הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ ידיים בפיגור

adirb20

משתמש מתחיל
35
0
נק' מוניטין:
3
35
0
אני מתאמן כבר כמה שנים עם הפסקות חזרתי לפני 7 חודשים בכסאח רציני מאוד וגדלתי מלא , עכשיו היום מאמן אחד שהוא בדי בילדר בעצמו שי חיון שהיה מר ישראל.
אמר לי שאני ממש גדול ושהתפתחתי ממש יפה אבל שהגוף שלי לא פרופוציונלי הגב שלי ממש גדול ורחב (בקטע מפגר קצת נשמע מתנשא אבל אני לא חח.)
החזה שלי רחב ממש אבל הוא אמר שהוא לא בולט מספיק קדימה ביחד לגוף שלי ועוד משו הוא אמר שהידיים שלי קטנות לעומת הגב .
עכשיו כמה שאלות שיש לי הוא אמר לי לנסות לשים את האימון של הידיים הכל ביום אחד (אני עושה ABC של גב אחורית, חזה קדמית ו רגליים דדליפט וכתפיים)
איך אני משנה את זה שיהיה לי יום שבו אני מתאמן נטו רק על ידיים ואיזה תרגילים נותנים יותר נפח לחזה קדימה מאשר מרחיבים אותו כמו fleys לדוגמא.
תודה מקרב לב

אדיר

התוכנית שלו דיי גבולית אתה מיתנהג כאילו יש לו פה 222222 סטים בכול אימון שהאמת היא מימה שספרתי הוא מגיע ל24-27 סטים מקסימיום
בלחץ בתור ליפטר אני גם ימליץ לו על משהו שמובסס על הרמות כבדות אך בתור ניסיון אישי אני יודע שלא הכול הוא שחור לבן יש מצב שלו נוח יותר תוכנית עם יותר נפח ועבודה יותר ממוקדת מאשר לעשות ab מבוסס
והוא אמר שהוא רוצה לעבוד על ידים אמות זה בידים

התוכנית שלו דיי גבולית אתה מיתנהג כאילו יש לו פה 222222 סטים בכול אימון שהאמת היא מימה שספרתי הוא מגיע ל24-27 סטים מקסימיום
בלחץ בתור ליפטר אני גם ימליץ לו על משהו שמובסס על הרמות כבדות אך בתור ניסיון אישי אני יודע שלא הכול הוא שחור לבן יש מצב שלו נוח יותר תוכנית עם יותר נפח ועבודה יותר ממוקדת מאשר לעשות ab מבוסס
והוא אמר שהוא רוצה לעבוד על ידים אמות זה בידים
לא קשור לכמות סטים. ABC יש 2 דרכים לעבוד. 3 פעמים בשבוע ו5-6 פעמים בשבוע. ב-3 פעמים בשבוע אתה לא תגרה מספיק את השריר והוא לא יגדל טוב. ב5-6 פעמים בשבוע אתה לא תתאושש מספיק כדי שהשריר יגדל. אין טעם לעשות ABC לאף מתאמן טבעי. נקודה.

לא קשור לכמות סטים. ABC יש 2 דרכים לעבוד. 3 פעמים בשבוע ו5-6 פעמים בשבוע. ב-3 פעמים בשבוע אתה לא תגרה מספיק את השריר והוא לא יגדל טוב. ב5-6 פעמים בשבוע אתה לא תתאושש מספיק כדי שהשריר יגדל. אין טעם לעשות ABC לאף מתאמן טבעי. נקודה.
למה לא? אני מכיר הרבה שעושים את abc והידים שלהם גדלו באופן יפה
אני אישית גדלתי יפה בידים רק כאשר עשיתי abc
(עם רווח של יום בכול אימון והחלוקה שלי הייתה שונה)
אפשר לעשות abc בגבול מסיום
לא חייבים להעמיס על השריר 5-6 פעמים בשבוע ולמקד אלף תרגלים על שריר אלא לעשות את זה בצורה יותר מתונה

תסביר אז איך החזה והגב מתפתחים לי מאימון לאימון ודווקא הידיים לא
אגב זה סקוואט פעמיים בשבוע
כי כנראה לחזה ולגב הגירוי מספיק ולידיים לא. מה אתה רוצה שאני עוד אסביר לך? גוף האדם לא שחור לבן אי אפשר תמיד לענות לך למה משהו אחד מתקדם ומשהו אחר לא. מה שכן מה שאני אמרתי רלוונטי ל90% או יותר מהאוכלוסיה.
למה לא? אני מכיר הרבה שעושים את abc והידים שלהם גדלו באופן יפה
אני אישית גדלתי יפה בידים רק כאשר עשיתי abc
(עם רווח של יום בכול אימון והחלוקה שלי הייתה שונה)
אפשר לעשות abc בגבול מסיום
לא חייבים להעמיס על השריר 5-6 פעמים בשבוע ולמקד אלף תרגלים על שריר אלא לעשות את זה בצורה יותר מתונה
כשאתה משווה אפילו ABC נפח לאומת תוכנית כוח כמו SS אז כנראה שכן, אתה תגדל יותר, אבל למתאמן הממוצע עבודה בנפח קצת יותר נמוך וגירוי דו שבועי לכל שריר (כגון AB של 4 פעמים בשבוע) יתן תוצאה יותר טובה.
כמו שאמרתי, ABC דורש ממך לעבוד הרבה יותר כדי לראות תוצאות, לרוב אתה לא תוכל להתאושש ותתקדם לאט יותר מהפוטנציאל שלך.

אני מתאמן כבר כמה שנים עם הפסקות חזרתי לפני 7 חודשים בכסאח רציני מאוד וגדלתי מלא , עכשיו היום מאמן אחד שהוא בדי בילדר בעצמו שי חיון שהיה מר ישראל.
אמר לי שאני ממש גדול ושהתפתחתי ממש יפה אבל שהגוף שלי לא פרופוציונלי הגב שלי ממש גדול ורחב (בקטע מפגר קצת נשמע מתנשא)
אם הוא היה מר ישראל הקשב לו. הוא בטוח מבין על מה הוא מדבר... 😣

נניח והוא עובד באותו אימון על הידיים (נניח באותו אימון גב וידיים) בABC יוצא שהוא נותן פעמיים בשבוע אימון לידיים (אומנם יהיה גם עבודה ביום חזה אבל לא משהו רציני) ולעומת זאת בAB גם הוא יתן פעמיים אימון לידיים בשבוע (יד קדמית ואחורית באותו אימון או מפוצל) אז מה שאתה אומר שה3-4 סטים שהוא מוסיף באימון עקב הABC הם מה שהורסות לא את הגדילה בידיים....אני חולק עלייך

כי כנראה לחזה ולגב הגירוי מספיק ולידיים לא. מה אתה רוצה שאני עוד אסביר לך? גוף האדם לא שחור לבן אי אפשר תמיד לענות לך למה משהו אחד מתקדם ומשהו אחר לא. מה שכן מה שאני אמרתי רלוונטי ל90% או יותר מהאוכלוסיה.

כשאתה משווה אפילו ABC נפח לאומת תוכנית כוח כמו SS אז כנראה שכן, אתה תגדל יותר, אבל למתאמן הממוצע עבודה בנפח קצת יותר נמוך וגירוי דו שבועי לכל שריר (כגון AB של 4 פעמים בשבוע) יתן תוצאה יותר טובה.
כמו שאמרתי, ABC דורש ממך לעבוד הרבה יותר כדי לראות תוצאות, לרוב אתה לא תוכל להתאושש ותתקדם לאט יותר מהפוטנציאל שלך.
אני מבין מה שאתה טוען אבל הוא כבר הוכיח לנו שהוא יותר מהמתיאמן המממוצע ועובדה שיש לו את היכולת ואת המאמץ להיתקדם בתוכנית הזאת

נניח והוא עובד באותו אימון על הידיים (נניח באותו אימון גב וידיים) בABC יוצא שהוא נותן פעמיים בשבוע אימון לידיים (אומנם יהיה גם עבודה ביום חזה אבל לא משהו רציני) ולעומת זאת בAB גם הוא יתן פעמיים אימון לידיים בשבוע (יד קדמית ואחורית באותו אימון או מפוצל) אז מה שאתה אומר שה3-4 סטים שהוא מוסיף באימון עקב הABC הם מה שהורסות לא את הגדילה בידיים....אני חולק עלייך
אני לא חושב שהבנתה הדיון פה הוא על בילדר שאמר לו לתת אימון שלם לידיים
מישמע = שעה וחצי של פימופמי בייספ וטרייספ בלי הפסקה

מה מבחינת חילוק ימי העבודה בצרוה הנ"ל
ABXABC

A: חזה - 3 *5 , כתפיים 3*8 + יד אחורית 2 תרגילים
B: גב - 3*5 , רגליים 3*5 + יד קדמית 2תרגילים
X - מנוחה
A- חזה בלבד - 3 סטים חימום ו 1 כבד ל3חזרות + מבודדים דמבלים ופלייסים למיניהם בנפח של 8 חזרות
B- גב בלבד - דדליפט כבד 1*5 , מתח ,פולי וכל השאר ל8 חזרות
C- רגליים + כתפיים + אחורית + קדמית - סקוואט חימום ו1 כבד ל3 חזרות , כתפיים 3*5 + מבודדים מה שבא לו ל 8 חזרות ואז יד קדמית 2 תרגילים ואחורית 2 תרגילים * 8-12 חזרות ל 2-3 סטים

נערך לאחרונה:
אני מבין מה שאתה טוען אבל הוא כבר הוכיח לנו שהוא יותר מהמתיאמן המממוצע ועובדה שיש לו את היכולת ואת המאמץ להיתקדם בתוכנית הזאת

אני לא חושב שהבנתה הדיון פה הוא על בילדר שאמר לו לתת אימון שלם לידיים
מישמע = שעה וחצי של פימופמי בייספ וטרייספ בלי הפסקה

אני דיברתי על העניין השני (אם תשים לב) שהוא עובד ABC והמליצו לו לעבור לAB..
אגב בתור אנשים שמבינים דבר או שניים בתחום אתם צריכים לדעת שלא הכול מתאים לכולם יכול להיות גם מתאמן טבעי שמפצל ABCD וזה עובד לו,יהיו מעט כאלה אבל גם כאלה יהיו כל אדם בנוי שונה ואי אפשר לפסול שום דבר על הסף...דוגמא לכך היא GVT שבראשיתה מומלצת לסייקליסטים אך גם למתאמנים טבעיים היא תביא תוצאות מאוד יפות (ניסיתי על עצמי).

אני דיברתי על העניין השני (אם תשים לב) שהוא עובד ABC והמליצו לו לעבור לAB..
אגב בתור אנשים שמבינים דבר או שניים בתחום אתם צריכים לדעת שלא הכול מתאים לכולם יכול להיות גם מתאמן טבעי שמפצל ABCD וזה עובד לו,יהיו מעט כאלה אבל גם כאלה יהיו כל אדם בנוי שונה ואי אפשר לפסול שום דבר על הסף...דוגמא לכך היא GVT שבראשיתה מומלצת לסייקליסטים אך גם למתאמנים טבעיים היא תביא תוצאות מאוד יפות (ניסיתי על עצמי).
בתור מישהו שמבין במקצוע כמו טנק (הימישתמש) אני רק הולך על מה שהוכיח את עצמו בשטח ולא מה שיש לו סבירות לעבוד אני לא מוצא סיבה שהוא ירכז שעה וחצי של פימפומים, והפך הרבה אנשים שנימצאים במקצוע הזה מטילים על מיתאמנים שלהם את השיטה שלהם במקום שהם יחפרו לתוך המיתאמן ויראו מה הכי מתאים לו זה למה רבים מהמאמנים בארץ פולטים שטיות הם תקועים על דבר אחד במקום אפילו לנסות לראות מה הכי מתאים

בתור מישהו שמבין במקצוע כמו טנק (הימישתמש) אני רק הולך על מה שהוכיח את עצמו בשטח ולא מה שיש לו סבירות לעבוד אני לא מוצא סיבה שהוא ירכז שעה וחצי של פימפומים, והפך הרבה אנשים שנימצאים במקצוע הזה מטילים על מיתאמנים שלהם את השיטה שלהם במקום שהם יחפרו לתוך המיתאמן ויראו מה הכי מתאים לו זה למה רבים מהמאמנים בארץ פולטים שטיות הם תקועים על דבר אחד במקום אפילו לנסות לראות מה הכי מתאים

אני גם נגד זה מראש ולא הייתי ממליץ על זה לאף מתאמן טבעי-דברתי על העקרון של לפסול כל דבר שלא "לפי הספר" מה שנקרא-לדוגמא אני מכיר משהו טבעי ב100% (אין לו גודל משוגע או משהו כזה,בחור גדול לא יותר) שמתקדם יפה מאוד כבר מעל שנה בABCDE כמה שזה נשמע מפגר וטיפשי זה פועל לו-הבנאדם בה ודופק 20 ומשהו סטים לכתפיים,לא נפצע ואף גדל-לא הייתי ממליץ את זה לאף אחד ושהוא אמר לי את זה התאפקתי לו לצחוק אבל זה פועל לו אז מה אפשר להגיד?

סליחה על ההתפרצות
במצב של מסה זה לא טוב. האם בחיטוב זה טוב? 4-5

סליחה על ההתפרצות
במצב של מסה זה לא טוב. האם בחיטוב זה טוב? 4-5
במצב של חיטוב זה עוד יותר גרוע כי בגרעון קלורי אתה עוד יותר עייף. בחיטוב כמות האימונים צריכה להיות עוד יותר קטנה כדי לשמור כמה שיותר על משקלי העבודה.

אני גם נגד זה מראש ולא הייתי ממליץ על זה לאף מתאמן טבעי-דברתי על העקרון של לפסול כל דבר שלא "לפי הספר" מה שנקרא-לדוגמא אני מכיר משהו טבעי ב100% (אין לו גודל משוגע או משהו כזה,בחור גדול לא יותר) שמתקדם יפה מאוד כבר מעל שנה בABCDE כמה שזה נשמע מפגר וטיפשי זה פועל לו-הבנאדם בה ודופק 20 ומשהו סטים לכתפיים,לא נפצע ואף גדל-לא הייתי ממליץ את זה לאף אחד ושהוא אמר לי את זה התאפקתי לו לצחוק אבל זה פועל לו אז מה אפשר להגיד?
''אני לא ימליץ לך להמשיך ככה''
או לשתוק עדיף באמת רוב הזמן לשתוק כי כול עוד היה נזק כול שהוא בחיים לא יקשיב לך
אבל במיקרה כמו הנל (שהוא אינו הוכיח שהוא יעמוד בעומס)
אני ימליץ לא לעשות כך

''אני לא ימליץ לך להמשיך ככה''
או לשתוק עדיף באמת רוב הזמן לשתוק כי כול עוד היה נזק כול שהוא בחיים לא יקשיב לך
אבל במיקרה כמו הנל (שהוא אינו הוכיח שהוא יעמוד בעומס)
אני ימליץ לא לעשות כך

הגענו להסכמה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית