הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שמן דגים/ מולטי ויטמין וכורכמין

• פותח/ת השרשור ShayH
  • פורסם בתאריך

ShayH

משתמש מתחיל
122
6
נק' מוניטין:
6
122
6
None
הזמנתי את שלושת הדברים שבכותרת, איך לשלב בינהם? זה משנה מתי אני אקח מה?

(כולם בקפסולות)

שמן דגים או אומגה 3 ?
לגביי המולטי, תלוי איזה.. כי לכל מולטי יש מינון שונה. לרוב זה כתוב על הקופסא.

כורכומין קח 2 כדורים ביום, עדיף עם האוכל כדי שלא תקבל צרבת (מסתבר שזה קורה.. מניסיון)

את המולטי קח בבוקר, אומגה 3 וכורכומין במשך היום אחרי הארוחות.
יש סיבה שהזמנת כורכומין? דלקות?

יצאתי קצת מפגר..
לא שמתי לב ששאלת מתי לקחת ולא כמה.

בכל אופן,
מה שאמרו לך לגביי המולטי והאומגה.
כורכומין עם האוכל.
אין בעיה לקחת את כולם ביחד לדעתי.

לא זוכר איפה קראתי- שעדיף לקחת את המולטי אחרי ארוחה שמשולבת עם פחמימה כדי שיספגו הויטמינים, זה נכון?
ובכללי עצה אישית ממני כדאי לך לקחת את המולטי אחרי ארוחה בלי קשר, כי כשלוקחים אותו בלי ארוחה מרגישים אחר כך כאבים חזקים בבטן. ולא לקחת אותו לפני שינה כי אתה לא תצליח לישון גם אם לקחת אותו אחרי ארוחה בלילה.

לא זוכר איפה קראתי- שעדיף לקחת את המולטי אחרי ארוחה שמשולבת עם פחמימה כדי שיספגו הויטמינים, זה נכון?
ובכללי עצה אישית ממני כדאי לך לקחת את המולטי אחרי ארוחה בלי קשר, כי כשלוקחים אותו בלי ארוחה מרגישים אחר כך כאבים חזקים בבטן. ולא לקחת אותו לפני שינה.
אם אני לא טועה עדיף לצרוך מולטי לאחר האוכל מכיוון שיש בו הרבה ויטמינים שמסיסים בשמן מאשר אלה המסיסים במים.

אם אני לא טועה עדיף לצרוך מולטי לאחר האוכל מכיוון שיש בו הרבה ויטמינים שמסיסים בשמן מאשר אלה המסיסים במים.
כן, כמו ויטמין D. מולטי לוקחים אחרי האוכל. סביר להניח שאם תשתמש במולטי ויטמין על קיבה ריקה תסבול מבחילות.

כן, כמו ויטמין D. מולטי לוקחים אחרי האוכל. סביר להניח שאם תשתמש במולטי ויטמין על קיבה ריקה תסבול מבחילות.
בהחלט.
לפעמים אני לוקח את המולטי אחרי שייק עם חלב קוקוס וקצת ש"ש, ועדיין יש קצת בחילות.

בהחלט.
לפעמים אני לוקח את המולטי אחרי שייק עם חלב קוקוס וקצת ש"ש, ועדיין יש קצת בחילות.

אני פעם לקחתי אותו בבוקר אחרי ארוחה קטנה והיו לי כאבים,סביר להניח בגלל כמות האוכל המועטה.
עכשיו אני לוקח אותו רק אחרי ארוחה שנחשבת יחסית גדולה של אורז וחזה עוף ואני לא מרגיש כלום.

• פותח/ת השרשור
כן, קראתי על זה בפורום וראיתי שאנשים השתמשו לזה בשביל דלקות, הייתי לוקח בעבר אנטיביוטיקה וזה לא עזר, אמרתי ננסה את הדברים ה"טבעיים" לפני שנחזור לאורטופד.

אז אתם אומרים שעדיף לצרוך את הכל אחרי האוכל? אם נגיד אני אקח את הכל אחרי ארוחה ביחד זה בסדר או שעדיף לחלק?

מה הקשר בין אנטיביוטיקה לכורכורמין? אתה מבין שאם רשמו לך אנטיביוטיקה מדובר בדלקת אחרת לגמרי? שגם קילו כורכומין לא ירפא? (לא שנגד דלקות אחרות הכורכומין הוא כזה להיט אבל נגיד)

• פותח/ת השרשור
מתי שלקחתי זה היה עוד בצבא, לפני איזה שנתיים.
עכשיו שוב התחילו כאבים, לא יודע בדוק מה זה.

לקחתי כורכמין לא הרגשתי שינוי, במה זה עוזר?
לכורכומין יש פעילות אנטי-דלקתית אבל לא ברור עד כמה הוא יעיל. נראה שהוא בטוח בשימוש כך שחוץ מהמחיר אין לך מה להפסיד. לקחת עם האובל שומני.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית