הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ כמה שאלות לחישוב קלוריות

Chestbrah

משתמש מתחיל
64
1
נק' מוניטין:
1
64
1
שלום לכולם, יש לי מספר שאלות לגבי תפריטים וחישוב הקלוריות, תודה לכל העונים 😃

1. בתפריט מסה נקיה / ניטרלי לחשב גם ירקות?

2. הבנתי שכדי לחשב את הRMR מכפילים את הBMR ב-1.2, אבל יש גם 1.3 ו1.4, מה זה אומר?

3. בתפריט מסה נקיה בחישוב קלוריות יומיות צריכים לעשות BMR כפול 1.2 + 500?

4. בתפריט ניטרלי, לעשות BMR כפול 1.2 + 150 שזה בערך הקלוריות של האימון?

תודה לכל העונים 😃

.1 לירקות יש ערך קלורי לכן תמיד מומלץ לקחת אותם בחשבוןבתפריטי אם תאכל נייטרלי ותוסיף הרבה ירקות לא תיהיה בדיוק בנייטרלי.
2. 1.3 1.4 לבעלי חילוף חומרים מאוד מהיר או אנשים שהולכים הרבה במהלך היום כחלק מעבודתם או שיגרת חייהם.
3. אתה יכול להתחיל בפלוס של 500. רק אל תשכח להוסיף את הקלוריות של האימונים כח ואירובי.
4. תעשה תפריט שבועי אל תוסיף קלוריות פר יום תחבר את כל האימונים שלך והקלוריות שנשרפות ותוסיף אותן בכל יום באופן שווה

1. מומלץ. ניתן להגיע בקלות למאות בודדות של קלוריות באכילת ירקות בלבד.
2. כפול 1.2 זו ההערכה הכללית לאדם ממוצע. 1.3 ו1.4 הן הערכות לאנשים פעילים יותר. הדרך הכי טובה לדעת היא להתחיל מ1.2 ולהעלות לפי הצורך על סמך שינוי במשקל הגוף.
3. בגדול כן.
4. כנ"ל, כמובן שזה יכול להשנות ע"פ תכנית האימונים. אתה מתאמן בנפח גבוה בABC אז כנראה שאתה שורף יותר מ150 קלוריות באימון.
אגב, לקרוא לעצמך Chestbrah זה קטבולי.

• פותח/ת השרשור
.1 לירקות יש ערך קלורי לכן תמיד מומלץ לקחת אותם בחשבוןבתפריטי אם תאכל נייטרלי ותוסיף הרבה ירקות לא תיהיה בדיוק בנייטרלי.
2. 1.3 1.4 לבעלי חילוף חומרים מאוד מהיר או אנשים שהולכים הרבה במהלך היום כחלק מעבודתם או שיגרת חייהם.
3. אתה יכול להתחיל בפלוס של 500. רק אל תשכח להוסיף את הקלוריות של האימונים כח ואירובי.
4. תעשה תפריט שבועי אל תוסיף קלוריות פר יום תחבר את כל האימונים שלך והקלוריות שנשרפות ותוסיף אותן בכל יום באופן שווה
תודה על המענה,
אז אתה בעצם אומר שאם כרגע אני בניטרלי, אז כדי לעבור למסה אני צריך לעשות BMR כפול 1.2+ 150 (שזה האימון בערך) + 500 על ההתחלה?

עקרונית כן. אם אתה רוצה מסה נקיה אתה יכול גם להתחיל בפלוס של 300-400 קלוריות ולראות קצב עליה. ממשיך לעלות טוב תשאר וכל פעם שאתה נתקע תעלה קלוריות.
או שתעשה את זה בהדרגה או שישר תתחיל מפלוס 500 כל אחד ומה שהוא מעדיף

תודה על המענה,
אז אתה בעצם אומר שאם כרגע אני בניטרלי, אז כדי לעבור למסה אני צריך לעשות BMR כפול 1.2+ 150 (שזה האימון בערך) + 500 על ההתחלה?
תתחיל מפלוס 200 ותראה כמה אתה עולה בשבוע, בסביבות 1/2 קילו לשבוע זו עלייה טובה

תתחיל מפלוס 200 ותראה כמה אתה עולה בשבוע, בסביבות 1/2 קילו לשבוע זו עלייה טובה
הבעיה שב200 קלוריות מאוד קל להתבלבל בסטיות ובטעות להיות על נייטרלי בגלל זה לא המלצתי. צריך להיות מאוד מחושבים

הבעיה שב200 קלוריות מאוד קל להתבלבל בסטיות ובטעות להיות על נייטרלי בגלל זה לא המלצתי. צריך להיות מאוד מחושבים
סטיות תמיד יהיו. תמיד עדיף להעלות ולהוריד קלוריות בהדרגה.
חוץ מזה שעל טווח של שבוע, פספוס של 200 קלוריות הוא זניח

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית