עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
60-70 פחמימה ביום כולל ירקותלא אבל תזהר לא לעלות את הפחמימה לגבוה מדי.
לא מבין למה לעשות שבוע ניטרלי, זה סתם יוציא אותך מקיטוזיס. (אם אתה בכלל כרגע בקיטוזיס,על כמה פחמימה אתה ?)
אילת? 🤩דווקא לצאת להפסקה מידי פעם מהדיאטה זה טוב.. אבל לא אחרי חודש,ועוד בדל פחמימה.
אני אישית לא הייתי עושה את זה אלא אם כן,יש אירועים חריגים .
חריגים אני מתכוון בסדר גודל של : מסיבת סיום,חתונה של בן משפחה מדרגה ראשונה,טיסה,חופשה באילת וכ'ו
אני בחיטוב כבר כמה חודשים בסביבות ה5 חודשים ואת הדל פחמימה התחלתי לפני חודש. היום בבוקר נשקלתי ולא ירדתי כלום משבוע שעבר אני חושב שנתקעתי מה אני צריך לעשות?דווקא לצאת להפסקה מידי פעם מהדיאטה זה טוב.. אבל לא אחרי חודש,ועוד בדל פחמימה.
אני אישית לא הייתי עושה את זה אלא אם כן,יש אירועים חריגים .
חריגים אני מתכוון בסדר גודל של : מסיבת סיום,חתונה של בן משפחה מדרגה ראשונה,טיסה,חופשה באילת וכ'ו
אם אתה בחיטוב 5 חודשים הייתי יוצא לשבוע נייטרלי...זה כןאני בחיטוב כבר כמה חודשים בסביבות ה5 חודשים ואת הדל פחמימה התחלתי לפני חודש. היום בבוקר נשקלתי ולא ירדתי כלום משבוע שעבר אני חושב שנתקעתי מה אני צריך לעשות?
אתה אילתי?אילת? 🤩
אז אני יכול לעשות הפסקה מהדיאטה כל יום? 😆
לפותח האשכול לדעתי אתה יכול לעשות הפסקה קטנה של שבוע,אבל להיזהר עם הקלוריות ופחמימה.
כמובן.אם אתה בחיטוב 5 חודשים הייתי יוצא לשבוע נייטרלי...זה כן
אפילו שבועיים
אתה אילתי?
כדי לי אולי לעבור לחיטוב רגיל עם 100 גרם פחמימה ביום למשך שבועיים ואז לחזור לדל פחמימה?אם אתה בחיטוב 5 חודשים הייתי יוצא לשבוע נייטרלי...זה כן
אפילו שבועיים
אתה אילתי?
אמרתי לך ,אם אתה 5 חודשים בחיטוב,צא לנייטרלי.זו דעתי.כדי לי אולי לעבור לחיטוב רגיל עם 100 גרם פחמימה ביום למשך שבועיים ואז לחזור לדל פחמימה?
שאלה אחרונה אני פשוט לא רותה לפתוח סתם עוד נושא בפורוםאמרתי לך ,אם אתה 5 חודשים בחיטוב,צא לנייטרלי.זו דעתי.
https://www.kilogram.co.il/1000/למה-חשוב-לעשות-הפסקות-בדיאטה/
לא.שאלה אחרונה אני פשוט לא רותה לפתוח סתם עוד נושא בפורום
אתה יודע כמה גרם אורז מבושל יש בכוס חד פעמית של אורז לא מבושל?