ייעוץ פצעים בגב

• פותח/ת השרשור GuyDBG
  • פורסם בתאריך

GuyDBG

טרול תת-רמה טיפוסי
0
5
נק' מוניטין:
5
0
5
יש למישהו ניסיון עם תרופה/קרם/כדור/סבון או משהו כזה שמעלים פצעים בגב? אני לא יודע מאיפה באו לי מלא פצעים בכתפיים ובגב. אני לא מזריק

כשהייתי בצבא היה לי גם בגב בכתפיים ובחזה הביאו לי אנטיביוטיקה שנקראת dalacin c במינון 600 מ''ג מחולק בוקר ולילה למשך 3 חודשים.. העלים הכל.. וזה לא רוקואטן..

יש למישהו ניסיון עם תרופה/קרם/כדור/סבון או משהו כזה שמעלים פצעים בגב? אני לא יודע מאיפה באו לי מלא פצעים בכתפיים ובגב. אני לא מזריק
כנס לבית המרקחת ובקש "ספטל סקראב" (סבון אדום שכזה). שטוף עמו מאוד בזהירות את האזור (ורק את האזור) הנגוע לאחר הזעה ו/או שהות ארוכה ללא ניקוי.

• פותח/ת השרשור
תודה
אני מניח שאני אתחיל עם הסבון ואם זה לא יעזור אני אסלים את זה לאנטיביוטיקה

עוד משהו שעזר לי בהמלצת מישל התותח @Mishel27 זה בנזק AC ג'ל 10%, יש בכל סופר פארם.. אתה מורח אותו כמה ימים על הפצעים והוא מייבש אותם

לא הבנתי מה הקשר בין השאלה שלך לפורום סטרואידים??

זה נכון שקוראים לפורום "סטרואידים ותרופות"
אבל אל תטעה....התרופות שמדובר בהן בפורום הן מאוד מאוד ספיציפיות
אין שום קשר בין הבעיה שלך לתרופות שדנים עליהם בפורום לדעתי

• פותח/ת השרשור

ואם בא לי לדון בתרופות לפצעים בגב?

פצעים בגב ובכתפיים דווקא לא כל כך מנותקים מסטרואידים - היו כאן כבר כמה שרשורים בנושא פצעים כתופעת לוואי מסייקלים, לא רואה עם זה בעיה.

פצעים בגב ובכתפיים דווקא לא כל כך מנותקים מסטרואידים - היו כאן כבר כמה שרשורים בנושא פצעים כתופעת לוואי מסייקלים, לא רואה עם זה בעיה.
זה לא שאני רואה בזה בעיה!
זה פשוט לא נכון בעיני להתייעץ בפורום שעוסק בתרופות שמיועדות לטיפול בפצעים שנגרמים כתוצאה משימוש בסטרואידים, כאשר פותח האשכול לא משתמש בכלל בסטרואידים
אני ואתה יכולים לסבול שנינו מאותה בעיה בדיוק, כאשר הגורמים לה ולכן גם הטיפול בה יהיו שונים לחלוטין!!
אבל מה אני מבלבל לכם במוח בשעת לילה מאוחרת....
שיהיה בהצלחה

אקנה זו תופעה נפוצה בזמן שימוש בסטרואידים, אך יש כאלו שסובלים מכך גם בלי שימוש.

שתי המלצות:

סבון בשם ניניו - קשה להשגה
סבון בשם דרמקס (אפשר למצוא בסופר פארם)

מייבשים את העור מצויין.

@ARIELXXX

תעלה תמונה, פצעים בגב זה מונח גדול מידי.

זה יכול להיות פריחה אלרגית -ואז תצטרך משחת סטרואידים או אנטיהיסטמינים.
זה יכול להיות אקנה- ואז תלוי ברמה מתאימים תרופה מסתם תרחיצים חיצונים ועד רואקטן.
זה יכול להיות סקביאס.
זה יכול להיות משינויים הורמונליים, תנאי סניטריה ירודה, פטריה, תפרחת ויראלית...

בקיצור, תעלה תמונה או תתאר:
היכן בגב? דו צדדי? מגרד? אדום? מוגלתי? כמה פצעונים בערך? משך הזמן שהפצעונים מופיעים?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית