הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ הגברת מראה הורידים

• פותח/ת השרשור lolir13
  • פורסם בתאריך
מה הכוונה שלך?
שמנסיון זה עוזר, אני אדם שבדכ אין לו הרבה ורידים אם בכלל. יש לי אחד בולט באמה בצד החיצוני וזהו.
באימון רגיל יוצא עוד אחד באמה בצד הפנימי, ועם 6 גרם סיטרולין מאלט ו750מג אגמטין הכתפיים והאמות שלי מתמלאות

שמנסיון זה עוזר, אני אדם שבדכ אין לו הרבה ורידים אם בכלל. יש לי אחד בולט באמה בצד החיצוני וזהו.
באימון רגיל יוצא עוד אחד באמה בצד הפנימי, ועם 6 גרם סיטרולין מאלט ו750מג אגמטין הכתפיים והאמות שלי מתמלאות
מציע לך לקרוא את התגובה שלי שוב. אמרתי שספק אם תוספי פאמפ כאלו ואחרים יגבירו היפרטרופיה, לא פקפקתי ביעילות שלהם בהגברת הופעה של ורידים.

מציע לך לקרוא את התגובה שלי שוב. אמרתי שספק אם תוספי פאמפ כאלו ואחרים יגבירו היפרטרופיה, לא פקפקתי ביעילות שלהם בהגברת הופעה של ורידים.
אני יכול לומר לך שהמשקל מרגיש הרבה יותר נוח איתם זה בוודאות

אז מה כן? אני יכול לתת אותה דוגמה לסטרואידים

מחקר אמיתי עם קבוצת בקרה זה הדבר הראשון שעולה לי בראש וגם אז אמינותו תהיה נתונה במחלוקת בגלל שגוף האדם משתנה מאדם לאדם.

בד"כ התשובה על השאלה הזאת היא "מחקר שעשוי במתודולוגיה סבירה".

אני לא מתווכח עם הנסיון שלך, ובכלל לא משנה אם הוא מבוסס על תגובה פיזיולוגית או על אפקט הפלסבו. אם זה עובד בשבילך, מצויין. עבור אוכלוסיה הכללית, בכל אופן, התנ"ך שלי לענייני תיסוף אומר:
There is not enough evidence to support the claim that L-citrulline supplementation improves power output during exercise.
(הדגשה שלי)

בד"כ התשובה על השאלה הזאת היא "מחקר שעשוי במתודולוגיה סבירה".

אני לא מתווכח עם הנסיון שלך, ובכלל לא משנה אם הוא מבוסס על תגובה פיזיולוגית או על אפקט הפלסבו. אם זה עובד בשבילך, מצויין. עבור אוכלוסיה הכללית, בכל אופן, התנ"ך שלי לענייני תיסוף אומר:
There is not enough evidence to support the claim that L-citrulline supplementation improves power output during exercise.
(הדגשה שלי)
האתר שלך עזר לי מאוד כרגע, באמת לא הבנתי למה התוצאות לא משהו אם אני מערבב סיטרולין עם אגמטין אבל אם אני לוקח אותם בנפרד אז זה שונה לגמרי

אני חייב לראות מחקרים שמוצרי פאמפ תרמו בעקיפין ליותר מאסת שריר ואז אתחיל לקחת אותם..
עד אז,מבמחינתי זה SHOWING OFF בחד"כ.

אני לאחרונה מקבל פאמפים מטורפים. אבל מטורפים. מהסוג הזה שכל השריר פשוט גדל באיזה 40 אחוז העור נמתח והכל שורף. אני פשוט יושב בצד ומחכה שהסיוט יעבור בן סט לסט עם חיוך מסופק על הפנים. PRE WORKOUT שלי הוא 200 מג קפאין.... ו טסט \ טרן \ דקה \ בולד.
אני בטוח שהפאמפ הזה גם מסמן להיפרטרופיה. אני כן חושב שאם זה היה איכשהו פאמפ מאיזשהו תוסף מהמוזכרים פה הוא לא היה נותן סוג כזה של היפרטרופיה. לא חושב שמדובר באותם מנגנונים. לפוצץ תאי שריר בחנקן וכו לבין משיכה אגרסיבית של אמינו וגלוקוז לשריר זה שונה לגמרי. אבל אני לא מדען אטום פה כמו שאר המומחים 😃

אני לאחרונה מקבל פאמפים מטורפים. אבל מטורפים. מהסוג הזה שכל השריר פשוט גדל באיזה 40 אחוז העור נמתח והכל שורף. אני פשוט יושב בצד ומחכה שהסיוט יעבור בן סט לסט עם חיוך מסופק על הפנים. PRE WORKOUT שלי הוא 200 מג קפאין.... ו טסט \ טרן \ דקה \ בולד.
אני בטוח שהפאמפ הזה גם מסמן להיפרטרופיה. אני כן חושב שאם זה היה איכשהו פאמפ מאיזשהו תוסף מהמוזכרים פה הוא לא היה נותן סוג כזה של היפרטרופיה. לא חושב שמדובר באותם מנגנונים. לפוצץ תאי שריר בחנקן וכו לבין משיכה אגרסיבית של אמינו וגלוקוז לשריר זה שונה לגמרי. אבל אני לא מדען אטום פה כמו שאר המומחים 😃
הם דיברו פה על דברים שנמכרים על המדף :D
כשנכנסים לסטרואידים אנאבוליים..המשוואה שונה לגמרי לפי דעתי.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית