הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אפשר לעשות HB ב SS ??

טופי

משתמש מתחיל
221
66
נק' מוניטין:
201
221
66
שלום אני מתחיל ss שבוע הבא ואני עד עכשיו עשיתי סקוואט HB וכתוב שצריך לעשות LB ,עכשיו הגלוטס שלי גם ככה גדולים חחח וLB עובד עליהם רצח שזה עוד סיבה למה לא לעשות LB ולעשות HB ....אז מה אתם מציעים ?

ועוד משהוא בגלל שאני עדיין דיי מכוון לבילדינג אני רוצה להוסיף עזר על בסיס קבוע:
מקבילים עם משקל 4x8
צין אפס עם משקל 4x8
והרחקה לצדדים 4x12

אז מה אתם אומרים ?

אין הבדל משמעותי בעבודה על הגלוטס בין HB ל-LB. וגם אם כן, הוא לא לטובת האחרון.
בהאמס יש הבדל משמעותי.

אתה שוקל 70. לא הייתי מתעסק במה גדול ומה קטן, אלא פשוט במסת שריר כללית.
יש לי תחת שלא היה מבייש טריפוליטאית (מבקש בלי חוב לראק), אבל אני שוקל כמעט 90, אז עוד לא יצא לי לשמוע יותר מדי עליו.
אולי כשאני מתאמן בטייץ, וגם אז זה לא הערות מסוג ה"וואו יש לך תחת ענק".

לבשתי טייץ בפורים(ורוד בוהק ויפה למקרה שמתעניינים) וקיבלתי יותר מחמאות על התחת שלי ממה שכל הבנות קיבלו בכל השנה.
לא משנה איזה סגנון,פשוט שיסקביטו.

לדעתי,
שהתחלתי.SS גם חשבתי שאפשר להוסיף עוד כל מיני תרלים ושהאימון ממש קצר וקליל.
אחרי כמה שבועות זה מתחיל להיות קשה יותר ויותר, פתאום אתה כבר לא בטוח בכלל שיהיה לך כוח לסיים את האימון..
זו ממש לא תוכנית קלה, גם אם זה נראה לך עכשיו ככה..
וגם אני עשיתי לפני תוכנית של בילדרים עם 5 אימונים בשבוע ..

אתה יכול לעשות hb ותרגילי עזר רק אל תקרא לזה SS
לא סתם אומר שאין צורך לשנות כלום בתוכנית רק בשלב מתקדם להוסיף תרגילי עזר וזהו בלי יותר מדי משחקים.

• פותח/ת השרשור
לבשתי טייץ בפורים(ורוד בוהק ויפה למקרה שמתעניינים) וקיבלתי יותר מחמאות על התחת שלי ממה שכל הבנות קיבלו בכל השנה.
לא משנה איזה סגנון,פשוט שיסקביטו.
אצלנו לא כל כך מעריכים תחת אצל בנים ....אפילו היו בהלם שאני עושה סקוואט (אמרו זה לבנות לעיצוב התחת ) עוד שנייה הרבצתי....

אצלנו לא כל כך מעריכים תחת אצל בנים ....אפילו היו בהלם שאני עושה סקוואט (אמרו זה לבנות לעיצוב התחת ) עוד שנייה הרבצתי....

כשיראו אותך בטייץ אחרי מספיק סקוואטים אתה תראה שפתאום כולם מעריכים ומקנאים.

סמוך עליי שזה פלוס. אומרים להם שזה עובד על הארבע הראשי והבנות אומרות ''איזה תחת נהיה לך'' ואתה פשוט עונה ''תודה, גם שלך לא נוראי''
זה גם היה משולב בכאפה פעם אחת אז החזרתי כאפה, אתה יודע, למען האיזון.

• פותח/ת השרשור
סמוך עליי שזה פלוס. אומרים להם שזה עובד על הארבע הראשי והבנות אומרות ''איזה תחת נהיה לך'' ואתה פשוט עונה ''תודה, גם שלך לא נוראי''
זה גם היה משולב בכאפה פעם אחת אז החזרתי כאפה, אתה יודע, למען האיזון.
חחח אם אני יחזיר כאפה הם ילשינו ואם הם ילשינו יהיה בלאגן ויעשו סיפור ....ככה שזה לא מומלץ

• פותח/ת השרשור
אם מישהי נותנת לך פליק, היא לא עומדת להלשין.
חוץ מזה היא נתנה לך ראשונה
ואללה איזה ידידה שבקבוע נותנת לי פליקים ואחרי זה מסתובבת עם הידיים על התחת כדי שאני לא יחזיר לה חחח.מעניין אותי מה תיהיה התגובה שלה אם אני יחזיר לה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית