- פותח/ת השרשור
במקום לעשות 90% לחמישיה לפני הסט העצים, תורידי ל 80%. סתם דוגמא, שלא יכשיל אותך בסט העבודה.
זה לא מרווח גדול מדי?
אז באיזה אחוזים למשל לסדר את הדדליפט ואת הסקוואט? כדי שלא יהיה לי קשה מדי להגיע לסט האחרון
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
במקום לעשות 90% לחמישיה לפני הסט העצים, תורידי ל 80%. סתם דוגמא, שלא יכשיל אותך בסט העבודה.
ממש לא.זה לא מרווח גדול מדי?
אז באיזה אחוזים למשל לסדר את הדדליפט ואת הסקוואט? כדי שלא יהיה לי קשה מדי להגיע לסט האחרון
ממש לא.
אתן לך דוגמא על עצמי, כשהתחלתי את הלינארית בחיטוב נכשלתי בדדליפט.. מכיוון שהסט של ה 90% גמר לי את הזוקפים ועייף אותי ברמות.
באימון B שבשבוע שלאחר מכן, הורדתי את העצימות ל 70-75 אחוז, כדי שהסט שלפני אחרון יהיה לי כחימום נטו.
ונתתי 100% עבודה, ואפילו התקדמתי מאז. היה גם PR 😃
בחיטוב, זה יכול להיות משמעותי.
מאידך, בניטראלי לא הייתי רץ לגעת בזה כל כך מהר.
מעולה!בינתיים אני מרגישה בסדר, זה טיפה מעייף אבל אחרי הss הכל מרגיש פחות מתיש..במילא אני מתכננת חיטוב קצר יחסית של חודשיים, אחר כך אני אחזור למסה ואמשיך עם הליניארית..אז אני לא מפחדת על המשקלים, הכל יחזור למקומו חח 😃
אין מה לשנות את האחוזים של הסטים, עושים אותם כמו שכתוב בתוכנית. זה חלק מנפח העבודה וזה אמור להיות קשה. גם הסט של 8 חזרות.
אתה יכול לבחור את המרווח בין הסטים באחוזים..וברור לא ציפיתי שזה יהיה קל.
ולפי התוכנית מי שבחיטוב יכול לוותר על הסט של ה8, אני יכול לנסות לעשות אותו כרגע כי אני בניטרלי..
לפי התוכנית המקורית הקפיצות הן בין 10 ל-15% מהסט האחרון. התוכנית לא מדברת על חיטוב כך שההורדה של הסט הזה זו וריאציה של מי שכתב את זה כאן בפורום.
אין כאן שחור ולבן.אין מה לשנות את האחוזים של הסטים, עושים אותם כמו שכתוב בתוכנית. זה חלק מנפח העבודה וזה אמור להיות קשה. גם הסט של 8 חזרות.
נכון,לפי התוכנית המקורית הקפיצות הן בין 10 ל-15% מהסט האחרון. התוכנית לא מדברת על חיטוב כך שההורדה של הסט הזה זו וריאציה של מי שכתב את זה כאן בפורום.
גם כאן רשום שהקפיצות הן בין 10-15 אחוז מהסט האחרון.
ולפי מה שאני הבנתי התוכנית דווקא כן מתאימה לחיטוב דווקא בגלל שהיא דורשת לעלות במשקלים רק פעם בשבוע ולא כל אימון..
אין כאן שחור ולבן.
אם לשנות את מרווח האחוזים יעזור בתרגילים עצימים במיוחד כמו הדדליפט, לדעתי זה בסדר.
מניסיון אישי שלי זה עבד טוב.
@stitch
אם אתה רוצה לדקדק, תרשום שהתוכנית המקורית בכלל לא נכתבה לחיטוב. זה שפצור של הפורום. אז הרשיתי לעצמי.לפי התוכנית המקורית הקפיצות הן בין 10 ל-15% מהסט האחרון. התוכנית לא מדברת על חיטוב כך שההורדה של הסט הזה זו וריאציה של מי שכתב את זה כאן בפורום.
זה ענין של גישה. ביל סטאר לא קיבל את המספרים 60-70-80-90-100 ממשה רבנו, ואף אחד לא ימות מזה שהם ישתנו למרווחים קצת יותר גדולים. אתה רוצה לקרוא לזה YNDTP? בסדר.לא מדובר במה עובד טוב ומה לא. מדובר בלעשות את התוכנית או לא לעשות את התוכנית.
לא אמרתי שהיא לא מתאימה לחיטוב, אמרתי שעושים אותה כמו שהיא כתובה. הנפח הכללי בתוכנית גם ככה די נמוך ואין סיבה להוריד ממנו.
התוכנית בצורתה המקורית לא מתאימה לחיטוב לדעתי.לא מדובר במה עובד טוב ומה לא. מדובר בלעשות את התוכנית או לא לעשות את התוכנית.
סוף סוף אתה מתקפל:lol:🤣אוקיי אוקיי, תורידו את הסט של ה-8. בכיינים!
התוכנית בצורתה המקורית לא מתאימה לחיטוב לדעתי.
מניסיוני, בווליום הנוכחי שלה היא מתישה.. כששיחקתי עם האחוזים, הצלחתי לשמר משקלי עבודה. (לבינתיים)
אתייחס אליה כאל stitch 5x5 cutting program
ברשותך 😆 @stitch
לא מתקבלת על ידך, שזה בסדר מבחינתי.אם התוכנית התישה אותך עם הנפח שלה, אתה היית לא מספיק מאומן כדי לעשות אותה. הנפח שלה ממש נמוך, ודעתך על חיטוב לא מתקבלת.
מישהו השתלט על היוזר של קולדפייר... מהר, מי שאתה, תן לי מלא מוניטינים, אלכס קצת התקמצן.אוקיי אוקיי, תורידו את הסט של ה-8. בכיינים!