הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

הגמד שרוצה להרים כמו הענק

• פותח/ת השרשור Ori.S
  • פורסם בתאריך
Ori.S עדכן/ה את הלוג ״הגמד שרוצה להרים כמו הענק״:

עדכון לוג: 18/08/15

קרא את שאר עדכון הלוג...
@yujinius @THE BEAR
בא לי לנסות סינגל פרס, חושבים שזה ישפיע לרעה על ההתאוששות לקראת הבנץ׳ בחמישי?
לדעתי תוותר ..
אתה יכול לנסות אולי אחרי עצימות בכללי לא מומלץ אלא אם אתה מסיים סבב של התוכנית תמשיך התקדמות שבועית ..😃

אז זהו שכן
טוב . 🙁 אז הזכרון שלי מטעה אותי אני זוכר שקראתי איפשהוא שחזרה אחת לא גורמת למאמץ גדול יחסית של הגוף ואין בעיה לגוף שלך להתאושש מיזה לעומת נגיד 2~3 חזרות עם משקל יותר נמוך.

טוב . 🙁 אז הזכרון שלי מטעה אותי אני זוכר שקראתי איפשהוא שחזרה אחת לא גורמת למאמץ גדול יחסית של הגוף ואין בעיה לגוף שלך להתאושש מיזה לעומת נגיד 2~3 חזרות עם משקל יותר נמוך.
אם זה היה ככה אז אחרי תחרות אפשר בכיף למחרת לבוא למכון ולהתאמן כרגיל.

אז כבר הטיעון שלך לא תקף. כי מדובר פה בשלושה סינגלים ולא באחד.
בנוסף אתה גם לא תמיד מכוון לX משקל בתחרות אתה מנסה יותר מה שמאוד יכול לעייף אותך.
התכוונתי אחד שבאמת כבד. גם במכון אם אתה בא לבדוק RM1 אתה לא בא, עושה משקל והולך הביתה, אתה מתחמם, שם משקל, מצליח, שם יותר, וכו'.

התכוונתי אחד שבאמת כבד. גם במכון אם אתה בא לבדוק RM1 אתה לא בא, עושה משקל והולך הביתה, אתה מתחמם, שם משקל, מצליח, שם יותר, וכו'.
א. לא התייחסת לזה שאמרתי שלושה סינגלים.
ב.אני מתכוון לזה שבתחרות אתה מנסה יותר. יותר.
אין פה קשר לחימום אני מדבר על המשקל מעל הRM1(המצופה).

א. לא התייחסת לזה שאמרתי שלושה סינגלים.
לא התייחסתי כי אמרתי שאתה עושה אחד שבאמת מאתגר אותך. אני אוסיף, מקסימום שניים. הכניסה הראשונה זה משקל שאתה יכול לקחת ב 100%, ומן הסתם זה סינגל שתעשה גם במכון בתור חימום לפני הסינגל האמיתי. וכמו שאמרתי, גם אם אתה בודק במכון אתה עושה יותר מסינגל אחד. למשל לקחת 100 קילו, הצלחת, אז אתה לא תסיים, אתה תנסה 110 או 105. ואם גם זה יעלה אז יש סיכוי שתנסה משקל יותר גבוה.
ב.אני מתכוון לזה שבתחרות אתה מנסה יותר. יותר.
מה זה יותר? אם בנאדם נחוש לתת במכון משקל כלשהו, למה שלא ינסה כמה שהוא יכול?
אמרת שסינגל לא פוגע בהתאוששות אני מסביר לך שכן, מה זה מנסה יותר מנסה פחות? ברור שאם אני אבוא למכון ואעשה סינגל עם ה RM5 שלי אז הכל טוב ואפשר לא להתייחס לאימון הזה, דיברנו על מישהו שבא לבדוק RM1 אמיתי, בין אם במכון או בתחרות.

טוב צודק. טעות שלי. התייחס לסינגל במכון כחלק מתוכנית אימונים מסיבה מסויימת ואז בתחרות אתה מנסה כביכול יותר.( לא יודע למה 😅) הבנתי תודה. ✌️

סינגל במכון כחלק מתוכנית אימונים מסיבה מסויימת ואז בתחרות אתה מנסה כביכול יותר
אגב, בתכנית שלי ללחיצות אני עושה סינגלים, כל שבועיים פחות או יותר, אבל זה סינגל עם משקל מסויים, בעיקרון זה לא אמור לשנות עד כמה קשה לי ואני אמור לעשות אותו וזהו, לא לעלות משקל ולנסות עוד. אז כמו שהבנת כן, זה משהו אחר לעומת בדיקת RM1 😃

מה קורה אורי? חייב להגיד שמאז שהתחלתי לבוא להתאמן בבוקר אני מכבד אותך הרבה יותר. אין לי מושג איך אתה עושה את זה, ההרגשה היא שהגוף פשוט לא מיועד להרים משקלים בבוקר. ואתה עוד שובר PRים 😃

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית