הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ חיטוב

• פותח/ת השרשור newone
  • פורסם בתאריך

newone

משתמש מתחיל
90
1
נק' מוניטין:
1
90
1
אחרי חודש עם תפריט דל פחמימה אני רוצה עכשיו בפסח לעשות הפסקה שבוע עם התפריט לעבור לנייטרלי ואחרי פסח לחזור כרגיל השאלה שלי אם זה יכול לפגוע בחיטוב ובתוצאות שלי עד עכשיו?

לא אבל תזהר לא לעלות את הפחמימה לגבוה מדי.
לא מבין למה לעשות שבוע ניטרלי, זה סתם יוציא אותך מקיטוזיס. (אם אתה בכלל כרגע בקיטוזיס,על כמה פחמימה אתה ?)

• פותח/ת השרשור
לא אבל תזהר לא לעלות את הפחמימה לגבוה מדי.
לא מבין למה לעשות שבוע ניטרלי, זה סתם יוציא אותך מקיטוזיס. (אם אתה בכלל כרגע בקיטוזיס,על כמה פחמימה אתה ?)
60-70 פחמימה ביום כולל ירקות

דווקא לצאת להפסקה מידי פעם מהדיאטה זה טוב.. אבל לא אחרי חודש,ועוד בדל פחמימה.
אני אישית לא הייתי עושה את זה אלא אם כן,יש אירועים חריגים .
חריגים אני מתכוון בסדר גודל של : מסיבת סיום,חתונה של בן משפחה מדרגה ראשונה,טיסה,חופשה באילת וכ'ו

חריגים אני מתכוון בסדר גודל של : מסיבת סיום,חתונה של בן משפחה מדרגה ראשונה,טיסה,חופשה באילת וכ'ו
אילת? 🤩
אז אני יכול לעשות הפסקה מהדיאטה כל יום? 😆
לפותח האשכול לדעתי אתה יכול לעשות הפסקה קטנה של שבוע,אבל להיזהר עם הקלוריות ופחמימה.

• פותח/ת השרשור
אני בחיטוב כבר כמה חודשים בסביבות ה5 חודשים ואת הדל פחמימה התחלתי לפני חודש. היום בבוקר נשקלתי ולא ירדתי כלום משבוע שעבר אני חושב שנתקעתי מה אני צריך לעשות?

אני בחיטוב כבר כמה חודשים בסביבות ה5 חודשים ואת הדל פחמימה התחלתי לפני חודש. היום בבוקר נשקלתי ולא ירדתי כלום משבוע שעבר אני חושב שנתקעתי מה אני צריך לעשות?
אם אתה בחיטוב 5 חודשים הייתי יוצא לשבוע נייטרלי...זה כן
אפילו שבועיים
אילת? 🤩
אז אני יכול לעשות הפסקה מהדיאטה כל יום? 😆
לפותח האשכול לדעתי אתה יכול לעשות הפסקה קטנה של שבוע,אבל להיזהר עם הקלוריות ופחמימה.
אתה אילתי?

• פותח/ת השרשור
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית