הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ טיפים לתקופת החיטוב

CuttingSucks

משתמש מתחיל
16
6
נק' מוניטין:
6
16
6
אני לא הולך להשבר אני חייב לרדת עוד איזה 7 קילו עד למסה שלי . אני מתאמן ב-FBW ועושה 5-6 פעמים אירובי על דופק 140 חצי שעה - 40 דקות

וזה כל כך קשה ..

יש טיפים ?

מאכלים בלי הרבה קלוריות/פחמימה ?

בקיצור טיפים ..

מיץ תפוזים זה רעל בדיוק כמו קולה... למה לשתות תפוז אם אפשר לאכול אותו? (גם יותר משביע וגם ופחות קלוריות)
דיברתי על מה שטנק מדבר
אם כבר מדברים על מיצים אז יש מיצים קצת יותר יקרים (ראיתי רק בחנויות רוסיות אבל יש אולי בעוד מקומות) שנקראים "מיצים 100%" שאמורים להיות עשויים 100% מפירות בלי ממתיקים מיותרים.

מה אתם חושבים על זה? מבחינת ערך קלורי זה יכול להיות לא רע לחיטוב גם.
מזעזע. פחמימה טהורה וטונה פרוקטוז

דיברתי על מה שטנק מדבר

מזעזע. פחמימה טהורה וטונה פרוקטוז
למה יש לי הרגשה שבזמן האחרון הפורום הזה החליט שפחמימה זה האויב הרע ביותר של החיטוב? מה רע בקצת פרוקטוז ופחמימה עם אינדקס גליקימי גבוה?

אם כבר מדברים על מיצים אז יש מיצים קצת יותר יקרים (ראיתי רק בחנויות רוסיות אבל יש אולי בעוד מקומות) שנקראים "מיצים 100%" שאמורים להיות עשויים 100% מפירות בלי ממתיקים מיותרים.

מה אתם חושבים על זה? מבחינת ערך קלורי זה יכול להיות לא רע לחיטוב גם.

מיץ פירות הוא לא בריא וזה לא משנה כמו הוא טבעי.. מיץ פירות זה נטו סוכר עם הצבע של הפרי. ההבדל בין פרי למיץ של פרי מסויים הוא שבפרי יש סיבים בנוסף למים ולסוכר. זה למה אתה לא יכול לאכול יותר משני תפוחים בתור קינוח לארוחה אבל יכול בקלות לשתות שלוש כוסות של מיץ תפוחים (שכל אחת מורכבת מ 2-3 תפוחים). מבחינה קלורית זה גורע מהמטרה, ומשום שאין במיץ סיבים, אתה סופג את כל הפרוקטוז במהירות מה שגורם לרצפטורים במוח שלך לא לראות את הלפטין, מה שגורם לך להישאר רעב. לסיכום, אל תשתה את הפרי שלך, תאכל אותו

למה יש לי הרגשה שבזמן האחרון הפורום הזה החליט שפחמימה זה האויב הרע ביותר של החיטוב? מה רע בקצת פרוקטוז ופחמימה עם אינדקס גליקימי גבוה?
זה לא אויב אבל לא מבין מה אתה צריך את זה בחיטוב.. אחרי אימון סבבה
חוץ מזה פרוקטוז אף פעם לא היה בריא לנו בכמויות זה לא רק בזמן האחרון יש בנעוץ הרצאה שemz העלאה ב2011 בכלל על פרוקטוז

פרוקטוז זה לא גלוקוז. כל הפרוקטוז שאתה אוכל עובר עיבוד בכבד שלך (וזה ידידי קורה רק עם חומרים שהגוף רואה בהם כרעלים). הפרוקטוז לא נון לך אנרגיה אלא להפך (בשביל שהכבד יוכל להשתמש בו, הוא צריך לתרום מולקולת ATP.) מבחינה ביוכימית, הפרוקטוז הוא רעל ולא נוטריינט

מיץ פירות הוא לא בריא וזה לא משנה כמו הוא טבעי.. מיץ פירות זה נטו סוכר עם הצבע של הפרי. ההבדל בין פרי למיץ של פרי מסויים הוא שבפרי יש סיבים בנוסף למים ולסוכר. זה למה אתה לא יכול לאכול יותר משני תפוחים בתור קינוח לארוחה אבל יכול בקלות לשתות שלוש כוסות של פיץ תפוחים (שכל אחת מורכבת מ 2-3 תפוחים). מבחינה קלורית זה גורע מהמטרה, ומשום שאין במיץ סיבים, אתה סופג את כל הפרוקטוז במהירות מה שגורם לרצפטורים במוח שלך לא לראות את הלפטין, מה שגורם לך להישאר רעב. לסיכום, אל תשתה את הפרי שלך, תאכל אותו
אז זהו שלפי מה שאני יודע מיץ 100% הוא לא בקטגוריית של "צבע של הפרי ומלא סוכר" אלה אשכרה פרי סחוט שמתקבל לצורה של מיץ עם אולי קצת תוספת סוכר. בכל מקרה זה לא משנה כל כך, אני התכוונתי לזה יותר מבחינה בריאותית ולא מבחינת חיטוב.
זה לא אויב אבל לא מבין מה אתה צריך את זה בחיטוב.. אחרי אימון סבבה
חוץ מזה פרוקטוז אף פעם לא היה בריא לנו בכמויות זה לא רק בזמן האחרון יש בנעוץ הרצאה שemz העלאה ב2011 בכלל על פרוקטוז
חח התכוונתי לזה שבזמן האחרון כולם עושים חיטוב דל פחמימה במקום לעשות חיטוב רגיל עם 100-150 פחמימה לכל התקופה. משהו שלא היה אופייני פה פעם.
פרוקטוז זה לא גלוקוז. כל הפרוקטוז שאתה אוכל עובר עיבוד בכבד שלך (וזה ידידי קורה רק עם חומרים שהגוף רואה בהם כרעלים). הפרוקטוז לא נון לך אנרגיה אלא להפך (בשביל שהכבד יוכל להשתמש בו, הוא צריך לתרום מולקולת ATP.) מבחינה ביוכימית, הפרוקטוז הוא רעל ולא נוטריינט
אני סומך פה על המילה של הרופא 😉

אז זהו שלפי מה שאני יודע מיץ 100% הוא לא בקטגוריית של "צבע של הפרי ומלא סוכר" אלה אשכרה פרי סחוט שמתקבל לצורה של מיץ עם אולי קצת תוספת סוכר. בכל מקרה זה לא משנה כל כך, אני התכוונתי לזה יותר מבחינה בריאותית ולא מבחינת חיטוב.

חח התכוונתי לזה שבזמן האחרון כולם עושים חיטוב דל פחמימה במקום לעשות חיטוב רגיל עם 100-150 פחמימה לכל התקופה. משהו שלא היה אופייני פה פעם.

אני סומך פה על המילה של הרופא 😉
כי זה יותר קל פשוט. אישית אני הרבה יותר מעדיף לאכול עד 30 גרם פחמימה ולהעמיס פעם בשבוע בלי לראות בכלל מה אני אוכל בהעמסה וברגיל ולרדת במשקל במקום להתחיל עכשיו לספור קל ושטויות כאלה

כי זה יותר קל פשוט. אישית אני הרבה יותר מעדיף לאכול עד 30 גרם פחמימה ולהעמיס פעם בשבוע בלי לראות בכלל מה אני אוכל בהעמסה וברגיל ולרדת במשקל במקום להתחיל עכשיו לספור קל ושטויות כאלה
השאלה מבחינת התוצאות לאן אתה מגיע בצורה כזאת

השאלה מבחינת התוצאות לאן אתה מגיע בצורה כזאת
@RussianHotGirl ירד 13 קילו בשבועיים וחצי (אבל הוא העמיס פחמימה יום לפני כדי שהוא יעלה עוד ואז יהיה בום של נוזלים) חחח הוא ירד איזה 10 קילו נוזלים אבל זה עובד.

@RussianHotGirl ירד 13 קילו בשבועיים וחצי (אבל הוא העמיס פחמימה יום לפני כדי שהוא יעלה עוד ואז יהיה בום של נוזלים) חחח הוא ירד איזה 10 קילו נוזלים אבל זה עובד.
ככל שאתה שוקל יותר ועם מסת שומן גדולה יותר יש לך יותר נוזלים מההתחלה. כשאני התחלתי להרזות ב110 קילו 3 שבועות רצוף הורדתי 3 קילו בשבוע. דניאל אם אני לא טועה שקל אפילו 120 בהתחלה והיה לו עוד יותר נוזלים. התוצאות האמיתיות של התזונה שלו מתחילות רק עכשיו כי הוא נפתר כבר מכל הנוזלים ועכשיו נראה איך ההתקדמות שלו תהיה

כמו שאמרת, מתוך ה 13 קילו 10 זה נוזלים (אולי גם יותר אנחנו לא יודעים). אז וואלה בהתחלה אתה רואה ירידה יפה כזאת, אבל בוא נראה מה יהיה בהמשך (מקווה שיצליח כמובן). אני ירדתי 2 קילו בשבועיים כי אני על פחמימה גבוהה יחסית ולא ירדו לי הרבה נוזלים, אבל סך הכל אני לא אגיד שאני סובל.

אני יודע שחפרתי לך על זה הרבה, אבל, כל השבוע עד 30 גר׳ פחמימה, אוכל חופשי, פעם בשבוע העמסה משש בערב, אוכל מה שרוצה?
וזהו? רק שומר על חלבון ולא סופר יותר כלום?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית