עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
התרחשה השגיאה הבאה:לא, גם לאחותי.
באמת מעניין אותי איך את יודע את זה.. היא מפגיזה באמצע הבית?לא, גם לאחותי.
"אמא יש לי קקה"באמת מעניין אותי איך את יודע את זה.. היא מפגיזה באמצע הבית?
משום מה רק במכון אין לי..האמת שכן
אני מוצא עצמי מפליץ במכון ומאשים אחרים
מה,שיהיה גם להם "חג שמח"
האמת שכן
מה,שיהיה גם להם "חג שמח"
חתירה... 🥷משום מה רק במכון אין לי..
הפחד שלי זה שיברח לי אחד באמצע סקוואט
הרשיתי לעצמי פעם אחת חביתה עם מצה ופעם אחת מצברייט לחג הזה, כי בכל זאת דל פחמימה...בכל מקרה, חביתה עם מצה זה עח
בכל מקרה, חביתה עם מצה זה עח
בכל מקרה, חביתה עם מצה זה עח
מה זה מצברייט?הרשיתי לעצמי פעם אחת חביתה עם מצה ופעם אחת מצברייט לחג הזה, כי בכל זאת דל פחמימה...
מצברייט זה של אשכנזים, לא תבין, אבל כעיקרון הרבה מצות, 2-3 ביצים, טיפה חלב, משקשקים את הביצים והחלב, מוסיפים טיפה מלח ופלפל, שוברים לפנים את המצות ( אחרי הרטבה כי אשכנזי ) ומערבבים הכל היטב, ממיסים גוש חמאה נכבד במחבת, ברגע שנמס שמים את כל העיסה על המחבת, מורידים את החום להכי נמוך, ומשטחים את כל העיסה במחבת, אחרי שזה התבשל יפה ( לקראת נשרף ) הופכים את זה כשזה שלם, מחכים שוב עד שמוכן, מוציאים ואוכלים, טעים בטירוף, מלא פחמימה.מה זה מצברייט?
כמה זמן אתה בחיטוף? כמה היית לפני וכמה עכשיו?
המצברייט נשמע מגעילמצברייט זה של אשכנזים, לא תבין, אבל כעיקרון הרבה מצות, 2-3 ביצים, טיפה חלב, משקשקים את הביצים והחלב, מוסיפים טיפה מלח ופלפל, שוברים לפנים את המצות ( אחרי הרטבה כי אשכנזי ) ומערבבים הכל היטב, ממיסים גוש חמאה נכבד במחבת, ברגע שנמס שמים את כל העיסה על המחבת, מורידים את החום להכי נמוך, ומשטחים את כל העיסה במחבת, אחרי שזה התבשל יפה ( לקראת נשרף ) הופכים את זה כשזה שלם, מחכים שוב עד שמוכן, מוציאים ואוכלים, טעים בטירוף, מלא פחמימה.
הייתי בחיטוף חודש של AD קשה ( כולל השבועיים הסתגלות ) כשבהעמסות התפרעתי ועדיין ראיתי תוצאות יפות, עכשיו שבוע וחצי חיפפתי ומדי פעם רק שמרתי על החיטוב ( בימים הראשונים שמרתי ) ועכשיו אני רוצה להתחיל את הקארבנייט, או שאני אתחיל עכשיו או שאני אחכה לסוף השבוע הזה אחרי החג שני והמימונה שאולי אלך אליה ואז אתחיל.
הייתי על 82 בערך, נוזלי בטירוף והשיא שקילה היה על 75.5 כשאני מיובש בטירוף.
מה שמזכיר לי, עדיין לא העליתי את התמונות ייעוץ בנוגע לאח"ש.
נ.ב. יכול להיות שעוד אחזור ל AD וזהו, עדיין לא החלטתי.
זה טעיםהמצברייט נשמע מגעיל
זה רק נשמע, דווקא טעים מאוד.המצברייט נשמע מגעיל
או ששופעים נוטלה מעל...זה טעים
שזורקים לצד ומכינים מצה עם נוטלה
אני יותר לכיוון של צנים עם נוטלה (יעני לחם בטוסטר כזה של לחם)זה טעים
שזורקים לצד ומכינים מצה עם נוטלה
האמת שכן
מה,שיהיה גם להם "חג שמח"