אין לי בעיה עם גמישות בכללי , אני עושה דדליפט וסקוואט טוב מאוד ותרגילים אחרים.
מה שאני רוצה לשפר זה בדדליפט , קצת קשה לי ליישר , לא יודע איך להסביר חח.
אני גם צריך בשביל תרגילים אחרים כמו פרפר הפוך עם משקולת יד לכתף אחורית , אני מתכופף ועושה , קשה לי להגיע למצב ישר כזה ובלי לעגל קצת את הגב... ( בנתיים אני עושה במכונה כי אני לא יכול משהו אחר... )
כנ"ל בדדליפט סטיף לג , אני עושה את זה טוב מאוד אבל אני מגיע רק עד איפה שעושים דדליפט קלאסי כמעט , אולי 3~4 ס"מ מעל זה ( עם פלטה של 20קילו כאילו ).
אין לי בעיה עם מה שיש לי עכשיו , אבל אני רוצה לשפר קצת יותר את הגמישות גם.
חשוב להגיד שנגיד עם משקל יותר קל לי ליישר את הגב , בלי משקל זה קשה רצח.
אחרי נגיד כמה חימומים אני מצליח להגיע עם רגליים ישרות כאילו אני מותח את הגב / האמסטרינג עד לכף הרגל. ( רגל ישרה , בלי שהיא תהיה כפופה )
אבל הגב עגול כמו לא יודע מה...
בקיצור יש לכם תרגילים? עוד שבועיים~3 אני קונה גם תגליל הזה של הפילאטיס , אז גם תרגילים כאלו זה סבבה.
מה שאני רוצה לשפר זה בדדליפט , קצת קשה לי ליישר , לא יודע איך להסביר חח.
אני גם צריך בשביל תרגילים אחרים כמו פרפר הפוך עם משקולת יד לכתף אחורית , אני מתכופף ועושה , קשה לי להגיע למצב ישר כזה ובלי לעגל קצת את הגב... ( בנתיים אני עושה במכונה כי אני לא יכול משהו אחר... )
כנ"ל בדדליפט סטיף לג , אני עושה את זה טוב מאוד אבל אני מגיע רק עד איפה שעושים דדליפט קלאסי כמעט , אולי 3~4 ס"מ מעל זה ( עם פלטה של 20קילו כאילו ).
אין לי בעיה עם מה שיש לי עכשיו , אבל אני רוצה לשפר קצת יותר את הגמישות גם.
חשוב להגיד שנגיד עם משקל יותר קל לי ליישר את הגב , בלי משקל זה קשה רצח.
אחרי נגיד כמה חימומים אני מצליח להגיע עם רגליים ישרות כאילו אני מותח את הגב / האמסטרינג עד לכף הרגל. ( רגל ישרה , בלי שהיא תהיה כפופה )
אבל הגב עגול כמו לא יודע מה...
בקיצור יש לכם תרגילים? עוד שבועיים~3 אני קונה גם תגליל הזה של הפילאטיס , אז גם תרגילים כאלו זה סבבה.