הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון מעורר מחלוקת בנושא שאהוב עליי במיוחד

היכולת/סיכוי להתעשר בכוחות עצמך (שווי של כ 20 מיליון שקל) הוא כ'כ נמוך שעדיף לחשוב על מימוש עצמי אחר
אל תדאג אחרי שאני אהיה עשיר אני אזמין אותך לבירה כדי שתקנא

היכולת/סיכוי להתעשר בכוחות עצמך (שווי של כ 20 מיליון שקל) הוא כ'כ נמוך שעדיף לחשוב על מימוש עצמי אחר

אז אתה בעצם אומר שעדיף לבחור מימוש עצמי שקל להשיג מאשר אחד קשה שיגרום לך לעבוד קשה ולהשקיע?

אז אתה בעצם אומר שעדיף לבחור מימוש עצמי שקל להשיג מאשר אחד קשה שיגרום לך לעבוד קשה ולהשקיע?
זה לא מה שאמרתי, אבל לפני שאתה מגדיר לעצמך מטרה צריך לבדוק שהיא ריאלית.
ברמת ההשקעה שלי בעבודה אני מרוויח יותר מחלק ופחות מאחרים אבל רמת ההשקעה כדי להתעשר גדולה בהרבה וכאמור עם סיכויי הצלחה נמוכים

• פותח/ת השרשור
זה לא מה שאמרתי, אבל לפני שאתה מגדיר לעצמך מטרה צריך לבדוק שהיא ריאלית.
ברמת ההשקעה שלי בעבודה אני מרוויח יותר מחלק ופחות מאחרים אבל רמת ההשקעה כדי להתעשר גדולה בהרבה וכאמור עם סיכויי הצלחה נמוכים
מעבודה כשכיר לא תתעשר חביבי, אבל כנראה שאתה יודע את זה והמטרה שלך לא להתעשר.
בלבזור יודע שמעבודה כשכיר הוא לא יתעשר ולכן...

מעבודה כשכיר לא תתעשר חביבי, אבל כנראה שאתה יודע את זה והמטרה שלך לא להתעשר.
בלבזור יודע שמעבודה כשכיר הוא לא יתעשר ולכן...
אתה צריך לקפוץ למכון וייצמן ,אתה תופתע לגלות שהרבה מיליונרים שעשו את ה"מכה" עדיין עובדים שם וחוקרים את מה שהם אוהבים כמו שהם עשו לפני המכה (עדי שמיר עולה לי עכשיו לראש ויש עוד) ושיש שם הבה פרופסורים שמעדיפים לעבוד שם במקום לעבוד במשרות של מיליונים בחברות בחו"ל. גם לא מעט עשירים התחילו כשכירים וקיבלו מהעבודה את היכולות והידע שאפשרו להם להתעשר.

ויצא לי להכיר הרבה בעלי עסקים עמידים ולרוב הם יותר לחוצים משכירים ,הם לחוצים כשיש להם יותר מידי עבודה ולקוחות ,הם לחוצים כשיש להם פחות מידי עבודה ולקוחות ולרובם היו פחות שעות שינה מהעובדים שלהם. זה לא נכון בכל מצב ובסופו של דבר כשהעסק מספיק גדול אז לפעמים הכל נרגע ,אבל הכללות הן דבר טיפשי לשני הכיוונים ומעידות על כך שאתה לא מכיר מספיק מקרים.

לפני כמה שנים כשעבדתי בתור מדריך בחדר כושר ברחובות התאמן אצלי אדם נחמד מאוד שהיה מנהל של חברה שסיפקה מוצרים למוסכים והוא התעשר מאוד בסופו של דבר וקנה בעצמו כמה מוסכים (מולטי מיליונר ,אני זוכר שהוא היה הולך למקומות הפלצניים התל אביביים ומספר לי אחר כך על כמה כל הסלבריטאיות אנורקסיות ומסכנות).

אני זוכר שהוא סיפר לי פעם סיפור על מלך שהיה בחופשה ופגש דייג ,הוא ישב לידו ושאל אותו:
"תגיד מה אתה עושה כל היום?"
והוא ענה לו :"דג"
ואז המלך שאל אותו: "אתה לא רוצה לעשות משהו עם החיים שלך?"
והדייג ענה "מה?"
"אני לא יודע ,תלמד תתפתח תפתח עסק תעבוד קשה ,תתעשר תשפיע ואולי יום אחד תהפוך בעצמך להיות מלך"
והדייג שאל" "ואז מה יצא לי מזה?"
"אני לא יודע תוכל להנות מהחיים לצאת לחופשה להנות כמוני ולדוג"
והדייג ענה: "אבל כבר עכשיו אני יכול לדוג ,למה לי להתאמץ?"

אדם לא צריך להיות מיליונר בשביל בחורות (כן ,גם בחורות יפות) ,הוא לא צריך להיות עשיר בשביל לבלות ורובנו לא צריכים להיות מיליונרים בשביל להגשים את המטרות שלנו ,מה שהוא צריך זה משכורת מספיק טובה ,זמן פנוי ואת הרצון להנות מהחיים. ככה באמת ניהיים עשירים ,אבל מה אני מבין ,אני צב כמו החברה ממכון ויצמן ,כמו האדם שהתאמן אצלי וכמו כל מי שחושב אחרת ממך...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית