מקנא? 😘עוד קצת ותאוננו אחד לשני:bananen_smilies011:
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מקנא? 😘עוד קצת ותאוננו אחד לשני:bananen_smilies011:
נאמן לאישה, אולי אם היינו מכירים קודם...👉👌מקנא? 😘
הסמיילים האלה שאתה שם קצת מלחיצים אותי... 😲נאמן לאישה, אולי אם היינו מכירים קודם...👉👌
למה מלחיץ? סה"כ בננה..הסמיילים האלה שאתה שם קצת מלחיצים אותי... 😲
הרגת אותי מצחוק 😆😆😆😆למה מלחיץ? סה"כ בננה..
![]()
אימון התאוששות + דדליפט.
בתחילת האימון אני מגיע ורואה ילד בן 14 לערך שהחליט שהוא עושה GVT עם סופרסטים של סקוואט ודדליפט, לשמחתי הוא הקשיב לי וירד מהרעיון. קצת מוזר שאת הרעיון הוא קיבל דווקא פה בפורטל.
סקוואט קל להתאוששות, 110x5. רק סט אחד, אני מרגיש ש2 סטים מביאים אותי לנפח גדול מדי שמשפיע לרעה על הדדליפט.
בנץ' 3x5 עם 80 ק"ג. קליל ביותר והרצתי כל סט בנשימה בודדת וחזרות מהירות, יש מצב שזה קל מדי אפילו כמשקל התאוששות.
וכמו שהבטחתי, נקמה במוט:...
😳
אנסה לשפר בשבוע הבא בכל מקרה 😃 תודהכל הכבוד אורי על ה PR בדדליפט הטכניקה נראת דיי טובה לא מושלמת אבל בסדר גמור ...
הכוונה שלי אתה יכול להמשיך בשלך הטכנירה בסדר ..😃😳
אנסה לשפר בשבוע הבא בכל מקרה 😃 תודה
גם אני חושב, רק המרחק מהמוט הציק לי בעין כשראיתי את הסרטון.הכוונה שלי אתה יכול להמשיך בשלך הטכנירה בסדר ..😃
לדעתי זה לא כל כך משנה בכל מקרה אחלה משקל !!!😃גם אני חושב, רק המרחק מהמוט הציק לי בעין כשראיתי את הסרטון.
למה לתייג אותו? אורי צריך עוד 2 פלטות/אותיות כדי להגיע לרמה של אוריאו
🤣 שנוןאורי צריך עוד 2 פלטות/אותיות כדי להגיע לרמה של אוריאו
אששששש!!
סליחה הייתי חייב 🤣🤣🤣 שנון
יאפ. ומעכשיו אני לא מתפתה לבדוק סינגל:lol:אששששש!!
בקרוב 200!
משקל בוקר: 72.5. אתמול נשקלתי 71.9 אז אני לא יודע איך להתייחס לזה, נראה בשבוע הבא.
אימון ב8 בבוקר, ושכחתי את הפלאפון בבית אז התאמנתי בלי שירים, חוסר ברייג' אבל אין PRים היום אז הסתדרתי איכשהו.
סקוואט 150x3
פרס 67.5x5 - הלך די קל, אני מדגים את הטכניקה להמון אנשים ויוצא שהשתפרתי בעצמי. מאמין שבאימון פרס הבא אצליח סוף סוף ללשבור 70x5. נחכה ונראה:37mv:
פאוורקלין 65x3, לחמישה סטים.
לא היה זמן לשאר תרגילים בגלל הקדמה למשמרת בוקר. זהו בסה"כ:lockedee8-99: