הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

חזק, אבל יותר שמן ממך

• פותח/ת השרשור Rami R
  • פורסם בתאריך
גרף ההתקדמות עודכן לאחרונה ב-27/2/16
  • פותח/ת השרשור
לרגל סיום תקופת המסה של @עידו זהבי אנחנו עושים יום רביעי אימון 1RM, אתה מוזמן להצטרף (לא בהכרח לעשות אימון 1RM)
אני מתאמן בימי ראשון - שלישי - חמישי. אבל אם בא לכם שאני אחלק כאפות אני מוכן להגיע.

• פותח/ת השרשור
מה השעה הכי מוקדמת שתוכל לבוא?
תכלס לפי איך שהאוכל זורם דרכי בשעה הזאת אני בספק אם אגיע ללימודים והעבודה מחר. תלוי איך ארגיש. שמעתי שסקוואט ושילשולים זה שילוב חרא

• פותח/ת השרשור
  • פותח/ת השרשור
מרוצה עד כה מהחיטוב? רואה שינוי טוב בגוף?
בגדול כן, רואים שיפור מבחינה ויזואלית, מבחינת משקלים, לצערי השבועיים האחרונים היו קצת "קטבוליים" מבחינת אורח אימונים ושגרה תזונתית אבל מקווה להתאושש מזה קצת. יש ניצנים של רגישות בכתפיים מהבנץ'(שאיכשהו הוא לא נחלש) מהיום נפח האחרון אבל סה"כ בסדר.
אפשר לשפר כמה דברים כדי לזרז ירידה אבל כל עוד אני יורד לפחות חצי קילו בשבוע אני מרוצה.

איך היה ברביעי באימון?

איך היה ברביעי באימון?
קודם כל היה ממש כיף..
היינו שם 3 וחצי שעות וכל מה שהבאתי זה תמרים. אם הייתי יודע שזה מה שיהיה הייתי מביא עוד אוכל
יום שבת 4 ימים לפני האימון נתתי סקוואט 120 ל 5, 3, 4, אז התחלתי ביום רביעי עם 125 כי פחדתי קצת, עלה ממש מהר. שמתי 132.5- עלה לאט אבל טוב אפילו בלי קריסה קטנה. שמתי 137.5- כשל מהיר.. באסה
בנץ ניסיון רישון 102.5 כשל, ניסיון שני 102.5 עלה, שלישי 105 כשל.
דדליפט 160 עלה סבבה, 165 כשל, 162.5 עלה. בכל הניסיונות הגב היה בסדר גמור.
@yuval197 נתן 160 סקוואט 👏

• פותח/ת השרשור
קודם כל היה ממש כיף..
היינו שם 3 וחצי שעות וכל מה שהבאתי זה תמרים. אם הייתי יודע שזה מה שיהיה הייתי מביא עוד אוכל
יום שבת 4 ימים לפני האימון נתתי סקוואט 120 ל 5, 3, 4, אז התחלתי ביום רביעי עם 125 כי פחדתי קצת, עלה ממש מהר. שמתי 132.5- עלה לאט אבל טוב אפילו בלי קריסה קטנה. שמתי 137.5- כשל מהיר.. באסה
בנץ ניסיון רישון 102.5 כשל, ניסיון שני 102.5 עלה, שלישי 105 כשל.
דדליפט 160 עלה סבבה, 165 כשל, 162.5 עלה. בכל הניסיונות הגב היה בסדר גמור.
@yuval197 נתן 160 סקוואט 👏
מה עם מאור? גם בדק סינגלים?

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית