הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ביקורת סקוואט

• פותח/ת השרשור
במקום לעשות 90% לחמישיה לפני הסט העצים, תורידי ל 80%. סתם דוגמא, שלא יכשיל אותך בסט העבודה.

זה לא מרווח גדול מדי?
אז באיזה אחוזים למשל לסדר את הדדליפט ואת הסקוואט? כדי שלא יהיה לי קשה מדי להגיע לסט האחרון

זה לא מרווח גדול מדי?
אז באיזה אחוזים למשל לסדר את הדדליפט ואת הסקוואט? כדי שלא יהיה לי קשה מדי להגיע לסט האחרון
ממש לא.

אתן לך דוגמא על עצמי, כשהתחלתי את הלינארית בחיטוב נכשלתי בדדליפט.. מכיוון שהסט של ה 90% גמר לי את הזוקפים ועייף אותי ברמות.

באימון B שבשבוע שלאחר מכן, הורדתי את העצימות ל 70-75 אחוז, כדי שהסט שלפני אחרון יהיה לי כחימום נטו.
ונתתי 100% עבודה, ואפילו התקדמתי מאז. היה גם PR 😃

בחיטוב, זה יכול להיות משמעותי.
מאידך, בניטראלי לא הייתי רץ לגעת בזה כל כך מהר.

• פותח/ת השרשור
ממש לא.

אתן לך דוגמא על עצמי, כשהתחלתי את הלינארית בחיטוב נכשלתי בדדליפט.. מכיוון שהסט של ה 90% גמר לי את הזוקפים ועייף אותי ברמות.

באימון B שבשבוע שלאחר מכן, הורדתי את העצימות ל 70-75 אחוז, כדי שהסט שלפני אחרון יהיה לי כחימום נטו.
ונתתי 100% עבודה, ואפילו התקדמתי מאז. היה גם PR 😃

בחיטוב, זה יכול להיות משמעותי.
מאידך, בניטראלי לא הייתי רץ לגעת בזה כל כך מהר.

בינתיים אני מרגישה בסדר, זה טיפה מעייף אבל אחרי הss הכל מרגיש פחות מתיש..במילא אני מתכננת חיטוב קצר יחסית של חודשיים, אחר כך אני אחזור למסה ואמשיך עם הליניארית..אז אני לא מפחדת על המשקלים, הכל יחזור למקומו חח 😃

בינתיים אני מרגישה בסדר, זה טיפה מעייף אבל אחרי הss הכל מרגיש פחות מתיש..במילא אני מתכננת חיטוב קצר יחסית של חודשיים, אחר כך אני אחזור למסה ואמשיך עם הליניארית..אז אני לא מפחדת על המשקלים, הכל יחזור למקומו חח 😃
מעולה!
בחורה כלבבי 😃

אין מה לשנות את האחוזים של הסטים, עושים אותם כמו שכתוב בתוכנית. זה חלק מנפח העבודה וזה אמור להיות קשה. גם הסט של 8 חזרות.

• פותח/ת השרשור
אין מה לשנות את האחוזים של הסטים, עושים אותם כמו שכתוב בתוכנית. זה חלק מנפח העבודה וזה אמור להיות קשה. גם הסט של 8 חזרות.

אתה יכול לבחור את המרווח בין הסטים באחוזים..וברור לא ציפיתי שזה יהיה קל.
ולפי התוכנית מי שבחיטוב יכול לוותר על הסט של ה8, אני יכול לנסות לעשות אותו כרגע כי אני בניטרלי..

אתה יכול לבחור את המרווח בין הסטים באחוזים..וברור לא ציפיתי שזה יהיה קל.
ולפי התוכנית מי שבחיטוב יכול לוותר על הסט של ה8, אני יכול לנסות לעשות אותו כרגע כי אני בניטרלי..

לפי התוכנית המקורית הקפיצות הן בין 10 ל-15% מהסט האחרון. התוכנית לא מדברת על חיטוב כך שההורדה של הסט הזה זו וריאציה של מי שכתב את זה כאן בפורום.

• פותח/ת השרשור
לפי התוכנית המקורית הקפיצות הן בין 10 ל-15% מהסט האחרון. התוכנית לא מדברת על חיטוב כך שההורדה של הסט הזה זו וריאציה של מי שכתב את זה כאן בפורום.

גם כאן רשום שהקפיצות הן בין 10-15 אחוז מהסט האחרון.
ולפי מה שאני הבנתי התוכנית דווקא כן מתאימה לחיטוב דווקא בגלל שהיא דורשת לעלות במשקלים רק פעם בשבוע ולא כל אימון..

אין כאן שחור ולבן.
אם לשנות את מרווח האחוזים יעזור בתרגילים עצימים במיוחד כמו הדדליפט, לדעתי זה בסדר.
מניסיון אישי שלי זה עבד טוב.

@stitch

נכון,
והתייחסתי לוריאציה הזאת בלבד.
לא הייתי משנה כלום בתוכנית המקורית כשהמטרה היא להתקדם במשקלים ונמצאים על פלוס קלורי. (אפילו ניטראלי)

גם כאן רשום שהקפיצות הן בין 10-15 אחוז מהסט האחרון.
ולפי מה שאני הבנתי התוכנית דווקא כן מתאימה לחיטוב דווקא בגלל שהיא דורשת לעלות במשקלים רק פעם בשבוע ולא כל אימון..

לא אמרתי שהיא לא מתאימה לחיטוב, אמרתי שעושים אותה כמו שהיא כתובה. הנפח הכללי בתוכנית גם ככה די נמוך ואין סיבה להוריד ממנו.
אין כאן שחור ולבן.
אם לשנות את מרווח האחוזים יעזור בתרגילים עצימים במיוחד כמו הדדליפט, לדעתי זה בסדר.
מניסיון אישי שלי זה עבד טוב.

@stitch

לא מדובר במה עובד טוב ומה לא. מדובר בלעשות את התוכנית או לא לעשות את התוכנית.

אם אתה רוצה לדקדק, תרשום שהתוכנית המקורית בכלל לא נכתבה לחיטוב. זה שפצור של הפורום. אז הרשיתי לעצמי.
זה ענין של גישה. ביל סטאר לא קיבל את המספרים 60-70-80-90-100 ממשה רבנו, ואף אחד לא ימות מזה שהם ישתנו למרווחים קצת יותר גדולים. אתה רוצה לקרוא לזה YNDTP? בסדר.

• פותח/ת השרשור
לא אמרתי שהיא לא מתאימה לחיטוב, אמרתי שעושים אותה כמו שהיא כתובה. הנפח הכללי בתוכנית גם ככה די נמוך ואין סיבה להוריד ממנו.

סבבה, אבל אני קראתי את מה שרשום כאן, אני לא יודעת איך המקורית ואם היא שונה..ובגלל שקראתי בפורום שאפשר לוותר על הסט האחרון עם ה8 חזרות בחיטוב, אז הבנתי שזה אפשרי.

אוקיי אוקיי, תורידו את הסט של ה-8. בכיינים!

התוכנית בצורתה המקורית לא מתאימה לחיטוב לדעתי.
מניסיוני, בווליום הנוכחי שלה היא מתישה.. כששיחקתי עם האחוזים, הצלחתי לשמר משקלי עבודה. (לבינתיים)

אתייחס אליה כאל stitch 5x5 cutting program
ברשותך 😆 @stitch

התוכנית בצורתה המקורית לא מתאימה לחיטוב לדעתי.
מניסיוני, בווליום הנוכחי שלה היא מתישה.. כששיחקתי עם האחוזים, הצלחתי לשמר משקלי עבודה. (לבינתיים)

אתייחס אליה כאל stitch 5x5 cutting program
ברשותך 😆 @stitch

אם התוכנית התישה אותך עם הנפח שלה, אתה היית לא מספיק מאומן כדי לעשות אותה. הנפח שלה ממש נמוך, ודעתך על חיטוב לא מתקבלת.

שמישהו יצלם את התגובה הזאת!
לפני שהוא יתחרט.

אם התוכנית התישה אותך עם הנפח שלה, אתה היית לא מספיק מאומן כדי לעשות אותה. הנפח שלה ממש נמוך, ודעתך על חיטוב לא מתקבלת.
לא מתקבלת על ידך, שזה בסדר מבחינתי.
כשתיהיה אוטוריטה לחיטוב.. נדבר.

אוקיי אוקיי, תורידו את הסט של ה-8. בכיינים!
מישהו השתלט על היוזר של קולדפייר... מהר, מי שאתה, תן לי מלא מוניטינים, אלכס קצת התקמצן.

Back
למעלה תחתית