סינגל לרוב לא פוגע בהתאוששות.בא לי לנסות סינגל פרס, חושבים שזה ישפיע לרעה על ההתאוששות לקראת הבנץ׳ בחמישי?
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
סינגל לרוב לא פוגע בהתאוששות.בא לי לנסות סינגל פרס, חושבים שזה ישפיע לרעה על ההתאוששות לקראת הבנץ׳ בחמישי?
לדעתי תוותר ..Ori.S עדכן/ה את הלוג ״הגמד שרוצה להרים כמו הענק״:
עדכון לוג: 18/08/15
קרא את שאר עדכון הלוג...
@yujinius @THE BEAR
בא לי לנסות סינגל פרס, חושבים שזה ישפיע לרעה על ההתאוששות לקראת הבנץ׳ בחמישי?
יכול להשפיע לדעתיבא לי לנסות סינגל פרס, חושבים שזה ישפיע לרעה על ההתאוששות לקראת הבנץ׳ בחמישי?
אז זהו שכןסינגל לרוב לא פוגע בהתאוששות.
טוב . 🙁 אז הזכרון שלי מטעה אותי אני זוכר שקראתי איפשהוא שחזרה אחת לא גורמת למאמץ גדול יחסית של הגוף ואין בעיה לגוף שלך להתאושש מיזה לעומת נגיד 2~3 חזרות עם משקל יותר נמוך.אז זהו שכן
אם זה היה ככה אז אחרי תחרות אפשר בכיף למחרת לבוא למכון ולהתאמן כרגיל.טוב . 🙁 אז הזכרון שלי מטעה אותי אני זוכר שקראתי איפשהוא שחזרה אחת לא גורמת למאמץ גדול יחסית של הגוף ואין בעיה לגוף שלך להתאושש מיזה לעומת נגיד 2~3 חזרות עם משקל יותר נמוך.
אה נכון יבגני כי אתה ממש בא לתחרות ועושה סינגל אחד והביתה?אם זה היה ככה אז אחרי תחרות אפשר בכיף למחרת לבוא למכון ולהתאמן כרגיל.
אתה עושה אחד שהוא ממש כבד לך בכל הרמה.אה נכון יבגני כי אתה ממש בא לתחרות ועושה סינגל אחד והביתה?
ואתה ממש לא שורף את עצמך .
כשאתה אומר בכל הרמה אתה מתכוון אחד בדד אחד בסקוואט אחד בבנץ' לדוגמא?אתה עושה אחד שהוא ממש כבד לך בכל הרמה.
כןכשאתה אומר בכל הרמה אתה מתכוון אחד בדד אחד בסקוואט אחד בבנץ' לדוגמא?
אז כבר הטיעון שלך לא תקף. כי מדובר פה בשלושה סינגלים ולא באחד.
התכוונתי אחד שבאמת כבד. גם במכון אם אתה בא לבדוק RM1 אתה לא בא, עושה משקל והולך הביתה, אתה מתחמם, שם משקל, מצליח, שם יותר, וכו'.אז כבר הטיעון שלך לא תקף. כי מדובר פה בשלושה סינגלים ולא באחד.
בנוסף אתה גם לא תמיד מכוון לX משקל בתחרות אתה מנסה יותר מה שמאוד יכול לעייף אותך.
א. לא התייחסת לזה שאמרתי שלושה סינגלים.התכוונתי אחד שבאמת כבד. גם במכון אם אתה בא לבדוק RM1 אתה לא בא, עושה משקל והולך הביתה, אתה מתחמם, שם משקל, מצליח, שם יותר, וכו'.
לא התייחסתי כי אמרתי שאתה עושה אחד שבאמת מאתגר אותך. אני אוסיף, מקסימום שניים. הכניסה הראשונה זה משקל שאתה יכול לקחת ב 100%, ומן הסתם זה סינגל שתעשה גם במכון בתור חימום לפני הסינגל האמיתי. וכמו שאמרתי, גם אם אתה בודק במכון אתה עושה יותר מסינגל אחד. למשל לקחת 100 קילו, הצלחת, אז אתה לא תסיים, אתה תנסה 110 או 105. ואם גם זה יעלה אז יש סיכוי שתנסה משקל יותר גבוה.א. לא התייחסת לזה שאמרתי שלושה סינגלים.
מה זה יותר? אם בנאדם נחוש לתת במכון משקל כלשהו, למה שלא ינסה כמה שהוא יכול?ב.אני מתכוון לזה שבתחרות אתה מנסה יותר. יותר.
אגב, בתכנית שלי ללחיצות אני עושה סינגלים, כל שבועיים פחות או יותר, אבל זה סינגל עם משקל מסויים, בעיקרון זה לא אמור לשנות עד כמה קשה לי ואני אמור לעשות אותו וזהו, לא לעלות משקל ולנסות עוד. אז כמו שהבנת כן, זה משהו אחר לעומת בדיקת RM1 😃סינגל במכון כחלק מתוכנית אימונים מסיבה מסויימת ואז בתחרות אתה מנסה כביכול יותר
שהיא?בתכנית שלי ללחיצות
yujin methodשהיא?
THIS!!!!!!ההרגשה היא שהגוף פשוט לא מיועד להרים משקלים בבוקר.
אני לא זוכר שאי פעם הרגשתי שסינגל הקשה עליי להתאושש לאימון הבא. זה עזר קצת להופעת פציעות אבל לא יותר מזה 😃אז זהו שכן