הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אפשר לעשות HB ב SS ??

טופי

משתמש מתחיל
221
66
נק' מוניטין:
201
221
66
שלום אני מתחיל ss שבוע הבא ואני עד עכשיו עשיתי סקוואט HB וכתוב שצריך לעשות LB ,עכשיו הגלוטס שלי גם ככה גדולים חחח וLB עובד עליהם רצח שזה עוד סיבה למה לא לעשות LB ולעשות HB ....אז מה אתם מציעים ?

ועוד משהוא בגלל שאני עדיין דיי מכוון לבילדינג אני רוצה להוסיף עזר על בסיס קבוע:
מקבילים עם משקל 4x8
צין אפס עם משקל 4x8
והרחקה לצדדים 4x12

אז מה אתם אומרים ?

מקבילים בסדר, צ׳ין אפס אתה יכול במקום הפאוורקךין. למה הרחקות לצדדים? יש לך פרס.
אני גם עושה HB. אני מניח שריפטו אומר לעשות LB בגלל שיהיה יותר קל להעלות ככה משקלים

שלום אני מתחיל ss שבוע הבא ואני עד עכשיו עשיתי סקוואט HB וכתוב שצריך לעשות LB ,עכשיו הגלוטס שלי גם ככה גדולים חחח וLB עובד עליהם רצח שזה עוד סיבה למה לא לעשות LB ולעשות HB ....אז מה אתם מציעים ?

ועוד משהוא בגלל שאני עדיין דיי מכוון לבילדינג אני רוצה להוסיף עזר על בסיס קבוע:
מקבילים עם משקל 4x8
צין אפס עם משקל 4x8
והרחקה לצדדים 4x12

אז מה אתם אומרים ?
אתה קצת מצחיק, קודם על אם אפשר לעשות היי באר התשובה היא כן.

למה מצחיק אתה שואל? אתה מתחיל SS משמע אתה די מתחיל את דרכך בתחום האימון. התוכנית נכתבה ע"י אנשים עם הרבה יותר ניסיון וידע ממה שיהיה לך אי פעם ואתה רוצה להוסיף על זה דברים מגוחכים כמו האחרות לצדדים?

תתחיל מלעשות את התוכנית כמו שהיא ואם יהיו חוזרים בהמשך אפשר לדבר על זה. בטח ל4*8 של תרגילי בילדרים ליצנים.

• פותח/ת השרשור
לא יודע הווליום בתוכנית ממש נמוך ואני עדיין יחסית שחיף ואתה יודע אני עדיין חושב כמו בילדר ואתה מבין אותי ?בקיצור למה לא לעשות הרחקה למצדדים ?

לא יודע הווליום בתוכנית ממש נמוך ואני עדיין יחסית שחיף ואתה יודע אני עדיין חושב כמו בילדר ואתה מבין אותי ?בקיצור למה לא לעשות הרחקה למצדדים ?
לא לעשות אף תרגיל עזר.
ווליום לא נחוץ בתוכנית הזאת.
יקח לא מעט זמן לפני שתזדקק בה לתרגילי עזר.

אתה מתכוון שהתוכנית קצרה מדי?
ווליום הכוונה לסטים כפול חזרות כפול משקל.
כן זה לא עתיר ווליום וגם דליל בתרגילים אבל זה מספיק כדי להתקדם בשנת האימונים הראשונה יופי יופי.
אני הייתי מוסיף רק מתח.

• פותח/ת השרשור
ניראלי אני ימשיך בילדינג ואחרי חיטוב יתחיל ss נורמאלי בלי לחץ וזה

תודה בכל מקרה על העזרה

נערך לאחרונה:
בוא אני יגלה לך סוד - התחת שלך לא גדול אם אתה שואל שאלות כאלו מהסיבה הפשוטה שאתה untrained
אולי אתה לא מספיק רזה אבל השרירים שלך בטוח לא גדולים מידי
מעבר לזה ברגע שהגוף שלך יראה שרירי כולו אז הישבן לא יהיה שם בולט אם לא תהיה שמן ולא תשקול מעל 90 קילו
לדעתי אתה יכול לעשות עם LB ואם חשוב לך דגש ל quads אז כשתתקדם בתכנית תעשה ביום התוששות front squat

ממתי בSS יש ימי התאוששות? או שאתה אומר לו להגיע לאימון ביום מנוחה ולעשות פרונט סקוואט?

כאשר מתקדמים מספיק בSS יש אפשרות להוסיף אימון קל בשבוע עם סקוואט התאוששות(לא חובה)

• פותח/ת השרשור
בוא אני יגלה לך סוד - התחת שלך לא גדול אם אתה שואל שאלות כאלו מהסיבה הפשוטה שאתה untrained
אולי אתה לא מספיק רזה אבל השרירים שלך בטוח לא גדולים מידי
מעבר לזה ברגע שהגוף שלך יראה שרירי כולו אז הישבן לא יהיה שם בולט אם לא תהיה שמן ולא תשקול מעל 90 קילו
לדעתי אתה יכול לעשות עם LB ואם חשוב לך דגש ל quads אז כשתתקדם בתכנית תעשה ביום התוששות front squat
תאמין לי שהוא גדול וזה מאז שהתחלתי להתאמן רציני (תרגילים מורכבים) ובכללי רוב השומן אצלי מצטבר ברגליים ובתחת

• פותח/ת השרשור
אז אתה אומר שהתחת לא גדול ושצריך פשוט לעלות במסת שריר בכל הגוף וזה יראה כזה יותר פרופרציונלי ?

אתה חושב ש-HB לא עובד על התחת? בחלק של היציאה מהבור הוא יעבוד אפילו יותר (כי הבור יותר עמוק ב-HB).

אין הבדל משמעותי בעבודה על הגלוטס בין HB ל-LB. וגם אם כן, הוא לא לטובת האחרון.
בהאמס יש הבדל משמעותי.

אתה שוקל 70. לא הייתי מתעסק במה גדול ומה קטן, אלא פשוט במסת שריר כללית.
יש לי תחת שלא היה מבייש טריפוליטאית (מבקש בלי חוב לראק), אבל אני שוקל כמעט 90, אז עוד לא יצא לי לשמוע יותר מדי עליו.
אולי כשאני מתאמן בטייץ, וגם אז זה לא הערות מסוג ה"וואו יש לך תחת ענק".

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית