רק לי המצות עושות הפגזות?

• פותח/ת השרשור x7haim
  • פורסם בתאריך
אצלי הייתה איזה יציאה אחרי הארוחה, די ברוטאלית, אבל כי צ׳יט וכי טוחנים אוכל.

• פותח/ת השרשור
בכל מקרה, חביתה עם מצה זה עח

נערך לאחרונה:
מה זה מצברייט?
כמה זמן אתה בחיטוף? כמה היית לפני וכמה עכשיו?
מצברייט זה של אשכנזים, לא תבין, אבל כעיקרון הרבה מצות, 2-3 ביצים, טיפה חלב, משקשקים את הביצים והחלב, מוסיפים טיפה מלח ופלפל, שוברים לפנים את המצות ( אחרי הרטבה כי אשכנזי ) ומערבבים הכל היטב, ממיסים גוש חמאה נכבד במחבת, ברגע שנמס שמים את כל העיסה על המחבת, מורידים את החום להכי נמוך, ומשטחים את כל העיסה במחבת, אחרי שזה התבשל יפה ( לקראת נשרף ) הופכים את זה כשזה שלם, מחכים שוב עד שמוכן, מוציאים ואוכלים, טעים בטירוף, מלא פחמימה.
הייתי בחיטוף חודש של AD קשה ( כולל השבועיים הסתגלות ) כשבהעמסות התפרעתי ועדיין ראיתי תוצאות יפות, עכשיו שבוע וחצי חיפפתי ומדי פעם רק שמרתי על החיטוב ( בימים הראשונים שמרתי ) ועכשיו אני רוצה להתחיל את הקארבנייט, או שאני אתחיל עכשיו או שאני אחכה לסוף השבוע הזה אחרי החג שני והמימונה שאולי אלך אליה ואז אתחיל.
הייתי על 82 בערך, נוזלי בטירוף והשיא שקילה היה על 75.5 כשאני מיובש בטירוף.
מה שמזכיר לי, עדיין לא העליתי את התמונות ייעוץ בנוגע לאח"ש.

נ.ב. יכול להיות שעוד אחזור ל AD וזהו, עדיין לא החלטתי.

• פותח/ת השרשור
מצברייט זה של אשכנזים, לא תבין, אבל כעיקרון הרבה מצות, 2-3 ביצים, טיפה חלב, משקשקים את הביצים והחלב, מוסיפים טיפה מלח ופלפל, שוברים לפנים את המצות ( אחרי הרטבה כי אשכנזי ) ומערבבים הכל היטב, ממיסים גוש חמאה נכבד במחבת, ברגע שנמס שמים את כל העיסה על המחבת, מורידים את החום להכי נמוך, ומשטחים את כל העיסה במחבת, אחרי שזה התבשל יפה ( לקראת נשרף ) הופכים את זה כשזה שלם, מחכים שוב עד שמוכן, מוציאים ואוכלים, טעים בטירוף, מלא פחמימה.
הייתי בחיטוף חודש של AD קשה ( כולל השבועיים הסתגלות ) כשבהעמסות התפרעתי ועדיין ראיתי תוצאות יפות, עכשיו שבוע וחצי חיפפתי ומדי פעם רק שמרתי על החיטוב ( בימים הראשונים שמרתי ) ועכשיו אני רוצה להתחיל את הקארבנייט, או שאני אתחיל עכשיו או שאני אחכה לסוף השבוע הזה אחרי החג שני והמימונה שאולי אלך אליה ואז אתחיל.
הייתי על 82 בערך, נוזלי בטירוף והשיא שקילה היה על 75.5 כשאני מיובש בטירוף.
מה שמזכיר לי, עדיין לא העליתי את התמונות ייעוץ בנוגע לאח"ש.

נ.ב. יכול להיות שעוד אחזור ל AD וזהו, עדיין לא החלטתי.
המצברייט נשמע מגעיל

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית