הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת
Resource icon

הגמד שרוצה להרים כמו הענק

• פותח/ת השרשור Ori.S
  • פורסם בתאריך
Ori.S עדכן/ה את הלוג ״הגמד שרוצה להרים כמו הענק״:

עדכון לוג: 12/07/15

אימון בוקר, עד כמה שאני לא חובב של העניין:

סקוואט 145x5, בגלל שהמשקל קל יחסית הורדתי את מוטות הביטחון לנקודה נמוכה יותר, כדי לצלם סרטון שיראו בו את העומק כמו שצריך, ויצא ככה שהסתרתי בדיוק את הנקודה החשובה בתרגיל.🤣 סרטון מועלה ליוטיוב בינתיים, אשתף אח"כ.

פרס 5x5 עם 60 ק"ג. כיף לעבוד ב5x5, פרס תרגיל שאני מאוד אוהב. לפעמים הקושי משתנה בין סט לסט, ככה שהשלישי היה לי יותר קשה מהחמישי היום. מוזר. בכל מקרה מקווה להתחיל להתקדם עם הפרס הזה שתקוע על אותו משקל כבר תקופה מוגזמת.

מתח 3x5 בתוספת 20...

קרא את שאר עדכון הלוג...

נשמע טוב.
אתה עושה רוטציה של טקסס בלחיצות? כשבשלישי יהיה לך השבוע התאוששות בבנצ' ושבוע הבא ההיפך?

נשמע טוב.
אתה עושה רוטציה של טקסס בלחיצות? כשבשלישי יהיה לך השבוע התאוששות בבנצ' ושבוע הבא ההיפך?
בדיוק. וכמו שאמרתי, זה לא אני, אלא המתכונת המקורית של הטקסס.

גם אני. עם קפיצה דו-שבועית ופלוס קלורי אמורה להיות לי התקדמות איטית ורצופה למשך הרבה זמן.
אני לא רוצה לבאס אותך, אבל שמעתי שמועות שאפשר לא להתקדם לא בבנץ' ולא בפרס כשעושים רוטציה. מקווה שתוכיח שזה לא נכון 😃

אני התקדמתי מאוד טוב עם נפח בנצ בראשון .. שלישי פרס 3*3 מתקדםכל שבוע .. וחמישי עצימות בנצ
מבחינתי כן. זה מזניח קצת את הפרס אבל כנראה שישפר לך את הבנץ' יותר.

עד שחשבתי שננעלתי על תכנית מסודרת.. אני חושב שבכל זאת אנסה למשוך ככה עד שהפרס יתקע, זה לא אמור לקחת הרבה זמן..

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית