הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

הגמד שרוצה להרים כמו הענק

• פותח/ת השרשור Ori.S
  • פורסם בתאריך
גם כן היה תפוס. באופן כללי הוא לא נוח לי אז אני לא מסקוויט שם, רק בכלוב.

לא נשמע לי מרשים מדי, סה"כ פחות מ100 ק"ג כולל משקל גוף.

@Tank אמרת משהו על פרופורציה בין מתח למקבילים, שים לב כמה קרוב הכוח אצלי בין אחד לשני. אף פעם לא התאמנתי על מקבילים כי הם היו נורא לא נוחים לא בחד"כ שבו התאמנתי כל הזמן. נראה איך זה יתאזן בהמשך.
עם הבנץ שלך אני בטוח שיתאזן 😃

וואו סעמק אני לא מקבל עידכונים על הלוג שלך 🤬🤬🤬
בכ"מ תותח על כל הדברים שעשית בעידכונים אחרונים .!!✌️

Ori.S עדכן/ה את הלוג ״הגמד שרוצה להרים כמו הענק״:

עדכון לוג: 21/07/15

אימון התאוששות + דדליפט.

סקוואט 120x5.

פרס 3x5 עם 60 ק"ג.

דדליפט בציפיה ל5RM חדש של 172.5, משכתי 4 חזרות ולא ניסיתי למשוך חמישית, לא היה פוקוס בסט וזה לא הרגיש טוב. יש סרטון חלקי, כי הפלאפון נפל אחרי החזרה הראשונה מהרעידות של הרצפה. יעלה מאוחר יותר.
שבוע הבא ניסיון חוזר. כשאגיע ל2 כשלים ברצף אחליף תכנון גם לדדליפט.

קרא את שאר עדכון הלוג...

חזרה שניה עלתה מהר ויפה, בחזרה שניה איבדתי פוקוס ובכלל לא הצלחתי למשוך. אח"כ הסט המשיך בצליעה עד לויתור אחרי החזרה הרביעית.

חחח אשכרה עשית רעידת אדמה והפלת את הפלאפון עם הדד ליפט שלך 🤣🤣🤣

חחח אשכרה עשית רעידת אדמה והפלת את הפלאפון עם הדד ליפט שלך 🤣🤣🤣
תסתכל שוב בסרטון מהדדליפט האחרון, תראה איך הצלם רועד בכל מכה ברצפה. המכון נמצא בקומה שניה בתוך בניין, ככה שהרצפה רועדת בקלות:37mv:

אני יודע:suicide:.

תסתכל שוב בסרטון מהדדליפט האחרון, תראה איך הצלם רועד בכל מכה ברצפה. המכון נמצא בקומה שניה בתוך בניין, ככה שהרצפה רועדת בקלות:37mv:

אני יודע:suicide:.
קצת מדאיגה אותי הדרך שבה אתה מפיל את המוט כי בזמן ההפלה הגב שלך מתעגל וזה נראה קצת מסוכן.

קצת מדאיגה אותי הדרך שבה אתה מפיל את המוט כי בזמן ההפלה הגב שלך מתעגל וזה נראה קצת מסוכן.

תופעה שקרתה בשניים-שלושה אימונים האחרונים, לא יודע למה. לא בטוח שזה מסוכן כי אין עומס על הגב, אבל אני אטפל בזה באימון הבא.

איכ. מה זה טוב שאני לא מקבל עדכונים על הלוג סרטונים תת רמה. 😉
סתם אורי זיין מרטיט רצפות שכמוך:victory:

Ori.S עדכן/ה את הלוג ״הגמד שרוצה להרים כמו הענק״:

עדכון לוג: 23/07/15

משקל בוקר: 72.1, וזה אחרי שלפני השינה אכלתי 150 גרם שיבולת עם 500 מ"ל חלב. מוסיף עוד 200 קלוריות לתפריט.
אתמול הייתי בשעה וחצי של אימון Les Mills, ביחד עם כל הצוות של חדר הכושר, לקראת ההשקה של השיעורים בסוף החודש. מקווה שלא יפגע לי בהרמות היום.😃

קרא את שאר עדכון הלוג...

אהההה עכשיו אני נזכר איפה שמעתי את השם. @Ori.S עשיתם באדי-פאמפ? איך היה?

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית