נק' מוניטין:
34,643
- 23,991
- 15,517
עוגה? 🤯*שולח עוגה בדואר עם מכתב התנצלות +מוניטין*
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
עוגה? 🤯*שולח עוגה בדואר עם מכתב התנצלות +מוניטין*
*אפקת פרוטאינים בטעם תפוז 😛עוגה? 🤯
🤮*אפקת פרוטאינים בטעם תפוז 😛
מתי להוסיף זו דילמה אחרת..השאיפה שלי היא בינתיים לנסות להתקדם עם מינימום תרגילי עזר, כדי שיהיו קלפים לשלוף בהמשך. אני חושב שהעבודה הארוכה בלינארית בנייטרלי סתם דפקה אותי וגרמה לגוף להסתכל לעומס מהר מדי, אז הפעם אני באמת אלך על המינימום בתכנית ורק בהמשך אוסיף 😃מצויין אחי תמשיך ככה בנפח לדעתי מקסימום תדחוף מקבילים בעצימות ..
חושב כמו ליפטר, אוכל כמו ליפטר, נראה כמו ליפטר (..?)מתי להוסיף זו דילמה אחרת..השאיפה שלי היא בינתיים לנסות להתקדם עם מינימום תרגילי עזר, כדי שיהיו קלפים לשלוף בהמשך. אני חושב שהעבודה הארוכה בלינארית בנייטרלי סתם דפקה אותי וגרמה לגוף להסתכל לעומס מהר מדי, אז הפעם אני באמת אלך על המינימום בתכנית ורק בהמשך אוסיף 😃
תלוי איך ליפטר צריך להיראות בעינייך..🤣חושב כמו ליפטר, אוכל כמו ליפטר, נראה כמו ליפטר (..?)
🤡
🍦תלוי איך ליפטר צריך להיראות בעינייך..🤣
תלוי איך ליפטר צריך להיראות בעינייך..🤣
צריך לשאול את @Giladbody 🤣איך ליפטר צריך להיראות
בדיחת השנה נשבע.צריך לשאול את @Giladbody 🤣
שיטת עבודה טובה לדעתילנסות להתקדם עם מינימום תרגילי עזר, כדי שיהיו קלפים לשלוף בהמשך.
אגב, תראו אנאבוליזם במיטבו..פנקייקים ממולאים גבינה מתוקה בטעם וניל.אוכל כמו ליפטר
🤡
🍽️🥹אגב, תראו אנאבוליזם במיטבו..פנקייקים ממולאים גבינה מתוקה בטעם וניל.
2 ביצים + 300 גרם גבינה כחלבון ושומן וכוס קמח כפחמימה.
(יש גם חלב אבל זניח)
נראה מעולה.!!אגב, תראו אנאבוליזם במיטבו..פנקייקים ממולאים גבינה מתוקה בטעם וניל.
(יש גם חלב אבל זניח)
זה נראה כמו בלינצ'יקי לא כמו פנקייקס 🤯אגב, תראו אנאבוליזם במיטבו..פנקייקים ממולאים גבינה מתוקה בטעם וניל.
(יש גם חלב אבל זניח)
כי זה בלינצ'יקי. פנקייקים הם הרבה יותר עבים.בלינצ'יקי
צודק, סתם הרגל להגיד פנקייק.זה נראה כמו בלינצ'יקי לא כמו פנקייקס 🤯
משקל בוקר: 73.9. עליה של 300 גרם זה מצוין, מקווה לשמור על הקצב.