עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
נייטריק אוקסייד-תחמוצת חנקן (Nitric Oxide)אחוז שומן
אחריו כמות הנוזלים בגוף והגנטיקה לצבור נוזלים ומסת השריר
בעיקרון אם אתה מתעקש יש בפרה וורקאוט חומר שמגביר את יציאת הורידים אם אני לא נייטריק אוקסיד
התבלבלת,אנחנו לא חלק ממכם! (סטרואידים ותרופות) אבל בעתיד,כן.בולדנון.... אחרי שלושה חודשים מתחיל להיות מעניין. אבל זה הדבר.
התבלבלת,אנחנו לא חלק ממכם! (סטרואידים ותרופות) אבל בעתיד,כן.
לדעתי הוא לא התכוון לסטרואיד,כי אז הוא היה פותח את זה בפורום המתאים,ולא בפורום תוספים אבל שיהיה אתה צודק פה לגמרי אם הוא הולך על הכיוון הזהלא יודע אם התבלבלתי .... אבל זו העצה שלי.
חייב להבין,ככל שרמות הנירוטיק אוקסייד בגוף גבוהות יותר ככה ייצאו יותר ורידים, אני משתמש ב citrulline malate והוא עובד נהדר.
בנוסף ראיתי כתבה על קשר של אשלגן לנושא.
בנוסף תוריד את כמות הפחמימות והמלח שאתה צורך
באותה מידה אתה יכול לשאול,חייב להבין,
מה זה נותן? אז הורידים בלטו לך באימון ונראית BADASS
אחרי כמה שעות חזרת ל"ורידים רגילים" לא?
אז בשביל מה הציטרולין הזה בתכלס?
כל התשובה שלך בעצם אומרת - "אין לי מושג"באותה מידה אתה יכול לשאול,
למה תוספים שמגבירים פאמפ?
הדברים האלה גורמים לתחושה טובה ולא מזיקים, אולי אפילו בריאים
אם יש להם בשביל זה כסף אז.. למה לא?
ורידים זה חלק מהבילדינג יש לזה ציון מבחינת השופטים, לדעת אנשים זה יפה והם ירצו להגביר את זהכל התשובה שלך בעצם אומרת - "אין לי מושג"
אשאל שוב, מ-ה ז-ה נ-ו-ת-ן ?
אני מצפה לתשובה נורמלית.. בלי להעליב כמובן.
אז כאן השאלה שלי בעצם..ורידים זה חלק מהבילדינג יש לזה ציון מבחינת השופטים, לדעת אנשים זה יפה והם ירצו להגביר את זה
The lady is showing veins.רק אני קראתי את הכותרת בתור The veins' showing lady?
יותר דם לשריר = יותר חמצן = יותר נשימה תאית = יותר ATPחייב להבין,
מה זה נותן? אז הורידים בלטו לך באימון ונראית BADASS
אחרי כמה שעות חזרת ל"ורידים רגילים" לא?
אז בשביל מה הציטרולין הזה בתכלס?
יותר חמצן ויותר דם משמע (על הנייר, לא לפי מחקרים) גם יותר העברה של חומצות אמינו וגליקוגן לשריר. משמע היפטרופיה או כוח מוגברים.יותר דם לשריר = יותר חמצן = יותר נשימה תאית = יותר ATP
בנוסף יש גם שטוענים שפאמפ תורם להיפרטרופיה
תתפלא חחחחחחחיותר חמצן ויותר דם משמע (על הנייר, לא לפי מחקרים) גם יותר העברה של חומצות אמינו וגליקוגן לשריר. משמע היפטרופיה או כוח מוגברים.
אבל אם נהיה ריאליים, ספק עד כמה ציטרולין או תוסף דומה יגביר היפרטרופיה.