Resource icon

הגמד שרוצה להרים כמו הענק

• פותח/ת השרשור Ori.S
  • פורסם בתאריך
Ori.S עדכן/ה את הלוג ״הגמד שרוצה להרים כמו הענק״:

עדכון לוג: 07/07/15

אימון פח.
סקוואט התאוששות 120x5
פרס 60x5 אקרוס ל3 סטים

בדדליפט החלטתי לנסות לבדוק 1rm, כשהייתי בטוח שאגיע די קרוב ל200, הרי 185 כבר משכתי והתחזקתי מאז.
התחממתי בסינגלים ודאבלים עד 160, ומשם קפצתי ל180 בניסיון לתת סינגל אחרון לפני ניסיון לPR.
המוט בקושי התרומם, הגיע עד הברך ומשם לא הצלחתי למשוך.
ניסיון חוזר אחרי 10 דק והמוט אפילו לא התנתק מהרצפה. בסוף נתתי סינגל 170, גם הוא היה קשה מאוד, וסיימתי את האימון.
מאוד מוזר אחרי ששבוע שעבר 165 עלה לחמישיה בלי בעיות, והיום הייתי אמור להרים 167.5...

קרא את שאר עדכון הלוג...
אה, וקניתי טייץ:

20150707_151207.jpg

אתה בפלוס קלורי?
איזו תוכנית אתה עושה בדיוק?
כן, מתחיל פלוס קלורי של כ-300 קלוריות. אני חושב שבממוצע לא עברתי את ה1500 בתקופה האחרונה.

די בטוח שהגבתי לגבי התכנית לפני כמה פוסטים, אני עושה לינארית לסקוואט, טקסס(רק התחלתי) ללחיצות, ואין לי כרגע תכנית למשיכות חוץ מחמישיה כבדה פעם בשבוע לדדליפט.

כן, מתחיל פלוס קלורי של כ-300 קלוריות. אני חושב שבממוצע לא עברתי את ה1500 בתקופה האחרונה.

די בטוח שהגבתי לגבי התכנית לפני כמה פוסטים, אני עושה לינארית לסקוואט, טקסס(רק התחלתי) ללחיצות, ואין לי כרגע תכנית למשיכות חוץ מחמישיה כבדה פעם בשבוע לדדליפט.
יושן טוב?
אולי הגיע הזמן לשלב נפח כדי להתקדם בדדליפט?
אם שאר הדברים מתקדמים טוב.

יושן טוב?
אולי הגיע הזמן לשלב נפח כדי להתקדם בדדליפט?
אם שאר הדברים מתקדמים טוב.

ישן טוב. אולי, אני אתן לעצמי חודש לראות מה קורה כשאני על פלוס קלורי מתון, בניגוד לחודשים המשוגעים שעברו עלי.

איזה קוואדס אינעל העולם
אשליה של הטייץ 😃

זה מתקן רק אחרי 6. חחחחחח
חחחחחחח
איזה רגליים יאלה 👏
ד״א מה היתרון של לעשות סקוואט עם ״טייץ״?

זה מתקן רק אחרי 6. חחחחחח
*נראה שהמקש עם האות ח' נתקע לך. אנא נקה את המקלדת*

איזה רגליים יאלה 👏
ד״א מה היתרון של לעשות סקוואט עם ״טייץ״?

קניתי אותו כדי להפסיק לשפשף לעצמי את הירך והשוק בדדליפט והפאוורקלין, אבל זה די נוח גם לסקוואט באופן כללי - נראה לי שאקנה עוד זוג כדי שאוכל להתאמן עם טייץ באופן קבוע.

קניתי אותו כדי להפסיק לשפשף לעצמי את הירך והשוק בדדליפט והפאוורקלין, אבל זה די נוח גם לסקוואט באופן כללי - נראה לי שאקנה עוד זוג כדי שאוכל להתאמן עם טייץ באופן קבוע.
אני חושב אולי לקנות מכנס קצר צמוד כזה בשביל סקוואט, אבל לא יודע אם זה באמת עוזר?
לא יודע, אני אוהב את ההרגשה של המוט על העור

אני חושב אולי לקנות מכנס קצר צמוד כזה בשביל סקוואט, אבל לא יודע אם זה באמת עוזר?
לא יודע, אני אוהב את ההרגשה של המוט על העור
תמשיך לאהוב עד שתגיע למשקלים מכובדים ותגדל קצת שיערות ברגליים. במקרה הטוב אני מסיים אימונים עם גילוח, ובמקרים אחרים גם שטפי דם על השוק.

תמשיך לאהוב עד שתגיע למשקלים מכובדים ותגדל קצת שיערות ברגליים. במקרה הטוב אני מסיים אימונים עם גילוח, ובמקרים אחרים גם שטפי דם על השוק.
אפשר להגיד שביחס לשאר הגוף הרגליים הכי שעירות

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית