הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ טיפים לתקופת החיטוב

CuttingSucks

משתמש מתחיל
16
6
נק' מוניטין:
6
16
6
אני לא הולך להשבר אני חייב לרדת עוד איזה 7 קילו עד למסה שלי . אני מתאמן ב-FBW ועושה 5-6 פעמים אירובי על דופק 140 חצי שעה - 40 דקות

וזה כל כך קשה ..

יש טיפים ?

מאכלים בלי הרבה קלוריות/פחמימה ?

בקיצור טיפים ..

יוגורט 4.5 של תנובה הוא איזה 150 גרם ו100 קל והוא משביע (חח משהו שגיליתי לאחרונה אז התלהבתי)

יוגורט 4.5 של תנובה הוא איזה 150 גרם ו100 קל והוא משביע (חח משהו שגיליתי לאחרונה אז התלהבתי)
משביע? אולי אם אתה אוכל 4 כאלה 😆
תחשוב על הקיץ ואיזה כיף יהיה להוריד חולצה בים.
אני מתאמן ב-FBW ועושה 5-6 פעמים אירובי על דופק 140 חצי שעה - 40 דקות
יכול להיות שאתה בגרעון קלורי גדול מדי? יותר מדי אירובי בשילוב עם מעט מדי אוכל יכול להביא לזה, ואז החילוף חומרים שלך מתחיל להאיט ואתה מתחיל לרדת במשקל יותר לאט.
מה קצב הירידה במשקל שלך כל שבוע? ואם אפשר נתונים שלך (גיל, משקל גוף וגובה) וכמה קלוריות/חלבון/שומן/פחמימה אתה אוכל ביום?

אני לא הולך להשבר אני חייב לרדת עוד איזה 7 קילו עד למסה שלי . אני מתאמן ב-FBW ועושה 5-6 פעמים אירובי על דופק 140 חצי שעה - 40 דקות

וזה כל כך קשה ..

יש טיפים ?

מאכלים בלי הרבה קלוריות/פחמימה ?

בקיצור טיפים ..

ברוך הבא לפורום.
שים לב שערכתי לך את כותרת הנושא, להבא שמור על כותרת נושא אינפורמטיבית אחרת הנושא יינעל.

אפשר לחשוב שאתה עולה על במה
לא עולה על במה אבל זה עוזר לבדוק שהכל כמו שצריך ויש התקדמות ( במיוחד צילום שמי כמוך מבין 😛 )
אל תשתה קולה זירו, זה רעל.
בחיטוב איו לי ברירה, ברור שזה רעל, אבל יש לך משהו מתוק חוץ מאבקת חלבון ?
אני לא מבין האמת מה אנשים מוצאים בקולה, אם יציעו לי קולה ומיץ תפוזים אני ילך על האופציה השנייה בלי למצמץ @JAY_CUTLER_MOFGAZ
ברצינות,תשתה מים במיוחד אם אתה בחיטוב
גם אני הייתי בוחר באורנג׳דה, אבל חיטוב זה מכה קשה.

מרקים לרוב משביאים ואין בהם הרבה קלוריות. במיוחד במרקי ירקות. אם אין לך איך להכין מרק אפשר לקנות מרקים קפואים בסופר (לא מנות חמות ושטויות של אבקות אלה מרקים קפואים בשקית בד"כ יש בכל סופר)
ירקות מבושלים, לקט ירקות (ערבוב של שעועית, אפונה, גזר, תירס ועוד משהו) עם פרוסת קרקר דל קלוריות ממלא אותך ולא עובר את ה100-150 קלוריות.
לשתות הרבה מים. למצוא תחביב שלא תרצה לאכול משיעמום.

והכי חשוב, תבדוק שהגרעון שלך בסדר! אם אתה רעב כל הזמן יכול להיות שהגוף מגיב ככה כי אתה בגרעון גבוה מדי! גרעון גבוה מדי יגרום לכך שלהפך תשרוף יותר שריר ופחות שומן וגם תפגע בתפקוד המערכתי של הגוף שידאג "לשמור אותך בחיים" במקום לדאוג שתתפתח.

🤬
מרקים לרוב משביאים ואין בהם הרבה קלוריות. במיוחד במרקי ירקות. אם אין לך איך להכין מרק אפשר לקנות מרקים קפואים בסופר (לא מנות חמות ושטויות של אבקות אלה מרקים קפואים בשקית בד"כ יש בכל סופר)
ירקות מבושלים, לקט ירקות (ערבוב של שעועית, אפונה, גזר, תירס ועוד משהו) עם פרוסת קרקר דל קלוריות ממלא אותך ולא עובר את ה100-150 קלוריות.
לשתות הרבה מים. למצוא תחביב שלא תרצה לאכול משיעמום.

והכי חשוב, תבדוק שהגרעון שלך בסדר! אם אתה רעב כל הזמן יכול להיות שהגוף מגיב ככה כי אתה בגרעון גבוה מדי! גרעון גבוה מדי יגרום לכך שלהפך תשרוף יותר שריר ופחות שומן וגם תפגע בתפקוד המערכתי של הגוף שידאג "לשמור אותך בחיים" במקום לדאוג שתתפתח.
הדבר היחידי שצריך לשים לב אליו במרקים האלה הוא שאם אתה בדל פחמימה, אז ש פחמימה לא גבוהה מדי.

אני לא מבין האמת מה אנשים מוצאים בקולה, אם יציעו לי קולה ומיץ תפוזים אני ילך על האופציה השנייה בלי למצמץ @JAY_CUTLER_MOFGAZ
ברצינות,תשתה מים במיוחד אם אתה בחיטוב

מיץ תפוזים זה רעל בדיוק כמו קולה... למה לשתות תפוז אם אפשר לאכול אותו? (גם יותר משביע וגם ופחות קלוריות)

מיץ תפוזים זה רעל בדיוק כמו קולה... למה לשתות תפוז אם אפשר לאכול אותו? (גם יותר משביע וגם ופחות קלוריות)
אם כבר מדברים על מיצים אז יש מיצים קצת יותר יקרים (ראיתי רק בחנויות רוסיות אבל יש אולי בעוד מקומות) שנקראים "מיצים 100%" שאמורים להיות עשויים 100% מפירות בלי ממתיקים מיותרים.

מה אתם חושבים על זה? מבחינת ערך קלורי זה יכול להיות לא רע לחיטוב גם.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית