הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ קליקים בצוואר אחורי

RDX_nBq

משתמש מתחיל
268
14
נק' מוניטין:
31
268
14
היי חברים,
כבר איזה שלוש שבועות שיש לי קליקים בצוואר מאחורה למטה.
זאת אןמרת שאם אני יקח את היד אחורה ואת הכתף ויוריד את הצוואר למטה לצד אני ירגיש את זה ואני יהיה חייב להוציא קליק.
יכול להיות שזאת דלקת?
לדעתי זה קרה מלפני חודש במיליטרי פרס שבסוף התרגיל פתאום הרגשתי מין עומס כזה שהייתי חייב לשבת בסוף התרגיל מתחת לצוואר האחורי.
מה אפשר לעשות עם זה?

• פותח/ת השרשור
השאלה אם יש כאב, קליקים לא מעידים על בעיה שצריך לטפל בה, כאב כן
זה כאב ממש קטן כזה.
שאני לוקח את היד אחורה ומסובב את הצוואר אז בצד ימין למטה כזה אני מרגיש מין כאב חד כזה לחצי שנייה.
יכול להיות שזאת דלקת?

זה כאב ממש קטן כזה.
שאני לוקח את היד אחורה ומסובב את הצוואר אז בצד ימין למטה כזה אני מרגיש מין כאב חד כזה לחצי שנייה.
יכול להיות שזאת דלקת?
יכול להיות שבשריר הטרפז, בכל מקרה שים קרח 10-15 דקות פעם-פעמיים ביום באיזור הכואב, ותנוח קצת מהאימונים עד שזה יעבור, אם זה חוזר על עצמו תבדק אצל רופא

• פותח/ת השרשור
יכול להיות שבשריר הטרפז, בכל מקרה שים קרח 10-15 דקות פעם-פעמיים ביום באיזור הכואב, ותנוח קצת מהאימונים עד שזה יעבור, אם זה חוזר על עצמו תבדק אצל רופא
לא צריך לחמם את המקום ולמרוח כמה פעמים ביום וולטרן?
כן זה בטרפז אבל ממה זה נובע?
תודה רבה אחי!

תודה רבה אחי!
וולטרן זה אחלה משחה בהחלט מומלץ, קרח גורם לכיווץ כלי הדם ובכך גורם להפחתה בדלקת וזירוז תהליך ההתאוששות הטבעי, ההמלצות שאני מכיר הם לשים קרח 10-15 דקות לא יותר,
וזה יכול לנבוע מהרבה דברים
תודה רבה אחי!
וולטרן זה אחלה משחה בהחלט מומלץ, קרח גורם לכיווץ כלי הדם ובכך גורם להפחתה בדלקת וזירוז תהליך ההתאוששות הטבעי, ההמלצות שאני מכיר הם לשים קרח 10-15 דקות לא יותר,
וזה יכול לנבוע מהרבה דברים

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית