הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ ידיים בפיגור

adirb20

משתמש מתחיל
35
0
נק' מוניטין:
3
35
0
אני מתאמן כבר כמה שנים עם הפסקות חזרתי לפני 7 חודשים בכסאח רציני מאוד וגדלתי מלא , עכשיו היום מאמן אחד שהוא בדי בילדר בעצמו שי חיון שהיה מר ישראל.
אמר לי שאני ממש גדול ושהתפתחתי ממש יפה אבל שהגוף שלי לא פרופוציונלי הגב שלי ממש גדול ורחב (בקטע מפגר קצת נשמע מתנשא אבל אני לא חח.)
החזה שלי רחב ממש אבל הוא אמר שהוא לא בולט מספיק קדימה ביחד לגוף שלי ועוד משו הוא אמר שהידיים שלי קטנות לעומת הגב .
עכשיו כמה שאלות שיש לי הוא אמר לי לנסות לשים את האימון של הידיים הכל ביום אחד (אני עושה ABC של גב אחורית, חזה קדמית ו רגליים דדליפט וכתפיים)
איך אני משנה את זה שיהיה לי יום שבו אני מתאמן נטו רק על ידיים ואיזה תרגילים נותנים יותר נפח לחזה קדימה מאשר מרחיבים אותו כמו fleys לדוגמא.
תודה מקרב לב

אדיר

הוא אמר לי לנסות לשים את האימון של הידיים הכל ביום אחד (אני עושה ABC של גב אחורית, חזה קדמית ו רגליים דדליפט וכתפיים)

בהתחשב בזה שאתה עושה ABC זה לא אפשרי לעשות אימון של נטו ידיים. עד כמה הפיגור הזה רציני ? תעלה תמונה נראה.
יש לך אפשרות לשנות את הסדר של היד קדמית באימון כדי שלא תבוא עייף ליד קדמית וככה תוכל להתמקד.

ואיזה תרגילים נותנים יותר נפח לחזה קדימה מאשר מרחיבים אותו כמו fleys לדוגמא.

אני הייתי עובד על לחיצת חזה כנגד משקולות בודדות, (נראה לי שזה גם עבד חח)
PhotoGrid_1416156207281.jpg

אם הוא ממליץ לך לשים יום שלם רק על בייפס ואחורית תגיד לו''' סבבה תחלוק איתי את הghשלך?'''

לא מכיר אבל בגודל שלך באמת לא צריך לתת יום שלם לידיים אתה לא תעמוד בנפח...
תעבוד בבסיס ותן לזה זמן על תקפוץ סתם למשהו שאתה לא תוכל להיתאושש מימנו

• פותח/ת השרשור
לא מכיר אבל בגודל שלך באמת לא צריך לתת יום שלם לידיים אתה לא תעמוד בנפח...
תעבוד בבסיס ותן לזה זמן על תקפוץ סתם למשהו שאתה לא תוכל להיתאושש מימנו
על סמך מה אתה אומר בגודל שלך?,
אגב מה זאת אומרת תעבוד בבסיס

על סמך העובדה שאתה מיתאמן שבעה חודשים מיתאמן מתחיל לא ישר קופץ לabcd
בסיס =לנסות להיתקדם במישקלים מכמה אימונים לאימונים
(אם זה fbw ,SS,abc או זובו)
abcd נועד למיתאמנים מיתקדמים ואפילו הייתי לא הייתי נותן לך את הabc הזה אלא משאיר אותך בab עד שתממצא אותו

• פותח/ת השרשור
על סמך העובדה שאתה מיתאמן שבעה חודשים מיתאמן מתחיל לא ישר קופץ לabcd
בסיס =לנסות להיתקדם במישקלים מכמה אימונים לאימונים
(אם זה fbw ,SS,abc או זובו)
abcd נועד למיתאמנים מיתקדמים ואפילו הייתי לא הייתי נותן לך את הabc הזה אלא משאיר אותך בab עד שתממצא אותו
אחי קרא שוב מה רשמתי אני מתאמן כמה שנים פשוט חזרתי למכון לפני 7 חודשים

• פותח/ת השרשור
תעלה תמונה כי אלא אם אתה האלי האנה הבא קשה לי להאמין שאתה מתאים לabcd
אין לי הרבה תמונות זה מה שמצאתי מהזמן האחרון וזה גם מלפני 3 שבועות

קבצים מצורפים

• unnamed.jpg
    unnamed.jpg
    KB 33.1 · צפיות: 359
אתה עדיין לא ברמה של לבודד את היידיים לפי דעתי
(ואל תחשוב שזה אומר שאין לך מסת שריר מכובדת יש לך,אבל אתה חייב להבין שאימון מבודד על ידיים זה רק לרמת העלית )
תפרסם את התוכנית ואת התרגלים שלך פה ואנשים יתנו לך חווית דעת מה אפשר לשפר על מנת שתוכל להגדיל את הידיים
ועוד משהו הקטע של הגב הרחב זה לא עניין של פיגור זה עניין של מיבנה גוף גם לי יש את החיבור הזה של הכתף לאחורית זה רק יוצר אשלייה שהגב גדול מידיי לידים רוב הסיכוים שברגע שאתה תעמוד בתנוחה אנטומית זה יעלם

• פותח/ת השרשור
סבבה אכתוב:
דבר ראשון נתונים עליי:
גיל 20
גובה 1.86
משקל : 89+-
אימון A :
חזה:
בנץ פרס 5*3
חזה עליון: 8*4
flyes : 8*4 (פרפר חופשי)
יד קדמית:
איזי בר 8*4
פעם הייתי עושה פטישים עם דאמבלים 8*4 עכשיו אני מושך עם חבל מפולי תחתון גם בצורה של פטישים
התרגיל השלישי אני לא זוכר את השם שלו אני מתכופף והיד באוויר ואני פשוט עם דאמבל עושה curl כזה יד יד.
אימון B:
גב:
מסור עם דאמבל על ספסל 8*4
פולי עליון רחב 8*4
פולי צר 8*4
יד אחורית:
מקבילים עם משקל 8*4
פולי עליון ומוט סוג של איזי בר כזה פשוט פשיטה בעמידה. 4*8
פשיטה עם חבל 8*4
אימון C
סקוואטים 5*3
תאומים תרגיל די רגיל לתאומים 8*4
דד ליפט 3*5
כתפיים:
דחיקת דאמבלים 8*4
הרמה מהצדדים של הדמבלים אני לאזוכר תשם באנגלית 8*4
front raise עם דאמבלים 8*4

בטח שהידיים יהיו בפיגור. בABC אתה נותן גירוי לשרירי הידיים רק פעם בשבוע אם אתה עובד 3 פעמים בשבוע, ואם אתה עובד 5-6 פעמים בשבוע אתה לא מספיק להתאושש מאימון לאימון ובגלל זה הידיים לא מצליחות לגדול כי אין להן מספיק מנוחה בשביל זה. תוכנית ABC תהיה אידיאלית רק לאנשים על סטרואידים בגלל יכולת ההתאוששות הגבוהה בתנאי שהם יעבדו בה 5-6 פעמים בשבוע, כלל האוכלוסיה ירוויח יותר מעבודה של 3-4 אימונים בשבוע בפיצול נמוך (AB או FBW).
גם לעשות סקוואט פעם בשבוע זה לא טוב צריך מינימום פעמיים.

תעבור לAB של 4 פעמים בשבוע יש כמה דוגמאות יפות בפורטל

יש פולי רחב שבו הידים נימצאות במיד (לא במצב שכף היד מול הפנים אלא שאמצע היד מול הפנים מזכיר מכת קרטה כזה)
ממליץ לך לנסות לשלב את את זה שברחב לאיזה סת שתיים
אחורית בפולי נסה לעשות שהידים היו בסופניצה
(פנים למול כף יד)
עוד הייתי ממליץ לך לעשות הרקולס זה תרגיל שאישית ראיתי על הרבה אנשים תוצאות
(אצלי זה תמיד היה פשוט כפיפה רגילה עם מוט או מכונה להמישקל כבד)
בכללי זאת המלצה שלי אני לא רואה פה סיבה שתוכנית שלך לא תביא תוצאות בידיים תנסה לשחק בנפח ועצימות תעלה ותוריד את החזרות מידיי פעם למשהו שיתאים לך

יש פולי רחב שבו הידים נימצאות במיד (לא במצב שכף היד מול הפנים אלא שאמצע היד מול הפנים מזכיר מכת קרטה כזה)
(פנים למול כף יד)
בכללי זאת המלצה שלי אני לא רואה פה סיבה שתוכנית שלך לא תביא תוצאות בידיים תנסה לשחק בנפח ועצימות תעלה ותוריד את החזרות מידיי פעם למשהו שיתאים לך
עבודה בסופינציה נותנת דגש חזק יותר על האמות, אם אתה מעוניין לעבוד על בייספס ולא לתת דגש לאמות אין טעם לעבוד בסופינציה.
בכל מקרה מה שהוא צריך זה לא תרגילים אחרים לידיים אלה תוכנית אימונים אחרת.

• פותח/ת השרשור
עבודה בסופינציה נותנת דגש חזק יותר על האמות, אם אתה מעוניין לעבוד על בייספס ולא לתת דגש לאמות אין טעם לעבוד בסופינציה.
(פנים למול כף יד)
מה לא בסדר בתוכנית? כאילו מה ספציפית לא נראלך טוב?

אגב איציק אני עובד בתרגיל של הפולי אחורית כמו שאמרת בתרגיל הראשון התרגיל השני הוא עם חבל ככה שאי אפשר חח

מה לא בסדר בתוכנית? כאילו מה ספציפית לא נראלך טוב?

אגב איציק אני עובד בתרגיל של הפולי אחורית כמו שאמרת בתרגיל הראשון התרגיל השני הוא עם חבל ככה שאי אפשר חח
תקרא את התגובה הראשונה שלי למעלה הסברתי שם מה בדיוק לא טוב בתוכנית.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית