תראה מה מלמדים אותם שם ב TRX..מתח באחיזה ניטראלית?
סתם, אני מאמין שהוא התכוון לאחיזה צדדית כזאת, בין פרונציה לסופיציה
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
תראה מה מלמדים אותם שם ב TRX..מתח באחיזה ניטראלית?
אהה הבנתיתראה מה מלמדים אותם שם ב TRX..
סתם, אני מאמין שהוא התכוון לאחיזה צדדית כזאת, בין פרונציה לסופיציה
אני מתאמן בימי ראשון - שלישי - חמישי. אבל אם בא לכם שאני אחלק כאפות אני מוכן להגיע.לרגל סיום תקופת המסה של @עידו זהבי אנחנו עושים יום רביעי אימון 1RM, אתה מוזמן להצטרף (לא בהכרח לעשות אימון 1RM)
קמתי עם שילשולים. האימון מבוטל לצערי הרב!
חחח נכון לא חשבתי על זה.. אבל אני עובד עד 20:00, מתי אתם מתכננים להתחיל אימון?זה רק הגורל שאומר לך לבוא מחר:s49:
מה השעה הכי מוקדמת שתוכל לבוא?חחח נכון לא חשבתי על זה.. אבל אני עובד עד 20:00, מתי אתם מתכננים להתחיל אימון?
תכלס לפי איך שהאוכל זורם דרכי בשעה הזאת אני בספק אם אגיע ללימודים והעבודה מחר. תלוי איך ארגיש. שמעתי שסקוואט ושילשולים זה שילוב חראמה השעה הכי מוקדמת שתוכל לבוא?
אם בכל זאת תבוא, אנחנו מתחילים ב-6תכלס לפי איך שהאוכל זורם דרכי בשעה הזאת אני בספק אם אגיע ללימודים והעבודה מחר. תלוי איך ארגיש. שמעתי שסקוואט ושילשולים זה שילוב חרא
אימון אחרי מחלה, לא התאמנתי בשישי וביומיים האחרונים שילשלתי ואיבדתי משקל. לא היה משהו ששווה תיעוד,
קצת סקוואט, קצת בנץ' (105X3 בסוף) ומתח באחיזה ניטרלית מ.ג+15 ק"ג 3X5.
מקווה לחזור לעצמי מהר.
מ.ג עדכני:
83.5, ירידה של 700 גרם משקילה קודמת, סה"כ ירידה של 7.4 ק"ג מתחילת התהליך.
בגדול כן, רואים שיפור מבחינה ויזואלית, מבחינת משקלים, לצערי השבועיים האחרונים היו קצת "קטבוליים" מבחינת אורח אימונים ושגרה תזונתית אבל מקווה להתאושש מזה קצת. יש ניצנים של רגישות בכתפיים מהבנץ'(שאיכשהו הוא לא נחלש) מהיום נפח האחרון אבל סה"כ בסדר.מרוצה עד כה מהחיטוב? רואה שינוי טוב בגוף?
קודם כל היה ממש כיף..איך היה ברביעי באימון?
כי זה הדבר ביחיד שראוי לציון, בנץ' ודדליפט ברצפה@yuval197 נתן 160 סקוואט 👏
מה עם מאור? גם בדק סינגלים?קודם כל היה ממש כיף..
היינו שם 3 וחצי שעות וכל מה שהבאתי זה תמרים. אם הייתי יודע שזה מה שיהיה הייתי מביא עוד אוכל
יום שבת 4 ימים לפני האימון נתתי סקוואט 120 ל 5, 3, 4, אז התחלתי ביום רביעי עם 125 כי פחדתי קצת, עלה ממש מהר. שמתי 132.5- עלה לאט אבל טוב אפילו בלי קריסה קטנה. שמתי 137.5- כשל מהיר.. באסה
בנץ ניסיון רישון 102.5 כשל, ניסיון שני 102.5 עלה, שלישי 105 כשל.
דדליפט 160 עלה סבבה, 165 כשל, 162.5 עלה. בכל הניסיונות הגב היה בסדר גמור.
@yuval197 נתן 160 סקוואט 👏
לא הוא לא ראה סיבה לבדוק.. מה גם שהוא עושה עכשיו פרוטוקול פציעות לסקוואטמה עם מאור? גם בדק סינגלים?