הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ איך התפריט והתוכנית אימונים שבניתי למסה?

The kabab

משתמש מתחיל
91
14
נק' מוניטין:
14
91
14
נתחיל עם התוכנית אימונים
3 פעמים בשבוע fbw

סקוואט 3x6
דדליפט 2x5
בנץ׳ פרס 3x6-8
מתח 3x8
לחיצת כתפיים בעמידה עם מוט 3x6-8
מקבילים צר 2x10
כפיפת מרפקים עם דאמבלים 2x12
כפיפות בטן שיפוע שלילי 3x20
פשיטות גו 3x12

עכשיו לתפריט מסה נקייה:

בוקר:

250 גרם גביע קוטג׳י תנובה 5%
4 כפיות דבש

בזמן שאני בבצפר:

4 פרוסות לחם חיטה מלאה
4 פרוסות גבינה צהובה 28%
עגבנייה

צהריים:

300 גרם אורזלבן מבושל
200 גרם חזה עוף מבושל
2 כפות שמן זית

ערב:
טונה בשמן 100 גרם
2 ביצים קשות
130 גרם קורנפלקס

לא מחשיב ירקות במשך היום
ערכים סופיים:

קלוריות: 2791
חלבון: 187 גרם
שומן: 104 גרם
פחמימות: 274 גרם

תגובות בונות והצעות לשיפור יתקבלו בברכה

עריכה: אני 1.75 מטר שוקל 70 על אש 15-16 בערך
המטרה שלי היא 77-78 קילו לפני החיטוב

נערך לאחרונה:
תוציא את הקורנפלקס מהתפריט.
לגבי התוכנית:
תפצל אותה, יש סקוואט ודדליפט כבדים באותו אימון, יהיה לך מאוד קשה להתקדם ככה 3 פעמים בשבוע, ובשלב כלשהו אתה פשוט תתקע כנראה.
כנ"ל עם הבנץ' והפרס.

• פותח/ת השרשור
לגבי התוכנית:
תפצל אותה, יש סקוואט ודדליפט כבדים באותו אימון, יהיה לך מאוד קשה להתקדם ככה 3 פעמים בשבוע, ובשלב כלשהו אתה פשוט תתקע כנראה.
כנ"ל עם הבנץ' והפרס.
במה אני אחליף את הקורנפלקס? אני מלכתחילה הוספתי אותו כדי להשלים ערכי פחמימה
ומה לפצל בדיוק זה fbw

לגבי התוכנית:
כנ"ל עם הבנץ' והפרס.
מה רע בקורנפלקס???
וזאת נראת כמו התוכנית FBW של יניב מכספ... אל תעשה אותה גועל נפש של תוכנית תיקח מהפורטאל תוכנית FBW עם פיצול A1 A2 יש בתוכניות למסה.

מה רע בקורנפלקס???
וזאת נראת כמו התוכנית FBW של יניב מכספ... אל תעשה אותה גועל נפש של תוכנית תיקח מהפורטאל תוכנית FBW עם פיצול A1 A2 יש בתוכניות למסה.
אני לא יודע על איזה קורנפלקס הוא מדבר. אבל זה כנראה קורנפלקס מפוצץ בסוכר וזבל אחר.
גם אם זה הקורנפלקס של הFITNESS זה די הרבה סוכר, עדיף שיבולת שועל, יותר משביע גם.

אני לא יודע על איזה קורנפלקס הוא מדבר. אבל זה כנראה קורנפלקס מפוצץ בסוכר וזבל אחר.
גם אם זה הקורנפלקס של הFITNESS זה די הרבה סוכר, עדיף שיבולת שועל, יותר משביע גם.
מה רע בסוכר? מה רע בגלוקוז? מה רע בלהכניס הרבה פחמימות פשוטות במסה? מה רע באינדקס גלקימי גבוה? למה לאכול שיבולת שועל כשזה ממש ממש לא טעים?

• פותח/ת השרשור
מה רע בקורנפלקס???

בדקתי בפורטל ולא היה שם שום fbw
אתה יכול להביא לי קישור?

והתוכנית הזאת היא מאתר שחבר המליץ לי עליו כושר ופיתוח גוף ב fxp

בדקתי בפורטל ולא היה שם שום fbw
אתה יכול להביא לי קישור?

והתוכנית הזאת היא מאתר שחבר המליץ לי עליו כושר ופיתוח גוף ב fxp
אל תיקח כלום מfxp אלה אם זה מבחור שקוראים לו Supraspinatus שמעתי הוא תותח על שם ויודע הכל. התוכנית הזאת ממש לא טובה כי היא מערבת 4 תרגילי בסיס כל אימון.
מה שאתה צריך נמצא פה:
https://www.kilogram.co.il/570/תוכניות-אימונים-לתקופת-המסה/
התוכנית השלישית שיש בה A1 וA2

מה רע בסוכר? מה רע בגלוקוז? מה רע בלהכניס הרבה פחמימות פשוטות במסה? מה רע באינדקס גלקימי גבוה? למה לאכול שיבולת שועל כשזה ממש ממש לא טעים?
מה רע באינדקס גליקמי גבוה? אתה רציני שואל את זה?
זה כמו שאני אשאל אותך מה טוב בלעלות את האינסולין בגוף ואת הסיכוי להשמנה וסכרת.
אגב, לא קשה להכין שיבולת שועל טעימה.

כמות הסוכר בקורנפלקס רגיל או פיטנס באמת מספיק גבוה כדי להעלות לך את האינסולין לרמה שזה יגרום לסיכוי לסכרת?? אם ככה אז אני כבר הייתי אמור להיות מת כמה פעמים. ועוד לא דיברתי על כריות אפילו.

אגב בלי קשר לזה בחיים לא אכלתי שיבולת שועל טעימה אם יש לך דרך לגרום לה להיות טעימה אני אשמח מאוד לשמוע.

כמות הסוכר בקורנפלקס רגיל או פיטנס באמת מספיק גבוה כדי להעלות לך את האינסולין לרמה שזה יגרום לסיכוי לסכרת?? אם ככה אז אני כבר הייתי אמור להיות מת כמה פעמים. ועוד לא דיברתי על כריות אפילו.

אגב בלי קשר לזה בחיים לא אכלתי שיבולת שועל טעימה אם יש לך דרך לגרום לה להיות טעימה אני אשמח מאוד לשמוע.
שאלת מה רע באינדקס גליקמי גבוה, לא שאלת מה רע בכמות הסוכר בקורנפלקס.
ואני גם לא בעד להקפיץ את האינסולין, כי זה גם יכול לגרום לנפילת סוכר.
אם יש לך זמן בבוקר אז זו דרך טובה:

• פותח/ת השרשור

אני דיברתי על הקונפלקס הרגיל לגמרי הקלאסי הצהוב

שאלת מה רע באינדקס גליקמי גבוה, לא שאלת מה רע בכמות הסוכר בקורנפלקס.
ואני גם לא בעד להקפיץ את האינסולין, כי זה גם יכול לגרום לנפילת סוכר.
אם יש לך זמן בבוקר אז זו דרך טובה:

קצת סיבכתי כי זה נראה מהצד כאילו אמרת לא לאכול קורנפלקס בכלל בתקופת מסה כשתקופת מסה היא תקופה שבה אתה אמור להינות מהאוכל שאתה אוכל... אני חושב שבנאדם לא משנה במה הוא מתעסק הוא צריך להינות בחיים ואם כבר אתה הולך לסבול בתקופת חיטוב לפחות תאכל דברים שאתה אוהב בתקופת מסה. וכמות הסוכר בקורנפלקס זה לא משהו שיגרום לאינסולין שלך לקפוץ ולהתחת סכרת

קצת סיבכתי כי זה נראה מהצד כאילו אמרת לא לאכול קורנפלקס בכלל בתקופת מסה כשתקופת מסה היא תקופה שבה אתה אמור להינות מהאוכל שאתה אוכל... אני חושב שבנאדם לא משנה במה הוא מתעסק הוא צריך להינות בחיים ואם כבר אתה הולך לסבול בתקופת חיטוב לפחות תאכל דברים שאתה אוהב בתקופת מסה. וכמות הסוכר בקורנפלקס זה לא משהו שיגרום לאינסולין שלך לקפוץ ולהתחת סכרת
אתה צודק, אבל לדעתי אם בנאדם מחפש לעלות הכי נקי שהוא יכול במסה אז עדיף שיימנע מקורנפלקס.
חוץ מזה שכל הקטע זה לגוון, אפשר להנות במסה שהיא נקייה לגמרי.

אתה צודק, אבל לדעתי אם בנאדם מחפש לעלות הכי נקי שהוא יכול במסה אז עדיף שיימנע מקורנפלקס.
חוץ מזה שכל הקטע זה לגוון, אפשר להנות במסה שהיא נקייה לגמרי.
קצת לקחתי ללב כי ירדת על הקורנפלקס שאני כל כך אוהב ואני שונא שיבולת שועל 😃

לפותח הפוסט, המלצה שלי, אם אתה ממש שונא שיבולת שועל כמוני תשאר עם קורנפלקס. אם אתה בסדר עם שיבולת שועל לך על העצה של אסף

קצת לקחתי ללב כי ירדת על הקורנפלקס שאני כל כך אוהב ואני שונא שיבולת שועל 😃

לפותח הפוסט, המלצה שלי, אם אתה ממש שונא שיבולת שועל כמוני תשאר עם קורנפלקס. אם אתה בסדר עם שיבולת שועל לך על העצה של אסף
אני אישית גם אוכל את הקורנפלקס הזה, לא משפיע עליי בצורה כלשהי.

תעיף את הדבש ואת הקורנפלקס. הפחמימות שיש שם ברובן הן פרוקטוז ואלה לא פחמימות שעוזרות לך בכלום מלבד לצבור שומן ולהעלות לך את הסיכון לחטוף סכרת. ואגב, פרוקטוז לא מעלה את האינסולין בצורה ישירה אלא עקיפה.

אם ככה אז אני כבר הייתי אמור להיות מת כמה פעמים
ראשית הנזקים האלה מצטברים, ואתה עוד לא צברת מספיק וותק. שנית, פיקים של אינסולין הם (כנראה) גורם סיכון להתפתחות סוכרת סוג 2, אבל "גורם סיכון", כשמו כן הוא: הוא מעלה את הסיכון. ברור שזה לא אומר שכל מי שצורך הרבה פחמימות זמינות יפתח תנגודת אינסולין וסוכרת. כידוע, גם לא כל מי שמעשן מקבל סרטן ריאות, אבל הטענה "אני מעשן כבר שנתיים ולא קרה לי כלום" לא מרשימה במיוחד, ואפילו האנקדוטות על אנשים מסויימים שעישנו עד גיל 90 לא משנות את המצב.
פרוקטוז לא מעלה את האינסולין בצורה ישירה אלא עקיפה.
נכון, אבל יש לו נטיה מגונה ליצור טריגליצרידים אם מאגר הגליקוגן הכבדי מלא, וגם גליצרידים הם לא משהו שאנחנו רוצים יותר מדי ממנו.

Back
למעלה תחתית