כי אין מספיק מגוון.למה אתם לא קונים גלידה בגלידריות? מהניסיון הטרי שלי עם בן ג'ריס הם לא מתקרבים לרמה הזו..
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
כי אין מספיק מגוון.למה אתם לא קונים גלידה בגלידריות? מהניסיון הטרי שלי עם בן ג'ריס הם לא מתקרבים לרמה הזו..
אימון בוקר עם בחילות וכאבי בטן, כנראה בגלל אוכל לא תקין אתמול בערב.
סקוואט 137.5 ל5x5. עליה של 2.5 ק"ג משבוע שעבר, היה קשה, בסטים האחרונים הרגשתי כאילו הלחץ יגרום
לי להקיא או לשלשל במכנסיים..בסוף הסטים נכנסתי ל20 דקות לשירותים:lol:
בנץ' 97.5 ל5x5. גם כן עליה של 2.5 ק"ג משבוע שעבר, סט אחרון עלה בגריינד רציני וסט רביעי נתקע פעמיים בראק עצמו, סה"כ היה בסדר ואעלה גם שבוע הבא במשקל.
מתח 3x5 בתוספת 20 ק"ג. משקל במכון 76.5 ק"ג, המון נוזלים.
בייספס מוט אולימפי ריק 2 סטים.
הביתה.😃
תאכלס כן. היה ריק והייתי צריך רק 2 סטים בשביל ההרגשה, בא מישהו לכלוב והחזרתי את המוט למקום 😃רגע שאני הבין משהו.
אתה עשית בייספס בראק? 🥷
yeah budday"בייספס מוט אולימפי ריק 2 סטים."
🏋️😅
UNFOLLOW
🖕UNFOLLOW
shto takoya?אתה עשית בייספס בראק? 🥷
פשיי איזה לקסיקון.shto takoya?
שאני או שהוא?
אתה. זה לא חוקי לעשות בייספס בראק. זה לא מכבד. 😏שאני או שהוא?
BOOMאתה.
אבל רגע, גם אני עושה בייספס בראק.אתה. זה לא חוקי לעשות בייספס בראק. זה לא מכבד. 😏
דודי יוריד אותך מהנהלה אם תמשיך.אבל רגע, גם אני עושה בייספס בראק.
סליחה, בכלוב.
שוב סליחה, באחד מ 8 הכלובים........
😈
דודי מהפאוור האוס? איזה דודי?דודי יוריד אותך מהנהלה אם תמשיך.
שלילי? really nigga?
מורן בוא נעשה קצת חושבין ונגיע למסקנה שדודי שלך לא קיים בפורום הזה בכלל. אז איזה דודי?דודי מהפאוור האוס? איזה דודי?
תמשיך להתנשא בדיבור, ואנחנו נראה מי יוריד מי את מי מהפורום 😃מורן בוא נעשה קצת חושבין ונגיע למסקנה שדודי שלך לא קיים בפורום הזה בכלל. אז איזה דודי?
עומו <3 @Ori.S
*שולח עוגה בדואר עם מכתב התנצלות +מוניטין*תמשיך להתנשא בדיבור, ואנחנו נראה מי יוריד מי את מי מהפורום 😃