Resource icon

הגמד שרוצה להרים כמו הענק

• פותח/ת השרשור Ori.S
  • פורסם בתאריך
תמשיך לאהוב עד שתגיע למשקלים מכובדים ותגדל קצת שיערות ברגליים. במקרה הטוב אני מסיים אימונים עם גילוח, ובמקרים אחרים גם שטפי דם על השוק.
מה לגבי גרביים ארוכות?

Ori.S עדכן/ה את הלוג ״הגמד שרוצה להרים כמו הענק״:

עדכון לוג: 09/07/15

אימון מעט עייף אחרי שלא נרדמתי כל הלילה וקמתי למשמרת בוקר ב5:00:37mv:

סקוואט בדילואוד - 145x3, והתאוששות 120x8. את סט ההתאוששות פמפמתי בקצב מפחיד, מבלי להשתהות אפילו עשירית השניה בסוף כל חזרה, חבל שלא צולם - בדרך כלל אני נותן 4 מהירות ואת השאר עם מנוחות.

בנץ' פרס - הולך על בטוח מעכשיו במתכונת הטקסס. אני חייב להכניס לעצמי לראש שאני לא ממהר לשום מקום וכל קפיצה גדולה שתסתיים בכשל סתם תעכב אותי יותר, ככה שמעכשיו אני מוריד הילוך בשאיפה לסיים כל אימון ללא כשל.
מסתכם היום ב100x5. כמו ביום ראשון,...

קרא את שאר עדכון הלוג...

תכניס מקבילים או בעצימות או אחרי נפח עדיף אחרי נפח אבל אם אין לך כוח תכניס ביום חמישי ולא באימון התאוששות..

דווקא אחרי נפח? בטוח? ביום העצימות כל העבודה על האזור מסתכמת בסט בודד של חמישיה, נשמע לי שזה דווקא היום להכניס בו עוד נפח, לא?

דווקא אחרי נפח? בטוח? ביום העצימות כל העבודה על האזור מסתכמת בסט בודד של חמישיה, נשמע לי שזה דווקא היום להכניס בו עוד נפח, לא?
כמו שרשמתי לדעתי או אחרי נפח או עצימות ..
העיקר לא באימון התאוששות

ממה שאני יודע לא ממליצים להוסיף יותר מדי נפח ביום העצימות. תכלס לדעתי אפשר להוסיף ביום העצימות כמה סטים, במיוחד אם האימון נפח גם ככה יוצא ארוך מדי.
כמו ש THE BEAR אמר, העיקר לא באימון התאוששות

אני מעדיף 2 חמשיות ככה אפשר יותר להתקדם
לדעתי יעבוד גם חמישיות וגם שמיניות או עשיריות. פשוט הוא כבר עושה מספיק חמישיות בבנץ' אז אולי כדאי את העזר דווקא לעשות בטווח קצת אחר

@yujinius @THE BEAR

אני עושה טקסס בלחיצות, ממליצים להוסיף את המקבילים גם אם באותו יום (השבוע זה ראשון וחמישי) יש לי פרס?

אתה עושה רוטציה בלחיצות? בכל מקרה לדעתי להוסיף
טקסס במתכונת המקורית מכילה רוטציה בלחיצות ועליה דו-שבועית במשקלי העבודה. ז"א בנץ' נפח בראשון, פרס קל בשלישי, בנץ' עצימות בחמישי, פרס נפח ראשון, בנץ' קל בשלישי, פרס עצימות בחמישי, וחוזר חלילה.

עשיתי 3x8 בתוספת 15 ק"ג, היה קל מהצפוי.

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית