הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון deus ex machina squats 190kg 5 reps

• פותח/ת השרשור קפטן קקי
  • פורסם בתאריך
ק

קפטן קקי

אורח
0
0
נק' מוניטין:
0
0
0

😲:O:O

ספוטרים : אני (קרוב) סת' (רחוק)

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
תפסיק אם כל הממבו ג'מבו הזה הוא יכול לרדת יותר נקודה הוא לא יורד על למטה ועל זה אין ויכוח מעבר לזה המשקל הוא משקל יפה אני הייתי מוריד 10-15 קילו ויורד יותר עמוק ואל תנסה להסטלבט עלי עם כל הקישקושים האלה של וינגייט תאמין לי שאני יודע על מה אני מדבר

כשהוא היה עושה היי בר הוא היה יורד עמוק יותר (יצא לי לראות). עם ביצוע כזה הוא לא יכול לרדת נמוך יות ולהחזיק גב, מעבר לדברים שנאמרו כבר.

• פותח/ת השרשור
כולכם לא מבינים כלום מהחיים שלכם, הנה תמונה של סקוואט כמו שסקוואט צריך להראות:

ATH_JaCutl_squat.jpg

תודה אלכס.
אגב,התחלתי להתעניין לאחרונה בהרמות של WL,והשאלה שלי היא האם יש תכנית שממולצת באופן גורף למתחיל שמעוניין להתאמן בWL?(או שקודם SS,ואחרי זה תכנית X)

• פותח/ת השרשור
תודה אלכס.
אגב,התחלתי להתעניין לאחרונה בהרמות של WL,והשאלה שלי היא האם יש תכנית שממולצת באופן גורף למתחיל שמעוניין להתאמן בWL?(או שקודם SS,ואחרי זה תכנית X)
אם אתה מתכנן באמת להתעסק בWL אז תעשה SS ותתמקד יותר בעבודה מעל הראש במקום בבנץ', ואת הLB סקוואט תחליף בHB.

הייתי אומר לעשות SS כרגיל בתור התחלה, ולהוסיף תרגילים טכניים תוך כדי. עוד מעט תקבל דיעות שונות...

אחד הסרטונים המטורפים...המון כבוד!!!

מדהים שאתה עדיין מתקדם לינארית במשקלים כאלה (אני יודע שהלינאריות שבועית ולא יומית, אבל עדיין).

טוב, כל אחד יכול להרים משקלים כאלה אם קורן הטמבלול עומד לידו וצועק שטויות. רק מהעצבים זה מוסיף לך 50 קילו 😃

respect!!

שמע ההערות של קורן ממש עוזרות , שים לב שהיו פעמים ששכחתי שצריך לעלות .
ואז שמעתי את קורן אומר לי "קום " ו"בום" ואז נזכרתי מה לעשות .

• פותח/ת השרשור
שמע ההערות של קורן ממש עוזרות , שים לב שהיו פעמים ששכחתי שצריך לעלות .
ואז שמעתי את קורן אומר לי "קום " ו"בום" ואז נזכרתי מה לעשות .
ליצן מלוכלך, בפעם הבאה אני אומר לך "קח את זה באיזי" ושוכח שאני ספוטר כמו שקרה לSETH...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית