הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

הגמד שרוצה להרים כמו הענק

• פותח/ת השרשור Ori.S
  • פורסם בתאריך
לא נורא אחי..
יהיה בסדר.
קטן עליך 😃

תנוח קצת אולי.. או פרוטוקול פציעות קל.
אני לא חושב שזה הכרחי. חוץ מהסקוואט אני מאמין שאני יכול לתפקד כרגיל, ויש גבול לכמה שאני יכול לבלוע את הרייג׳ מחוץ לחד"כ..

אני לא חושב שזה הכרחי. חוץ מהסקוואט אני מאמין שאני יכול לתפקד כרגיל, ויש גבול לכמה שאני יכול לבלוע את הרייג׳ מחוץ לחד"כ..
פרוטוקול פציעות רק בסקוואט התכוונתי.
אבל אתה יודע מה הכי טוב בשבילך.. 😃

Ori.S עדכן/ה את הלוג ״לוג נייטרלי״:

עדכון לוג: 19/04/15

שגרת הפציעה ממשיכה..
אחרי יום ארוך בעבודה ותקיעה בפקק, הגעתי לחדר כושר בשיא העומס של שעה 19:30.
מתחמם לסקוואט בהרגשה טובה של געגועים, מטפס עד ל145x5. זה היה משקל העבודה שלי בHB לפני המעבר. מפה והלאה הכל יחשב כפיארים.
בסט האחרון של הסקוואט חזרו הכאבים במרפק. עברתי לבנץ׳ ואחרי כמה סטים של חימום הבנתי שהגוף לא תומך ברעיון. הגעתי עד ל100x1 ועצרתי את הסט כדי לא לגרום לכאבים לחזור.

כרגע קצת כואב אבל לא נורא, לפחות עליתי יפה בסקוואט (והרמתי מידה בחגורה. שמן...)

קרא את שאר עדכון הלוג...

תחלים אחי!! שלא תגיע למצב שלי חס וחלילה אל תתאמן עם פציעה! עדיף שלא תעשה מה שמפעיל לך את המרפק אפילו תעבור לHB אולי יעזור

תחלים אחי!! שלא תגיע למצב שלי חס וחלילה אל תתאמן עם פציעה! עדיף שלא תעשה מה שמפעיל לך את המרפק אפילו תעבור לHB אולי יעזור

אין סיכוי שאני חוזר לHB אחרי מה שעברתי כדי להתרגל לטכניקה. לדעתי הHB שלי היה יכול כבר להיות 160 לחמישיה אם לא הייתי מתפתה להחליף.
היום נתתי מנוחה בסה"כ וביום שלישי יש אימון התאוששות לסקוואט, והפרס והדדליפט לא אמורים להוות בעיה. במידה ותהיה שוב מגבלה בגלל כאב, אנוח לחלוטין עד ראשון הבא.

אתה נדרש להעניק מוניטין ל-3 משתמשים לפני שתוכל להעניק מוניטין למשתמש זה.

img

אני דורש על ההשקעה של הצילום מוניטין חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית