עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
תפסיק אם כל הממבו ג'מבו הזה הוא יכול לרדת יותר נקודה הוא לא יורד על למטה ועל זה אין ויכוח מעבר לזה המשקל הוא משקל יפה אני הייתי מוריד 10-15 קילו ויורד יותר עמוק ואל תנסה להסטלבט עלי עם כל הקישקושים האלה של וינגייט תאמין לי שאני יודע על מה אני מדבר
כולכם לא מבינים כלום מהחיים שלכם, הנה תמונה של סקוואט כמו שסקוואט צריך להראות:
![]()
welcome to the dark sideיפה מאד,רק למה כולם שם עם אולסטאר?
כי זה "יותר טוב" לסקוואט, עניין של נוחות בסה"כ, לא נוח לי באולסטאר.יפה מאד,רק למה כולם שם עם אולסטאר?
אם אתה מתכנן באמת להתעסק בWL אז תעשה SS ותתמקד יותר בעבודה מעל הראש במקום בבנץ', ואת הLB סקוואט תחליף בHB.תודה אלכס.
אגב,התחלתי להתעניין לאחרונה בהרמות של WL,והשאלה שלי היא האם יש תכנית שממולצת באופן גורף למתחיל שמעוניין להתאמן בWL?(או שקודם SS,ואחרי זה תכנית X)
טוב, כל אחד יכול להרים משקלים כאלה אם קורן הטמבלול עומד לידו וצועק שטויות. רק מהעצבים זה מוסיף לך 50 קילו 😃
respect!!
לרגע חשבתי שאתה רצינישמע ההערות של קורן ממש עוזרות , שים לב שהיו פעמים ששכחתי שצריך לעלות .
ואז שמעתי את קורן אומר לי "קום " ו"בום" ואז נזכרתי מה לעשות .
ליצן מלוכלך, בפעם הבאה אני אומר לך "קח את זה באיזי" ושוכח שאני ספוטר כמו שקרה לSETH...שמע ההערות של קורן ממש עוזרות , שים לב שהיו פעמים ששכחתי שצריך לעלות .
ואז שמעתי את קורן אומר לי "קום " ו"בום" ואז נזכרתי מה לעשות .