקרינו לעתים לכיוון האמה ומקורן לא מזוהה. לכולנו יש כאבים שבאים והולכים, אז לא ייחסתי להם חשיבות. אתמול בשעות הערב גברו הכאבים, התפשטו לאזורים שונים מפרק כף היד ועד הכתף ואפילו לטרפז. היום ישבתי בעבודה עם כרית חימום שהרגיעה את האזור, וחשבתי שהעניין לא יפריע לתפקוד באימון, כי הסקתי שתהיה בעיה בעיקר בפעולות משיכה. הגעתי לחדר הכושר וכבר מהסט הראשון בסקוואט, מהעומס של הרמת הפלטות בלבד, שוב החמירו הכאבים. ניסיתי לטפס...

קרא את שאר עדכון הלוג...
אז ככה: לפני כמה זמן התחילו לי כאבים במרפק ימין בזמן סקוואט שרק התחזקו. לפני חודשיים בערך הפסקתי להתאמן בגלל איזה ניתוח שעשיתי, חזרתי לפני כשבועיים וחשבתי שזאת תהיה גם הזדמנות טובה עם משקל יותר נמוך לעבוד על אחיזה ככה שלא יהיה כאב.קראתי על זה וראיתי שאומרים להרחיב אחיזה, ניסיתי להרחיב את האחיזה, בהתחלה לא היה כאב, ואז כשהמשקלים התחילו להיות מאתגרים הכאב מתחיל לחזור. יוצא שבסטים של החימום אני חושב על לא להפעיל עומס עם הידיים, אבל בסטים של עבודה אני לא שם לב אז אולי אני לוחץ עם הידיים... חשבתי לעבור לHB, אבל נראה לי שזה לא הפתרון לבעיה. אם יש למישהו הצעות אשמח לדעת

מה קרה עם העניין הזה בסוף? הגעתי לשם דרך חיפוש בפורום אבל הפסקת לעדכן.

מה קרה עם העניין הזה בסוף? הגעתי לשם דרך חיפוש בפורום אבל הפסקת לעדכן.
ניסיתי לתקן טכניקה של אחיזה, צילמתי את עצמי, העלתי לפורום, אמרו לי שנראה טוב ואין בעיה עם האחיזה או הידיים, אבל הכאבים עדיין היו שם. אז ראיתי שלכמה אנשים עזרו כדורי כורכום והחלטתי לנסות. תוך 3 שבועות בערך הכאב נעלם.

ניסיתי לתקן טכניקה של אחיזה, צילמתי את עצמי, העלתי לפורום, אמרו לי שנראה טוב ואין בעיה עם האחיזה או הידיים, אבל הכאבים עדיין היו שם. אז ראיתי שלכמה אנשים עזרו כדורי כורכום והחלטתי לנסות. תוך 3 שבועות בערך הכאב נעלם.
הבנתי. אני מתקשה להאמין לכל המלצות הכורכרומין, אבל אם לא מדובר בעסק יקר אקנה בכל זאת. בכל מקרה באופן מוזר מאז עדכון הלוג נעלם הכאב לגמרי, מקווה שימשיך כך.

הבנתי. אני מתקשה להאמין לכל המלצות הכורכרומין, אבל אם לא מדובר בעסק יקר אקנה בכל זאת. בכל מקרה באופן מוזר מאז עדכון הלוג נעלם הכאב לגמרי, מקווה שימשיך כך.
העניין שזה באמת לא יקר והבנתי שאין לי מה להפסיד אם אני אנסה. אין לי שום הוכחה שזה מה שעזר לי, רק רעיות נסיבתיות (נראה לי שזה נקרא ככה חח). אגב לפני כמה זמן (חודש-חודשיים) היה לי שוב כאב במרפק באותו מקום, נראה לי מתנועה לא טובה בסיום פרס, כאב שהציק לי בלחיצות, ונשארו לי עוד כדורי כורכומין מהפעם ההיא אז לקחתי איזה שבועיים וזה עבר (שוב- אל תבקש הוכחה שזה מה שעזר אבל אני לא רואה מה עוד יכול היה לעזור)

מבואס על הפציעה שלך אחי מקווה שתעבור אם אתה רואה החמרה בשבועות הקרובים תקבע תור אצל פיזיוטרפיסט. מקווה מאוד שיעבור אם תתן לעצמך שבוע מנוחה

מבואס על הפציעה שלך אחי מקווה שתעבור אם אתה רואה החמרה בשבועות הקרובים תקבע תור אצל פיזיוטרפיסט. מקווה מאוד שיעבור אם תתן לעצמך שבוע מנוחה
איזו הודעה פסימית. אם הכאבים לא יהיו אקוטיים אני אנסה לעוף על117.5-120 לשלשה בבנץ' של יום חמישי, למרות שאתמול בכלל לא לחצתי. מרחתי קצת וולטרן בהמלצת מורן, וכדורי כורכומין עולים קרוב ל200 שקל בסופר-פארם הקרוב אז זה לא בא בחשבון כרגע. הדבר היחיד שמטריד אותי הוא שאין לי מושג מאיפה הכאב או למה הוא הופיע.

עדכון לוג: 15/04/15

משקל גוף 71.4. אני שמן וקצת נוזלי:91:
כמעט ולא סובל יותר מכאב במנוחה, קיים כאב מאוד עמום, אבל מתחזק בזמן מאמצים. עדיין לא מצליח לזהות את מקור הכאב - כתף\מרפק\בייספס\טרייספס, ולא את הגורם האפשרי. חל שיפור במצב ואני מקווה שעד הסופ"ש אני אוכל להתאמן, לפחות בעצימות נמוכה, עד שיעבור הכאב לחלוטין. היום יום רביעי, זאת אומרת שכבר עברו חמישה ימים מאז האימון האחרון, ומאז שהתחלתי להתאמן, זו התקופה הכי ארוכה שבה לא התאמנתי, מלבד זמנים בהם הייתי בחו"ל(אמסטרדם ותאילנד, שגם בה התאמנתי מדי פעם).

קרא את שאר עדכון הלוג...

בהצלחה אחי! מקווה מאוד שהפציעה תעבור! שמח שכמוני אתה לא עושה אימונים בכוח ומבין בדיוק מתי להפסיק 😃

עדכון לוג: 16/04/15

ניסיון אימון לאחר שהייתה הקלה בכאבים.
בנץ׳ ללא כאבים, אבל תחושת חולשה וזהירות מוגברת.
115x2 ירידה של חזרה אחת משבוע שעבר.

סקוואט בזהירות 50x5 60x5 70x5 85x5 100x5 115x5 130x5
בשני הסטים האחרונים כשגבר המשקל הבנתי שכל הטריגר לכאבים נגרם מהסקוואט. השערה שלי היא שבגלל חוסר גמישות בכתף אני מפעיל לחץ חזק מדי של דחיפה על המוט וזה יוצר כוח סיבובי על המרפק.
ה130 היה נורא כבד, לא יודע למה, והמרפק התחיל לכאוב שוב. עשיתי 2 סטים קלים בפרס וחזרתי לבית.

נורא מעצבן אותי שזה דווקא בסקוואט, שגם ככה לא...

קרא את שאר עדכון הלוג...

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית