הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ גיוון בפחמימה

itaymadddd

משתמש פעיל
993
16
נק' מוניטין:
20
993
16
רציתי לדעת אם זה אפשרי לעשות המרה כזאת אני יביא דוגמא קצת יותר קיצונית יותר בשביל לדעת אם זה לא משנה משהו .
למשל להחליף פחמימה כמו בטטה שהיא מורכבת לפחמימה פשוטה כמו שוקולד נגיד 100 גרם בטטה יהיה אותה כמות קלוריות ל 10 גרם שוקולד אז נכון שפחות ויטמינים ודברים חשובים אני מפסיד ופחות משביע וגם בחינת ההרכב הקלוריות הם שונים מאד ביחס השומן פחמימה וחלבון אבל אותן כמות קלוריות. זה אפשרי להמרה ?.

ועוד שאלה האם גיון הזפחמימות בין בטטה אורז קטניות וגם קצת פירות יביאו להתקדמות יותר באימונים או שזה רק יותר בקטע של הגיון שלא ישעמם בלי בתפריט ובקטע של הבריאות

זה אפשרי להמרה ?.
כמו שאמרת, מבחינת מאזן הקלוריות אפשר להחליף, אבל - ושוב זה כמו ששאמרת בעצמך - מבחינות אחרות ההחלפה אינה מומלצת.
לסוג הפחמימות אין השפעה ישירה על האימונים, אבל למחסור בכל מיני ויטמינים, מינרלים ועוד מיקרו-נוטריאנטס בהחלט יכולה להיות השפעה לרעה על המצב הבריאותי הכללי, ולזה יש השפעה גם על ההתקדמות.

• פותח/ת השרשור
גם שהקלוריות באותן כמות אבל הבפנים ביחס פחמימה והשומן שונה דוגמא לחם שרוב הקלוריות הוא נגיד 80 אחוז פחמימה לאומת פחמימה עם 40 אחוז והשאר מתחלק בחלבון שומן וכל מיני.כי נראה לי שעדיף איפה שישי יותר פחמימות עדיף לא ?

נראה לי שעדיף איפה שישי יותר פחמימות עדיף לא
לא. הזהרה: עודף פחמימות עלול לגרום להכפלת מלים במשפט.

הכללים של הדיאטה בקשר לשלושת אבות המזון הם פשוטים: יש כמויות מינימום מומלצות של שומן (1 גר' לק"ג משקל גוף, או קצת פחות) וחלבון ( 2 גרם לק"ג, או קצת פחות), ואת שאר הקלוריות אפשר להשלים לפי ההעדפות האישיות שלך. אם תוך שמירה על אלה אתה אוכל ממקורות מגוונים, ממעיט ככל האפשר בצריכת מזון מעובד ומרבה בירקות ופירות, אתה כנראה במצב טוב מבחינת התזונה.

• פותח/ת השרשור
בסדר אבל נגיד תקופת חיטוב לא עדיף דוגמא בטטה לפני אימון שמכילה כמות של פחמימה גבוה לאומת שועית שיש גם פחמימה אבל פחות וממקום זה יש יותר חלבון שפחות נחוץ כי אני צורך חלבון מספיק ממקורות אחרים כך שהחלבון שם פחות צריך לאומת הפחמימה מבין בערך תכוונה

שוקולד מריר 85% סבבה לגמרי לצרוך קצת פעם ביום זה גם לא כזה הרבה קל' אבל כמובן לא אוכלים יותר מ10-20 גרם ליום

זה תלוי בשאר האוכל שלך. אם יש לך מספיק חלבון ממקורות אחרים ומתחשק לך בטטה, תאכל בטטה. לפני האימון כדאי לאכול משהו עם פחמימות יותר זמינות, אם בכלל, אבל אם "לפני האימון" זה שעה-שעתיים לא צריכה להיות בעיה מיוחדת, תאכל מה שתאכל. לכל היותר אימון אחד תרגיש בטן כבדה, לא יקרה שום אסון (אבל אם אתה מקיא, בבקשה לנקות טוב).

• פותח/ת השרשור
יש לי כאן דוגמא ל2 מוצרים מאד דומים בכמות קלוריות ל100 גרם עכשיו בציריוס כתוב "מתוכן סוכרים" ובשיבולת שועל אן זה משנה משהו מה הכוונה ?
ועוד משהו קטן במולטי ציריוס יש יותר פחמימה מאשר השבעלות שואל .ובשיבולת שועל יותר חלבון ל100 גרם .אז לא עדיף לי לצרוך את הציריוס בשניהם יש אחלה ויטמינים כודומה אבל אם יש לי מספיק חלבון בתפריט אז עדיף לי לקחת תמוצר שיש פה יותר פחמימה ולנצל זאת לא ?

קבצים מצורפים

• ציריוס.jpg
    ציריוס.jpg
    KB 47.3 · צפיות: 152
  • שבעולת.jpg
    שבעולת.jpg
    KB 27.5 · צפיות: 150
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית