הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ביקורת סקוואט

ספיר

משתמש פעיל
515
224
נק' מוניטין:
586
515
224

וכן אני יודעת, נעליים....
שמתי לב שהברכיים קצת קרסו לי, יש עוד משהו?

נערך לאחרונה:

באובראול? בסדר גמור.
אני לא בטוח שהייתי בוחר בשבילך היי באר סקווט אבל עם קצת תוספות כמו זקיפות גו עם משקל גם ההיי-באר אמור לעבוד.

• פותח/ת השרשור
באובראול? בסדר גמור.
אני לא בטוח שהייתי בוחר בשבילך היי באר סקווט אבל עם קצת תוספות כמו זקיפות גו עם משקל גם ההיי-באר אמור לעבוד.

מאיזו סיבה לא היית בוחר בשבילי בהיי-באר?

מאיזו סיבה לא היית בוחר בשבילי בהיי-באר?
המבנה גוף שלך הוא בעיקרון ירך קצרה ביחס לטורקס.
חבר'ה שזה המבנה שלהם הם בדרך כלל הייבריסטים.
במקרה שלך יש נטיה קדימה, אופציה אחת תהיה לחזק את הגב והבטן ולנסות לגרום לך להיות יותר זקופה, אופציה שניה זה ללמד אותך לואו באר.
***ירך קצרה יחסית! מה שמאפשר לך גם היי וגם לואו עם מעט תרגול...

• פותח/ת השרשור
במקרה שלך יש נטיה קדימה, אופציה אחת תהיה לחזק את הגב והבטן ולנסות לגרום לך להיות יותר זקופה, אופציה שניה זה ללמד אותך לואו באר.

איך אתה ממליץ לחזק את הגב ואת הבטן?
האמת שבשני התרגילים שאני עושה בגב אני די חלשה, קשה לי נורא להעלות את המשקלים בתרגילים האלה.

הסקוואט נראה בסדר. תגידי לספוטר להתרחק ממך, ולגעת במוט אם צריך.

לי זה נראה בסדר גמור. אישית אני לא אוהב לבצע בעצמי או לראות מתאמנים מבצעים סקוואט יחפים. עדיף נעלי הרמת משקולות או במינימום אולסטאר ב-100 שקל.

:161bd:זה נראה טוב, את בכללי נראית טוב בלי קשר..
כמה כל משקולת? וכמה המוט? סתם לצרכי השוואה 😃

גם לי נראה בסדר, העומק בסדר..גם הגב.
אולי תנסי לפתוח את הברכיים עוד קצת לצדדים כדי למנוע את הקריסה הקטנה שלהם קדימה.
מאידך,
אולי ב HB זה תקין.

• פותח/ת השרשור
הסקוואט נראה בסדר. תגידי לספוטר להתרחק ממך, ולגעת במוט אם צריך.

כן הוא יודע 😃
הוא לא נוגע אם אני לא נופלת חח
לי זה נראה בסדר גמור. אישית אני לא אוהב לבצע בעצמי או לראות מתאמנים מבצעים סקוואט יחפים. עדיף נעלי הרמת משקולות או במינימום אולסטאר ב-100 שקל.

כן אני מסכימה איתך גם אני לא אוהבת לעשות, יש לי נעליים אבל אני מתבלבלת לפעמים עם הנעלי ספורט שלי חח

איך אתה ממליץ לחזק את הגב ואת הבטן?
האמת שבשני התרגילים שאני עושה בגב אני די חלשה, קשה לי נורא להעלות את המשקלים בתרגילים האלה.
דדליפט / weighted hypers ולבטן כהתחלה כל אל סיט, פלאנק או גלגלת יעשו את העבודה

• פותח/ת השרשור
:161bd:זה נראה טוב, את בכללי נראית טוב בלי קשר..
כמה כל משקולת? וכמה המוט? סתם לצרכי השוואה 😃

חח תודה רבה! המוט 20 קילו, והוספתי 17.5 בכל צד, 55 סך הכל
גם לי נראה בסדר, העומק בסדר..גם הגב.
אולי תנסי לפתוח את הברכיים עוד קצת לצדדים כדי למנוע את הקריסה הקטנה שלהם קדימה.
מאידך,
אולי ב HB זה תקין.

כן אני עובדת על זה, טיפה קשה לי אבל מקווה שעוד מעט זה יסתדר
דדליפט / weighted hypers ולבטן כהתחלה כל אל סיט, פלאנק או גלגלת יעשו את העבודה

דדליפט אני עושה, אני כרגע בתוכנית הליניארית בחיטוב (שבוע ראשון אחרי מסה) כדאי לשלב תרגיל בטן באימון העצים האחרון של השבוע או באמצעי שיש בו סקוואט קל?

דדליפט אני עושה, אני כרגע בתוכנית הליניארית בחיטוב (שבוע ראשון אחרי מסה) כדאי לשלב תרגיל בטן באימון העצים האחרון של השבוע או באמצעי שיש בו סקוואט קל?
כמו שכתבתי למישהו לא מזמן - אין לי ניסיון אישי עם הלינארית ככה שאני מעדיף לא לשחרר המלצות ללא כיסוי.
@Moran W יוכל לעזור לך יותר ממני בסוגיה הנ"ל

האימון האמצעי נועד להתאוששות ולהזרמת דם, כשבנוסף יש לך עבודה בעצימות על הפרס והדדליפט.. אז אני לא הייתי מכניס בו אף תרגיל עזר. גם לא בטן.
במסה הייתי מכניס תרגיל ב A או ב C (או בשתיהם), אבל בחיטוב לטעמי אין צורך להכניס תרגילי בטן בנפרד על מנת לא לפגוע בהתאוששות.
הלינארית תוכנית נורא מתישה, במיוחד אם את עושה אותה בצורתה המקורית - 5 סטים בA ,ארבע סטים ב-B, ו-6 סטים ב-C (+ בק אוף סט)

בהמשך תיווכחי שהיא עלולה להיות מתישה מידיי ותרדי סביר להניח בסט עבודה (אם לא-2 ), אז לא הייתי ממהר להכניס תרגילי עזר ובטן 😃

מה שכן,
הכי טוב שתנסי ותבדקי על עצמך מה עובד לך יותר טוב.
זה תלוי כמובן גם בגירעון הקלורי ובכמות הפחמימות.. אם הגירעון קל, אז אולי יש מקום לתרגיל בטן.

• פותח/ת השרשור
האימון האמצעי נועד להתאוששות ולהזרמת דם, כשבנוסף יש לך עבודה בעצימות על הפרס והדדליפט.. אז אני לא הייתי מכניס בו אף תרגיל עזר. גם לא בטן.
במסה הייתי מכניס תרגיל ב A או ב C (או בשתיהם), אבל בחיטוב לטעמי אין צורך להכניס תרגילי בטן בנפרד על מנת לא לפגוע בהתאוששות.
הלינארית תוכנית נורא מתישה, במיוחד אם את עושה אותה בצורתה המקורית - 5 סטים בA ,ארבע סטים ב-B, ו-6 סטים ב-C (+ בק אוף סט)

בהמשך תיווכחי שהיא עלולה להיות מתישה מידיי ותרדי סביר להניח בסט עבודה (אם לא-2 ), אז לא הייתי ממהר להכניס תרגילי עזר ובטן 😃

מה שכן,
הכי טוב שתנסי ותבדקי על עצמך מה עובד לך יותר טוב.
זה תלוי כמובן גם בגירעון הקלורי ובכמות הפחמימות.. אם הגירעון קל, אז אולי יש מקום לתרגיל בטן.

האמת שאני על תפריט ניטרלי, פשוט הוספתי אירובי, וגם באימוני כח אני שורפת קלוריות. בינתיים ירדתי במשקל, אם אראה שזה נעצר אני אתחיל להוריד מהתפריט..
וכן התוכנית לא פשוטה, במיוחד כשהמשקלים שלי לא כלכך גדולים במילא, למשל הסקוואט כרגע 55 והדדליפט 52.5..
ככה שהסטים של ה80 ו90 אחוז מאוד קרובים במשקל שלהם לסט העצים, וזה ממש קשה..
כרגע אני לא עושה באימון העצים את הסט עם ה8 חזרות, רק את הסט עם המשקל החדש.

האמת שאני על תפריט ניטרלי, פשוט הוספתי אירובי, וגם באימוני כח אני שורפת קלוריות. בינתיים ירדתי במשקל, אם אראה שזה נעצר אני אתחיל להוריד מהתפריט..
וכן התוכנית לא פשוטה, במיוחד כשהמשקלים שלי לא כלכך גדולים במילא, למשל הסקוואט כרגע 55 והדדליפט 52.5..
ככה שהסטים של ה80 ו90 אחוז מאוד קרובים במשקל שלהם לסט העצים, וזה ממש קשה..
כרגע אני לא עושה באימון העצים את הסט עם ה8 חזרות, רק את הסט עם המשקל החדש.
על ניטראלי הייתי עושה גם את הבק אוף סט.
בהמשך החיטוב תוכלי לשחק קצת עם המרווח שלך האחוזים.. במיוחד בדדליפט.

במקום לעשות 90% לחמישיה לפני הסט העצים, תורידי ל 80%. סתם דוגמא, שלא יכשיל אותך בסט העבודה.

Back
למעלה תחתית