הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מרחק המוט מהרצפה בדדליפט.

• פותח/ת השרשור Ori.S
  • פורסם בתאריך

Ori.S

משתמש משקיע
2,609
2,646
נק' מוניטין:
11,371
2,609
2,646
אני מתאמן בחדר כושר עם מוט ברזל, ומאלתר הגבהה בניסיון להתחיל את התנועה מהגובה הסטנדרטי. בחלק מהסרטונים של האנשים פה נראה לי שהמוט אצלי נמוך מדי, ובחלק נראה שגבוה מדי. בספר של ריפטו הוא מדבר על כ-20 ס"מ מהחלק התחתון של המוט ועד לרצפה. רציתי לדעת אם מישהו יודע מה הקטרים של פלטות 20 ק"ג אצלו בחדר הכושר, או של הפלטות בתחרויות. תודה 😃

• פותח/ת השרשור
חוב לראק צריך להפחיד רק אנשים שאומרים דברים שניתן להוכיח אבל הם לא מסוגלים. תראה את שלד למשל, כל הודעה שנייה שלו זה על כמה שהוא זיין ואי אפשר לעשות כלום עם זה.
הבאת לי רעיון ענק. חוב לראק לכל מי שטוען שיש אלוהים.

@Moran W

לא באופן ישיר, אולי הבנתי באופן שגוי מהדברים שלך, אמרת שיש אנשים שממש מקפידים להוריד נעליים בגלל ההבדל הזה, זה היה נשמע כאילו אתה מסכים עם זה.
אני לא טוען שזה עושה הבדל מאוד גדול, אבל בהגדרה זה כן עושה הבדל כלשהו. כמה? שאלה נהדרת, אין לי מושג.
הטענה שלך שאתה יכול למשוך את אותו משקל מקסימלי משני גבהים שונים היא פרדוקס, זה כמו שאני אגיד שהRM1 שלי הוא 220 אבל אני יכול למשוך גם 221. אם אני יכול למשוך גם 221, אז הRM1 שלי הוא לא 220.

יתכן בהחלט שהRM1 שלך עם נעלי ליפטינג ועם נעלי אולסטאר הוא זהה, כי נעלי אולסטאר נדחסות מעט, ונעלי ליפטינג לא - אז אולי הבדלי הגובה מתקזזים עקב איבוד הכוח לדחיסת הסולייה. או אם מדובר על יחף, אז אולי הבדלי היציבות של נעלי הליפטינג מתקזזים עם הבדלי הגובה.

מה שבכל מקרה לא נכון - זה שבהנתן נעליים זהות בעלות עובי סולייה שונה, אתה תמשוך אותו משקל מקסימלי.

אני לא טוען שזה עושה הבדל מאוד גדול, אבל בהגדרה זה כן עושה הבדל כלשהו. כמה? שאלה נהדרת, אין לי מושג.
הטענה שלך שאתה יכול למשוך את אותו משקל מקסימלי משני גבהים שונים היא פרדוקס, זה כמו שאני אגיד שהRM1 שלי הוא 220 אבל אני יכול למשוך גם 221. אם אני יכול למשוך גם 221, אז הRM1 שלי הוא לא 220.

יתכן בהחלט שהRM1 שלך עם נעלי ליפטינג ועם נעלי אולסטאר הוא זהה, כי נעלי אולסטאר נדחסות מעט, ונעלי ליפטינג לא - אז אולי הבדלי הגובה מתקזזים עקב איבוד הכוח לדחיסת הסולייה. או אם מדובר על יחף, אז אולי הבדלי היציבות של נעלי הליפטינג מתקזזים עם הבדלי הגובה.

מה שבכל מקרה לא נכון - זה שבהנתן נעליים זהות בעלות עובי סולייה שונה, אתה תמשוך אותו משקל מקסימלי.
נכון אבל מה שאני אומר שההבדל של הגבהים יהיה כל כך קטן שהוא לא יעבור את הסטייה של הRM1. אם הRM1 שלך הוא 200 המקסימום שלך הוא לא 200. הגדרת RM1 למקסימום מטעמי נוחות, אמנם יש הבדל קטן לא מדיד, אבל המקסימום הוא מעט גבוה מהRM1 שלך וזה וודאי ב100% אלא אם כן יש לך דיוק משוגע שהוא לא הגיוני ולא אפשרי במציאות כמו שלנו...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית