הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ איך התפריט והתוכנית אימונים שבניתי למסה?

ראשית הנזקים האלה מצטברים, ואתה עוד לא צברת מספיק וותק. שנית, פיקים של אינסולין הם (כנראה) גורם סיכון להתפתחות סוכרת סוג 2, אבל "גורם סיכון", כשמו כן הוא: הוא מעלה את הסיכון. ברור שזה לא אומר שכל מי שצורך הרבה פחמימות זמינות יפתח תנגודת אינסולין וסוכרת. כידוע, גם לא כל מי שמעשן מקבל סרטן ריאות, אבל הטענה "אני מעשן כבר שנתיים ולא קרה לי כלום" לא מרשימה במיוחד, ואפילו האנקדוטות על אנשים מסויימים שעישנו עד גיל 90 לא משנות את המצב.

נכון, אבל יש לו נטיה מגונה ליצור טריגליצרידים אם מאגר הגליקוגן הכבדי מלא, וגם גליצרידים הם לא משהו שאנחנו רוצים יותר מדי ממנו.
תודה רבה על ההסבר המפורט!

ראשית הנזקים האלה מצטברים, ואתה עוד לא צברת מספיק וותק. שנית, פיקים של אינסולין הם (כנראה) גורם סיכון להתפתחות סוכרת סוג 2, אבל "גורם סיכון", כשמו כן הוא: הוא מעלה את הסיכון. ברור שזה לא אומר שכל מי שצורך הרבה פחמימות זמינות יפתח תנגודת אינסולין וסוכרת. כידוע, גם לא כל מי שמעשן מקבל סרטן ריאות, אבל הטענה "אני מעשן כבר שנתיים ולא קרה לי כלום" לא מרשימה במיוחד, ואפילו האנקדוטות על אנשים מסויימים שעישנו עד גיל 90 לא משנות את המצב.

נכון, אבל יש לו נטיה מגונה ליצור טריגליצרידים אם מאגר הגליקוגן הכבדי מלא, וגם גליצרידים הם לא משהו שאנחנו רוצים יותר מדי ממנו.

אם תעקוב אחרי פוסטים שלי אתה תראה שמבחינתי פרוקטוז זה השטן חח

פרוקטוז זה השטן
בתנאים מסויימים הוא דווקא פחמימה טובה. אחרי אימון אין דבר טוב יותר מתפוח עץ שהולך ישירות למאגר הגליקוגן בכבד ומשאיר טעם של גן עדן בפה. כל הדרך מחדר הכושר הביתה אני מפנטז על התפוח הזה...

בתנאים מסויימים הוא דווקא פחמימה טובה. אחרי אימון אין דבר טוב יותר מתפוח עץ שהולך ישירות למאגר הגליקוגן בכבד ומשאיר טעם של גן עדן בפה. כל הדרך מחדר הכושר הביתה אני מפנטז על התפוח הזה...

אני לא מסכים כל-כך כי יש לו לפי כמה וכמה מחקרים גם השפעות רעות בדברים שלא רק קשורים ביצירת טריגליצרידים ולבסוף תנגודת לאינוסלין... אבל יש הבדל בין תפוח לבין קערת קורנפלקס

יש הבדל בין תפוח לבין קערת קורנפלקס
אכן, יש, ואל תיגע בתפוח שלי!
upload_2015-4-12_13-21-39.png

קבצים מצורפים

• upload_2015-4-12_13-21-14.jpeg
    upload_2015-4-12_13-21-14.jpeg
    KB 4.2 · צפיות: 75
Back
למעלה תחתית