עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
את המולטי קח בבוקר, אומגה 3 וכורכומין במשך היום אחרי הארוחות.
יש סיבה שהזמנת כורכומין? דלקות?
אם אני לא טועה עדיף לצרוך מולטי לאחר האוכל מכיוון שיש בו הרבה ויטמינים שמסיסים בשמן מאשר אלה המסיסים במים.לא זוכר איפה קראתי- שעדיף לקחת את המולטי אחרי ארוחה שמשולבת עם פחמימה כדי שיספגו הויטמינים, זה נכון?
ובכללי עצה אישית ממני כדאי לך לקחת את המולטי אחרי ארוחה בלי קשר, כי כשלוקחים אותו בלי ארוחה מרגישים אחר כך כאבים חזקים בבטן. ולא לקחת אותו לפני שינה.
כן, כמו ויטמין D. מולטי לוקחים אחרי האוכל. סביר להניח שאם תשתמש במולטי ויטמין על קיבה ריקה תסבול מבחילות.אם אני לא טועה עדיף לצרוך מולטי לאחר האוכל מכיוון שיש בו הרבה ויטמינים שמסיסים בשמן מאשר אלה המסיסים במים.
בהחלט.כן, כמו ויטמין D. מולטי לוקחים אחרי האוכל. סביר להניח שאם תשתמש במולטי ויטמין על קיבה ריקה תסבול מבחילות.
בהחלט.
לפעמים אני לוקח את המולטי אחרי שייק עם חלב קוקוס וקצת ש"ש, ועדיין יש קצת בחילות.
כן, קראתי על זה בפורום וראיתי שאנשים השתמשו לזה בשביל דלקות, הייתי לוקח בעבר אנטיביוטיקה וזה לא עזר, אמרתי ננסה את הדברים ה"טבעיים" לפני שנחזור לאורטופד.את המולטי קח בבוקר, אומגה 3 וכורכומין במשך היום אחרי הארוחות.
יש סיבה שהזמנת כורכומין? דלקות?
לקחת אנטיביוטיקה בגלל דלקות לא זיהומיות? צריך לשלול את הרשיון של הרופא שלך.הייתי לוקח בעבר אנטיביוטיקה
כמו שהחבר'ה פה self medicating - צריך לשלול את הרשיון שלו...לקחת אנטיביוטיקה בגלל דלקות לא זיהומיות? צריך לשלול את הרשיון של הרופא שלך.
לכורכומין יש פעילות אנטי-דלקתית אבל לא ברור עד כמה הוא יעיל. נראה שהוא בטוח בשימוש כך שחוץ מהמחיר אין לך מה להפסיד. לקחת עם האובל שומני.לקחתי כורכמין לא הרגשתי שינוי, במה זה עוזר?